prosze wpisz wazny numer karty kredytowej.boskar2007 pisze:Please enter a valid credit card number.
"THIS IS IT", lipiec '09 - bilety (TYLKO!)
Moderatorzy: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, kaem, @neta, anialim, Mariurzka, Mafia
Ja dla odmiany spamować nie będę, mam za to ważne pytanie!
Proszę się skupić, nie tak jak ja gdy popełniałam tę gafę..
Więc..
Podczas rejestrowania karty na ticketmaster wpisałam identyczne dane, jakie przypisane są do mojej karty. Włączając w to znaki polskie.. Rejestrując wszystko przeszło bez problemu, nazwy pozostały niezmienne. Po zakupie biletu, w potwierdzeniu, w nazwie ulicy/miasta miejsce znaków polskich zajęły jednak 'x'. Dotyczy to pewnie i Poznania i ulicy, która w formularzu potwierdzającym zakup wyglądała tak: OmaXkowskiej.
Co robić?
Czy system pobierze dane z konta, które przy samej rejestracji karty były prawidłowe?
Czy może nawet jak pojawią się 'x' przesyłka przejdzie?
Czy może ..już nie wiem. Jakoś się z nimi skontaktować?
Błagam o jakąś sensowną odpowiedź.
PS. Dodatkowo usunęłam polskie znaki w zakładce Edit Billing Information. Tylko nie wiem czy teraz coś to da.
Proszę się skupić, nie tak jak ja gdy popełniałam tę gafę..
Więc..
Podczas rejestrowania karty na ticketmaster wpisałam identyczne dane, jakie przypisane są do mojej karty. Włączając w to znaki polskie.. Rejestrując wszystko przeszło bez problemu, nazwy pozostały niezmienne. Po zakupie biletu, w potwierdzeniu, w nazwie ulicy/miasta miejsce znaków polskich zajęły jednak 'x'. Dotyczy to pewnie i Poznania i ulicy, która w formularzu potwierdzającym zakup wyglądała tak: OmaXkowskiej.
Co robić?
Czy system pobierze dane z konta, które przy samej rejestracji karty były prawidłowe?
Czy może nawet jak pojawią się 'x' przesyłka przejdzie?
Czy może ..już nie wiem. Jakoś się z nimi skontaktować?
Błagam o jakąś sensowną odpowiedź.
PS. Dodatkowo usunęłam polskie znaki w zakładce Edit Billing Information. Tylko nie wiem czy teraz coś to da.
- Final Cloud
Level 1 chyba/lower tierannie_30 pisze:Ktos jest w stanie mi powiedzieć jakie mam wybrać bilety żeby dostać na miejsca zaznaczone na planie O2 jako czerwone??
last.fm
miało być:
24 lipca B1
1 września B1
jest:
This Is It - Multikino Gdynia
28.10 18.30 A14
30.10 21.00 W20
miało być:
24 lipca B1
1 września B1
jest:
28.10 18.30 A14
30.10 21.00 W20
Tutaj możecie zobaczyć że ta arena o2 nie jest aż tak duża i widać dobrze scenę, więc nie martwcie się że mj będzie malutką kropka na horyzoncie.
Zdjęcie zrobione z najdalszej odległości od sceny na samiutkiej górze na końcu. Z tego co zauważyłem na planie rys. o2 , scena Michaela będzie jeszcze kilka dobrych metrów bliżej.
Zdjęcie zrobione z najdalszej odległości od sceny na samiutkiej górze na końcu. Z tego co zauważyłem na planie rys. o2 , scena Michaela będzie jeszcze kilka dobrych metrów bliżej.
http://michalkrawiec.iportfolio.pl/
NASZ PIERWSZY TANIEC NA WESELU :)
http://www.youtube.com/watch?v=cEQN4965I4A
It's all for love L.O.V.E
NASZ PIERWSZY TANIEC NA WESELU :)
http://www.youtube.com/watch?v=cEQN4965I4A
It's all for love L.O.V.E
Słuchajcie, nie panikujcie tylko grzecznie czekajcie na bileciki - tam jest napisane "15 minutes or more", więc przestańcie się gotować
Może to słabe pocieszenie, ale wszyscy mają teraz podobną sytuację, więc próbujcie dalej- może to akurat Wam uda się wstrzelić w wolny slot
Powodzenia!
Może to słabe pocieszenie, ale wszyscy mają teraz podobną sytuację, więc próbujcie dalej- może to akurat Wam uda się wstrzelić w wolny slot
Powodzenia!
"Everywhere I go
Every smile I see
I know you are there
Smilin back at me
Dancin in moonlight
I know you are free
Cuz I can see your star
Shinin down on me"
Every smile I see
I know you are there
Smilin back at me
Dancin in moonlight
I know you are free
Cuz I can see your star
Shinin down on me"
- magda_magda
jaaaa security code mi nie dziala i nie wiem czemu aaa!
There was a problem processing your credit card information.
You have exceeded the number of times you may submit this card. It was not accepted and the tickets have been released. Please submit a new request for tickets using another credit card.
juz bylo tak blisko aa ;( ktos mi moze powiedziec co to jest w ogole?
You have exceeded the number of times you may submit this card. It was not accepted and the tickets have been released. Please submit a new request for tickets using another credit card.
Ostatnio zmieniony pt, 13 mar 2009, 9:12 przez magda_magda, łącznie zmieniany 1 raz.
zle wpisalas ten 3 cyforwy kod, mozna miec tylko 3 probymagda_magda pisze:jaaaa security code mi nie dziala i nie wiem czemu aaa!
last.fm
miało być:
24 lipca B1
1 września B1
jest:
28.10 18.30 A14
30.10 21.00 W20
miało być:
24 lipca B1
1 września B1
jest: