Ostatnio koło MJa dzieje się bardzo dużo w związku z czym mam pytanie czy moglibysmy się spotkac w sobotę lub niedziele?W tą sobotę tj.7marca lub niedziela 8 marca.W godzinach popołudniowych-małe dwugodzinne spotkanko.Pozdro
Widzę że wszyscy mają teraz głupawkę ale to jest sprawa życia i śmierci .Ok czyli jutro godzina 18.00 wezmę laptopa i obgadamy jak kupić te bilety.W niedzielę też możemy się spotkać.
Czyli pierwszy termin to jest sobota godzina 18.00 a drugi w niedzielę co by nasza only Kate też skorzystała.Jutro na pętli dębieckiej 18.00
Pozdrawiam kochani i do zobaczyska...
Uwaga, Ci co dziś idą na spotkanie najlepiej niech pojadą autobusem 71, bo coś tramwaje nie jeżdżą (10, 9, 2), ponieważ coś rozkopują. Autobusem 71 do przystanku Łozowa, obok jest duża straż pożarna, jak wysiądziecie to cały czas przed siebie, przechodzicie obok kościoła cały czas prosto przez przejazd, i na skrzyżowaniu skręcacie w prawo (tam jest pętla autobusowa, gdyby ktoś się zgubił to dzwońcie 502284595)