Piotr Cugowski "Dirty Diana" - Do Pobrania
Szczerze,to nie wyobrażam sobie nikogo innego,żeby to zaśpiewał.Mandey pisze:Co myślicie o coverze?
Na pewno nie zepsuł, trochę mi ten początek nie podchodzi, ale dalej i reszta całkiem dobra!
Wiadomo - jak na polskie warunki,całkiem dobra, choć aranżacja o 3/4 chudsza niż u Michaela, no ale ...nie oczekujmy cudów.:)
Mnie się PODOBA.
Gratulachy dla Pitera!

p.s. pamiętacie jego THE FINAL COUNTDOWN (Europe) jak zaśpiewał kilka lat temu na Sylwestra w Jedynce? To było COŚ !! :D
- BlackDimension
ja uważam,że jest bardzo dobry..
Piotrek wnosi do niego coś innego, trochę inne emocje..
wg mnie to dobry wokalista,co zresztą pokazał w tym,co zrobił z utworami Queen
w kazdym razie Dirty Diane bardzo przyjemnie się słucha
mi się podoba
chociaż wolę jednak oryginał
Mandey a Ty ?;> bo przeciez nie znosisz tej piosenki :P
Piotrek wnosi do niego coś innego, trochę inne emocje..
wg mnie to dobry wokalista,co zresztą pokazał w tym,co zrobił z utworami Queen
w kazdym razie Dirty Diane bardzo przyjemnie się słucha
mi się podoba
chociaż wolę jednak oryginał

Mandey a Ty ?;> bo przeciez nie znosisz tej piosenki :P
większy power by się przydał, Piotr Cugowski nieźle wypadł w piosence Michaela, ale dziwnie się słucha...
stawiam na orginał!
stawiam na orginał!
a zarzucisz?akaagnes pisze:p.s. pamiętacie jego THE FINAL COUNTDOWN (Europe) jak zaśpiewał kilka lat temu na Sylwestra w Jedynce? To było COŚ !! :D
Gone Too Soon... We see again but not yet, not yet.... in the sky on the better side... I love You My King! Forever:*
I believe that we can change the world... this begun Michael The King Of Pop... help him...
FOREVER! Thank You My King!
I believe that we can change the world... this begun Michael The King Of Pop... help him...
nie mam linka, ale na youtubie gdzieś powinno się zachować jeszcze. :)maryska17 pisze:większy power by się przydał, Piotr Cugowski nieźle wypadł w piosence Michaela, ale dziwnie się słucha...
stawiam na orginał!
a zarzucisz?akaagnes pisze:p.s. pamiętacie jego THE FINAL COUNTDOWN (Europe) jak zaśpiewał kilka lat temu na Sylwestra w Jedynce? To było COŚ !! :D
No co Ty, oryginalna wersja miecie!Mandey a Ty ?;> bo przeciez nie znosisz tej piosenki

Porównując, nie twierdzę że jest lepsza, jest inna.
Coverowanie Jacksona to wielkie wyzwanie.
Na "dobry" oceniam. On ma bardzo ciekawy głos, sama aranżacja też niczego sobie, inny podkład perkusji mógł być... wszystko troszkę takie
latino, ale OK. Spisał się. Może nie na medal ale na pochwałę.
Dołączyłem ankietę.

http://www.youtube.com/watch?v=fVzsjvRafdA
to jest to
Piotrek Cugowski i jego Final Countdown Europe'ów:)
to jest to
Piotrek Cugowski i jego Final Countdown Europe'ów:)
raczej początek Spain:p i taki jakiś dziwaczny, ale gitarka mi się podoba i lekki nastrój jest... posłucham więcej.Mandey pisze:wszystko troszkę takie
latino
Z mojej strony na razie tyle.
dziękuję akaagnes

Gone Too Soon... We see again but not yet, not yet.... in the sky on the better side... I love You My King! Forever:*
Nie ma dramatu ... Nie ma rewelacji ... Cugowski ma fajny głos trzeba przyznać ... Ale jakoś chyba za bardzo mi się ta piosenka kojarzy z Jacksonem, żebym mógł sobie upodobać inną wersję :) W filmie to napewno całkiem, całkiem wygląda - ja filmu jednak nie widziałem i nie wiem czy mam ochotę patrzeć na usilne wykrzesywanie ostatnich groszy z licencji "You Can Dance" - więc ocenię na 6+/10 ;)

Dla mnie nawet nie tak zle.
I tu Jennifer mu towarzyszy?
Nutka jest taka nastrojowa...bardziej zlagodzona...
nie odrzuca, da sie sluchac ;)
I tu Jennifer mu towarzyszy?
Nutka jest taka nastrojowa...bardziej zlagodzona...
nie odrzuca, da sie sluchac ;)
B. Olewicz (...) co tak cenne jest, że ta nienazwana myśl rysą jest na szkle? (...)
E. Bodo To nie ty...
E. Bodo To nie ty...
Coverowanie Michaela to trudne zadanie, ale musze przyznac, ze wyszło Piotrkowi całkiem nieźle. Jestem pozytywnie zaskoczona.
last.fm
miało być:
24 lipca B1
1 września B1
jest:
This Is It - Multikino Gdynia
28.10 18.30 A14
30.10 21.00 W20
miało być:
24 lipca B1
1 września B1
jest: