Konferencja prasowa w Londynie 5.03.2009 [koment.]

Wszystkie tematy, wątki związane z koncertami Michaela w o2.

Moderatorzy: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, kaem, @neta, anialim, Mariurzka, Mafia

norbiMJfan

Post autor: norbiMJfan »

ale jak to jest ? teraz bedzie 3 lata koncertował a potem kończy kariere czy jak ?? może to nie jest jeszcze ustalone albo nic nikt o tym nie wspominał ale jesli tak to prosze o odp ...
:mj: :dance:
Obrazek

KING IS BACK !
Awatar użytkownika
Streetwalker

Post autor: Streetwalker »

norbiMJfan polecam przeczytanie całego tematu,bo wszystko było tłumaczone 50 razy,a poza tym nikt tak naprawdę nie wie co zrobi Michael.Zapraszam do czytania wczesniejszych spekulacji ;-)
Awatar użytkownika
Xander

Post autor: Xander »

Obrazek
Obrazek
Awatar użytkownika
Xrzysioo

Post autor: Xrzysioo »

ostatnich dziesięć w Londynie ale nie w ogóle :)
Randy Phillips- szef AEG powiedział że koncerty to początek 3 letniego tournee oraz wydania nowego albumu, a konferencja to pierwszy krok.
Awatar użytkownika
olka_MJ

Post autor: olka_MJ »

niewiadomo tylko, czy zdrowie Michaelowi pozwoli, wole byc przezorna i dotrzec teraz do Londynu, a pozniej ewentualnie do Paryza..
"This is the final curtain call"
Awatar użytkownika
Xander

Post autor: Xander »

O nie! Słyszeliście co powiedział Randy Philips szef AEG Live, firmy która zajmuje się organizacją koncetów Michaela?! Michael ma w planie 3 i pól letni plan. W tym czasie ma zagrac wiele koncertów, wydać nowy album i nakręcić Thriller 3D! (film oparty na teledysku)

Wszystko ok tylko 3 i pół letni plan to dla mnie zbyt dużo! To oznacza, że nowy album będzie wydany co najmniej w 2010 roku. Jestem załamany - nie chce tyle czekać. Mam za 2 miesiące maturę... Ech...
Ostatnio zmieniony pt, 06 mar 2009, 16:59 przez Xander, łącznie zmieniany 1 raz.
Obrazek
norbiMJfan

Ale nawet dziwne by było jak by ogłaszał swój koniec przed fanami z takim zadowoleniem ( no bo przecież cały czas nie uśmiechał ) przecież sam mówi że nas kocha ... ;-)
Obrazek

KING IS BACK !
Awatar użytkownika
AgnetaMJ

Post autor: AgnetaMJ »

Ooo wow!
3,5 letni plan? Thriller 3D?
jejku aż mi się nie chce wierzyć ;)

Prezd sekundą mówili o MJ w teleexpresie, że nie wiedzą czy da rade zagrać te 10 koncertów...

-> agneta edytuj posty i nie pisz, proszę (!), głupot.
mav.
Love Is A Feeling... Quench My Desire
Give It When I Want It... Takin’ Me Higher
Awatar użytkownika
Wiśnia

Post autor: Wiśnia »

Ja mediami się nie przejmuję. super słyszeć o 3 letnim planie :happy: Wiadomo że przez 3 lata Michael będzię ''coś'' robił ;p
Obrazek
http://www.youtube.com/watch?v=-GMyqvkCmgk mój występ z okazji dnia nauczyciela :)
Król popu nie odszedł, zmienił tylko scenę
Awatar użytkownika
TheVoiceWithin

Post autor: TheVoiceWithin »

AgnetaMJ pisze:Prezd sekundą mówili o MJ w teleexpresie, że nie wiedzą czy da rade zagrać te 10 koncertów...
No a co myślałaś, że tak łatwo zagrać 10 koncertów mając trąd i nie widząc na jedno oko?! :wariat:
Krampu

Post autor: Krampu »

Jestem przekonany, ze da rade :) Wiekszosc kiedy patrzy na Michaela widzi chudego 50-latka ktory wyglada na chorego, ale wiekszosc zapomina o jednej istotnej rzeczy, ze MJ jest od jakiegos czasu wegetarianinem. Sam kiedys bylem i przy wadze 63 kg i wzroscie 180 cm czulem sie swietnie! Wiekszosc z Was na pewno ogladala koncert 30th. Wedlug mnie byl to jeden z lepszych koncertow w jego karierze (szczegolnie BJ/YRMW i TWYMMF) Skoro niecale 8 lat temu potrafil dac taki pokaz to czemu teraz nie mialby tego zrobic? Szczegolnie wtedy, gdy na jego twarzy widnieje usmiech i pokazuje zacisnieta piesc, co oznacza tylko jedno :)
Ostatnio zmieniony pt, 06 mar 2009, 17:23 przez Krampu, łącznie zmieniany 1 raz.
Maverick

Post autor: Maverick »

BYŁ wegetarianinem ;P
norbiMJfan

Jee Michael znowu bedzie wymiatał ! Ale się ciesze ! :happy: :happy: :happy: :happy: :mj: :dance: Fajnie by było jakby MJ zrobił takiego moonwalka jak w czasach Billy Jean ! xD Chociaż teraz to już mnie troche wyobraźnia ponosi ... chociaż xD
Obrazek

KING IS BACK !
Krampu

Post autor: Krampu »

a to nie wiedzialem :) od kiedy nie jest ?
Maverick

Post autor: Maverick »

O kiedy jada w KFC :]
Ostatnio zmieniony pt, 06 mar 2009, 18:17 przez Maverick, łącznie zmieniany 1 raz.
ODPOWIEDZ