Słaby wynik Michaela?

Wyłącznie pewne i obiektywne informacje. Wielkie wydarzenia i ciekawostki, czyli kim jest naprawdę Michael Jackson. Uwaga - spamowanie w tym dziale jest niedozwolone.
eljiah

Słaby wynik Michaela?

Post autor: eljiah »

Ach ci Amerykanie. Nie wiem czemu, ale nic nie urzeka mnie w USA bylem tam kilka razy i zawsze, ale to zawsze mialem wrazenie ze (bedac w nowym jorku) jestem sobie w betonowym zoo. Pedzacy ludzie, przemili idioci na kazdym kroku. Amerykanski SEN? Ja bym to nazwal amerykanskim koszmarem. ANGLIA GORA! :)

http://muzyka.onet.pl/mr,1141052,wiadomosci.html

Obrazek
Awatar użytkownika
Pank

Re: Słaby wynik Michaela?

Post autor: Pank »

Z cyklu: co ma piernik do wiatraka. Gdyby Polska była taka jak Ameryka, to by większość młodzieży nie planowała, gdzie uciec...

A o tym już było, temat niżej.
Awatar użytkownika
Yana

Post autor: Yana »

Też coś na ten temat.

http://www.mjstar.co.uk/asp_news/news_s ... p?key=2961
zródło pochodzenia: Billboard
Michael is the best !!!
Awatar użytkownika
Mike

Post autor: Mike »

Ja się nie dziwię, w końcu to KOLEJNY the best OF!!!
"LIES RUN SPRINTS, BUT THE TRUTH RUNS MARATHONS"- Michael Jackson
Obrazek
http://www.youtube.com/user/ktossomeone
Awatar użytkownika
A-g-A

Post autor: A-g-A »

W sumie Mike masz racje, ale dla mnie to troche dziwne. W Anglii płyta dochodzi do 2 miejsca na liście przebojów a w Stanach na zeledwie 128. Podejrzewam, że coraz więcej amerykanów nie lubi Michaela Jacksona, wystarczy spojrzeć na wyniki sondy, jaka została przeprowadzona po ogłoszeniu wyroku. Ponad połowa była z decyzji sądu niezadowolona. Oni wolą płyty takich wykonawcó jak chociażby eminem. Wiele z nich pewnie nie przyznaje się że słucha MJ bo się wstydzą (troche zbaczam z tematu :-/ ).
Ja napewno kupie tą płyte i mam gdzieś to, że jest na 128 miejscu w Stanach!
Obrazek
Run, Forrest! RUN!
Awatar użytkownika
Jeanny100

Post autor: Jeanny100 »

Ja tez kupie te plyte a wogle to denerwuje mnie kiedy media(dzis w radio tez o tym mowili)az dostaja orgazmu kiedy moga powiedziec cos negatywnego na MJa!!!Kiedy plyta jest na stoktoryms tam miejscu to temat bedzie wszedzie ale kiedy MJ wygral proces to media schowaly glowe w piasek.Po prostu jak slysze te ich durne doniesienia to mam ochote im dokopac albo i wiecej....Prasa onetowe info i TV to scierwy....i tyle
Obrazek
V.I.P.

Post autor: M.Dż.* »

A-g-A pisze:Ponad połowa była z decyzji sądu niezadowolona. Oni wolą płyty takich wykonawcó jak chociażby eminem.
Pragnę tylko zauważyć, że sprzyjamy rozpowszechnianiu nierzetelnych informacji. :surrender:
Pisałam o tym już kiedyś na forum- Onet podał wyniki sądy powołując się na CNN.
Problem polegał jedynie na tym, że mieli "małe" przekłamanie i im się cyferki pomyliły. :-/
W tym samym czasie, na CNN, podawano wyniki tejże sądy- była ona NA KORZYŚĆ Michael'a :-)
Proszę, nie bądźmy darmowymi agentami Onet'u i innych popierdółek ;-)
"Everywhere I go
Every smile I see
I know you are there
Smilin back at me
Dancin in moonlight
I know you are free
Cuz I can see your star
Shinin down on me"
Awatar użytkownika
Mike

Post autor: Mike »

