Konferencja prasowa w Londynie 5.03.2009 [koment.]
Moderatorzy: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, kaem, @neta, anialim, Mariurzka, Mafia
-
- Streetwalker
O nie! Słyszeliście co powiedział Randy Philips szef AEG Live, firmy która zajmuje się organizacją koncetów Michaela?! Michael ma w planie 3 i pól letni plan. W tym czasie ma zagrac wiele koncertów, wydać nowy album i nakręcić Thriller 3D! (film oparty na teledysku)
Wszystko ok tylko 3 i pół letni plan to dla mnie zbyt dużo! To oznacza, że nowy album będzie wydany co najmniej w 2010 roku. Jestem załamany - nie chce tyle czekać. Mam za 2 miesiące maturę... Ech...
Wszystko ok tylko 3 i pół letni plan to dla mnie zbyt dużo! To oznacza, że nowy album będzie wydany co najmniej w 2010 roku. Jestem załamany - nie chce tyle czekać. Mam za 2 miesiące maturę... Ech...
Ostatnio zmieniony pt, 06 mar 2009, 16:59 przez Xander, łącznie zmieniany 1 raz.
-
Ooo wow!
3,5 letni plan? Thriller 3D?
jejku aż mi się nie chce wierzyć ;)
Prezd sekundą mówili o MJ w teleexpresie, że nie wiedzą czy da rade zagrać te 10 koncertów...
-> agneta edytuj posty i nie pisz, proszę (!), głupot.
mav.
3,5 letni plan? Thriller 3D?
jejku aż mi się nie chce wierzyć ;)
Prezd sekundą mówili o MJ w teleexpresie, że nie wiedzą czy da rade zagrać te 10 koncertów...
-> agneta edytuj posty i nie pisz, proszę (!), głupot.
mav.
Love Is A Feeling... Quench My Desire
Give It When I Want It... Takin’ Me Higher
Give It When I Want It... Takin’ Me Higher
Ja mediami się nie przejmuję. super słyszeć o 3 letnim planie Wiadomo że przez 3 lata Michael będzię ''coś'' robił ;p
http://www.youtube.com/watch?v=-GMyqvkCmgk mój występ z okazji dnia nauczyciela :)
Król popu nie odszedł, zmienił tylko scenę
- TheVoiceWithin
Jestem przekonany, ze da rade :) Wiekszosc kiedy patrzy na Michaela widzi chudego 50-latka ktory wyglada na chorego, ale wiekszosc zapomina o jednej istotnej rzeczy, ze MJ jest od jakiegos czasu wegetarianinem. Sam kiedys bylem i przy wadze 63 kg i wzroscie 180 cm czulem sie swietnie! Wiekszosc z Was na pewno ogladala koncert 30th. Wedlug mnie byl to jeden z lepszych koncertow w jego karierze (szczegolnie BJ/YRMW i TWYMMF) Skoro niecale 8 lat temu potrafil dac taki pokaz to czemu teraz nie mialby tego zrobic? Szczegolnie wtedy, gdy na jego twarzy widnieje usmiech i pokazuje zacisnieta piesc, co oznacza tylko jedno :)
Ostatnio zmieniony pt, 06 mar 2009, 17:23 przez Krampu, łącznie zmieniany 1 raz.
-