"THIS IS IT", lipiec '09 - bilety (TYLKO!)
Moderators: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, kaem, @neta, anialim, Mariurzka, Mafia
`tu masz stronę główną:boskar2007 wrote:No i oto mi chodzi ,gdzie trzeba zacząć się logować.Na rzazie wyświetla mi się zaloguj już dla zarejestrowanych,no ale w którym miejscu mam się zarejestrować i czy wpisywać adres mail z mojej skrzynki?
http://www.ticketmaster.co.uk/section?tm_link=tm_logo
po prawej stronie mamy:
My Ticketmaster
Hello.
Update your list of favourite performers and never miss a show!
Sign In or Create Account
Rejesrtujesz sie wchodząc w Create Account
Tak,musisz podać swój adres mailowy.
Faces fill with madness
Miracles unheard of, hold on
Faith is found in the winds
All we have to do is reach for the truth
Czy ja dobrze rozumiem,że kartę rejestrujemy tutaj:Abe wrote:..zwykłą kartę debetową, VIsa Electron z mBanku :)kenaya wrote:Jaką kartę zarejesrtowałeś ? Kredytową? Czy ktoś wie na 100% ,że można płacić tylko kredytową? To dla wielu teraz problem nr.1......
http://translate.google.pl/translate?hl ... D%26sa%3DX
???
Kurcze,tam pisze o credit card:
Credit Card Information
To jak to jest?
Jeśli zarejestrowaliscie zwykłą kartę to czy macie pewność,że wszystko jest ok?
A może zrobić tak: założyć dwa konta na tej stronie - jedno z kartą zwykłą,drugie z pożyczoną kredytową? I zobaczyć ,z którego przejdzie? Co o tym myślicie?
Faces fill with madness
- brzoskwinka
W prawym górnym rogu masz zakładke czy jak to się nazywaboskar2007 wrote:Dziękuję.Nie jest źle,udało mi się zarejestrować.Teraz prosiłbym o informację jak zarejestrować kartę,gdzie to jest.Łopatologicznie proszę.Na różne strony wchodziłem i się logowałem. ale ta bije rekord żeby tyle czasu przy niej siedzieć.

Nie wiem zrozumiale to napisałam

kenaya a Ty jaką kartę zarejstrowałaś. Kupno tych biletów to jak wojna, dlaczego nie można kupić ich normalnie

Last edited by brzoskwinka on Mon, 09 Mar 2009, 12:19, edited 2 times in total.
Parę postów wyżej podawałam linka,podaje raz jeszcze:boskar2007 wrote:Dziękuję.Nie jest źle,udało mi się zarejestrować.Teraz prosiłbym o informację jak zarejestrować kartę,gdzie to jest.Łopatologicznie proszę.Na różne strony wchodziłem i się logowałem. ale ta bije rekord żeby tyle czasu przy niej siedzieć.
http://translate.google.pl/translate?hl ... D%26sa%3DX
chyba o to chodzi.
Jaką kartę Ty rejestrujesz? Wydaje mi się,że chodzi tylko o kredytowe ...Zobacz czy dobrze rozumiem.
Ja tez duzo czasu poświęcam tej stronie,nadal nie zarejestrowałm karty - kredytowej nie posiadam a co do zwykłej mam wątpliwości czy w ogóle taka można ;(
Faces fill with madness
- Secret Man
- Secret Man
-
Karta debetowa na potrzeby transakcji jest traktowana jak kredytowa, bo jest wypukla. Kiedys karta debetowa placilam za wszystko, lacznie z hotelami i biletami lotniczymi. Karta Visa Elektron i podobne to zwykla karta bankomatowa, nieprzydatna do celow transakcji przez Internet. Jezeli Ticketmaster bedzie ja akceptowal, to bede bardzo zdziwiona - nie spotkalam sie do tej pory z systemem, ktory by karty bankomatowe akceptowal do przeprowadzania takich tansakcji. W rejestracji karty Ticketmaster dopuszcza American Express, Visa i Mastercard. Jezeli komus przeszedl numer Visy Electron, to moze miec potem problem z finalizacja transakcji. Przeprowadzilam symulacje rejestracji mojej Visy Elctron i nie przechodzi.
Visa Electron jest jak najbardziej przydatna do transakcji przez internet - kupowałem na jej numer bilet lotniczy (Ryanair, nota bene do Londynu - biletu nie wykorzystałem, ale kasę zeżarło ;) ), co więcej, to jedna z niewielu kart, dla których nie pobierana jest absurdalna "opłata za płatność kartą"thewiz wrote:Karta Visa Elektron i podobne to zwykla karta bankomatowa, nieprzydatna do celow transakcji przez Internet.
z FAQ ticketmaster.co.uk:thewiz wrote:Jezeli Ticketmaster bedzie ja akceptowal, to bede bardzo zdziwiona - nie spotkalam sie do tej pory z systemem, ktory by karty bankomatowe akceptowal do przeprowadzania takich tansakcji. W rejestracji karty Ticketmaster dopuszcza American Express, Visa i Mastercard. Jezeli komus przeszedl numer Visy Electron, to moze miec potem problem z finalizacja transakcji. Przeprowadzilam symulacje rejestracji mojej Visy Elctron i nie przechodzi.
ja tam wpisałem Vise Electron i o nic się nie pluło.Question
What credit/debit cards do you accept?
Answer
Ticketmaster accepts American Express, Mastercard, Switch, Maestro, Solo, Visa Delta, Visa Electron and Visa. Unfortunately Ticketmaster UK does not accept Diners and Laser cards.
No ale jeśli ktoś WIE, że to nie zadziała, proszę krzyczeć :)
Last edited by Schmittko on Mon, 09 Mar 2009, 16:18, edited 1 time in total.
- Final Cloud