MJ na MTV.fr

Wyłącznie pewne i obiektywne informacje. Wielkie wydarzenia i ciekawostki, czyli kim jest naprawdę Michael Jackson. Uwaga - spamowanie w tym dziale jest niedozwolone.
Awatar użytkownika
MJowitek

MJ na MTV.fr

Post autor: MJowitek »

Jak ktoś ma /ja nie mam... :beksa: / to będzie mógł sobie zobaczyć program o MJ na MTV. fr 2 i 5 sierpnia o północy.
Nie wiem co to. Nie mam zielonego pojęcia co sie pod tym kryje.

http://www.mjjf-europe.com/forums/index ... topic=1498

/pod tym linkiem rozpiska do programu MTV.fr na te dwa dni/
Awatar użytkownika
MJPOWER

Post autor: MJPOWER »

No więc oglądałem i mało nie zaspałem przez to do pracy, bo trwało do 2.00 nad ranem. Generalnie zrobili przegląd teledysków. Puścili między innymi full version Can You Feel it, którą wcześniej tylko raz w życiu widziałem na Canal+, jeśli chodzi o telewizję. Swoją drogą ta końcówka teledysku wygląda dla mnie jak wycięta z książeczek dla świadków jechowy. Pokazali też nieco dłuższą wersję ABC medley. Puścili między innymi cały Thriller i Bad ale już nie całe TWYMMF.

W niedzielę natomiast na VH1 prezentowali sto największych ich zdaniem płyt. Nie wiem jakimi kryteriami się kierowali ale moim zdaniem żadnymi. W każdym razie na 35 miejscu znalazł się Off The Wall a na 2 Thriller. Wygrało Joshua Tree U2. Moim zdaniem przegięciem jest brak BAD i jakiejkolwiek płyty zespołu Bielizna.
Awatar użytkownika
Willy

Post autor: Willy »

Skoro już o programach mowa to PLANETE szykuje jakiś dokument o Michaelu. Opis raczej im nie wyszedł, albo program.

HISTORIA MICHAELA JACKSONA

The Michael Jackson story

film dokumentalny

najbliższe emisje:
13.08 sobota, godz. 21.35
16.08 wtorek, godz. 08.10

http://www.planete.com.pl/?prog&000016& ... 20jacksona
Awatar użytkownika
Yana

Post autor: Yana »

Chmm... Ja niestety nie będę mogła tego obejrzeć, ponieważ nie mam tej stacji.
Michael is the best !!!
Awatar użytkownika
Jeanny100

Post autor: Jeanny100 »

Ja niestety tez nie:((
Obrazek