M.Dż.* pisze:
A-g-A pisze:Ponad połowa była z decyzji sądu niezadowolona. Oni wolą płyty takich wykonawcó jak chociażby eminem.
Pragnę tylko zauważyć, że sprzyjamy rozpowszechnianiu nierzetelnych informacji. :surrender:
Problem polegał jedynie na tym, że mieli "małe" przekłamanie i im się cyferki pomyliły. :-/
W tym samym czasie, na CNN, podawano wyniki tejże sądy- była ona NA KORZYŚĆ Michael'a :-)
i tu się zgadzam z M.Dż. oni zawsze w polskich mediach atakowali Michalea, jak to powedział Hołdys: "...Nie podoba mi sie to, że Media od poczatku procesu stawiają na sensacje, tyle razy osoba Michaela była poniżana i ośmieszna w telewizji..."
"LIES RUN SPRINTS, BUT THE TRUTH RUNS MARATHONS"- Michael Jackson
Obrazek
http://www.youtube.com/user/ktossomeone
Awatar użytkownika
Kermitek

Post autor: Kermitek »

Mike pisze:
M.Dż.* pisze:
i tu się zgadzam z M.Dż. oni zawsze w polskich mediach atakowali Michalea, jak to powedział Hołdys: "...Nie podoba mi sie to, że Media od poczatku procesu stawiają na sensacje, tyle razy osoba Michaela była poniżana i ośmieszna w telewizji..."
Świete sowka ..Zastanawiam sie tylko czemu te nasze słodkie media nie ekscytuja sie tak jesli chodzi o sprzedaz w anglii...AAAAAA zapomniałam moj blad lepiej sprzedaje sie durna sensacja niz prawda a poza tym mowione o tym gdzies juz bylo ze to skladanka i ze moze tak byc a nasza prasa bedzie sie rozpisywac jaki to wielki upadek zaliczył Mj ...Poczekajmy do nowej plyty z nowymi songami i zobaczymy ...A poza tym tak mnie wkurzyli ze na złość im pojde i kupie ta płytke a nich mnie to ze mnie przekora :zly: :zly: :zly: :zly: :-P :diabel: :diabel1:
Kultura umożliwia rozkwit najpiękniejszych zdolności człowieka
Awatar użytkownika
A-g-A

Post autor: A-g-A »

Ponad połowa była z decyzji sądu niezadowolona. Oni wolą płyty takich wykonawcó jak chociażby eminem.

Pragnę tylko zauważyć, że sprzyjamy rozpowszechnianiu nierzetelnych informacji.
Problem polegał jedynie na tym, że mieli "małe" przekłamanie i im się cyferki pomyliły.
W tym samym czasie, na CNN, podawano wyniki tejże sądy- była ona NA KORZYŚĆ Michael'a
Proszę, nie bądźmy darmowymi agentami Onet'u i innych popierdółek

Uupsss...palnełam gafe z tym sądem sorry :-/ [/quote]
Obrazek
Run, Forrest! RUN!
Awatar użytkownika
Piotrek

Post autor: Piotrek »

Generalnie w wiekszej ilosci takich zestawien single i albumy Michaela zawsze lepiej wypadały w Europie niż w Stanach, wiec to zjawisko jest całkiem normalne. On tak jakby nawet sam sie odwrocil troche od Ameryki. W USA nie wydawano wszystkich singli, ktore ukazywaly sie w Europie i Japonii, nie mowiac juz ze pomiedzy 1989 a 2001 nie zagral zadnego koncertu na terenie Stanow (wyjatki typu SuperBowl i pojedyncze perfomances na rozdaniach nagrod). Zbieg okolicznosci?
Awatar użytkownika
kashel

Post autor: kashel »

Szkoda że piszą "słaby wynik Michaela", a nie "słaby wynik Sony" :smutek:
Obrazek
Awatar użytkownika
Pank

Post autor: Pank »

kashel pisze:Szkoda że piszą "słaby wynik Michaela", a nie "słaby wynik Sony" :smutek:
:podejrzliwy:

Na okładce z tego co wiem jest zdjęcie Michaela i napis "Michael Jackson".
Awatar użytkownika
mrpiter

Post autor: mrpiter »

Mike pisze:Ja się nie dziwię, w końcu to KOLEJNY the best OF!!!
Całkowicie się zgadzam. Sorry ale dla mnie to się powoli robi niesmaczne. Cały czas jakieś składanki a nic nowego. Wygląda to na wyciąganie kasy od ludzi. Wiadomo teraz ta płyta wyszła dlatego, że o Michaelu jest głośno po procesie i liczono, że się dobrze sprzeda...tak ja uważam.
MrPiter - TYLKO WIDZEW RTS
Awatar użytkownika
Yana

Post autor: Yana »

Mnie również nie podoba się za bardzo to,że ciągle wychodzą jakieś nowe składanki. Gdyby naprzykład ukazała się płyta z niewydanymi dotychczas piosenkami, lub zupełnie nowym materiałem, to co innego. Mimo to kupię tą płytkę.
Michael is the best !!!
ODPOWIEDZ