W tym dziale 'Michael Jackson Polish Team Forum' możesz się przedstawić pozostałym MJówkom (czyli fanom z MJPT). Dział przeznaczony przede wszystkim dla nowoprzybyłych osób. Swoją przygodę z forum zacznij od tego działu, napisz o sobie, swoim fanowaniu... co uznasz za odpowiednie.
karolina-i-tomek pisze:Jesteśmy z wałbrzycha, niecierpliwie czekamy na sprzedaż biletów do o2... Nie wyobrażamy sobie że moglibyśmy odpuścić koncert Michaela
Witam was :)
Jeśli wam się nie uda - nie bójcie się, spędzicie jakoś ten czas ;> Ja też nie jadę (choć pewnie w wakacje go zobaczę... Maybe) i nie ma takiej tragedii ;) Pozdrawiam :D
karolina-i-tomek pisze:
Jesteśmy z wałbrzycha, niecierpliwie czekamy na sprzedaż biletów do o2... Nie wyobrażamy sobie że moglibyśmy odpuścić koncert Michaela
Witajcie:)
Rzadko się z kimś witam (*wstyd*) i w ogóle rzadko zabieram tu głos (*wstyd*), ale muszę się z Wami przywitać, ponieważ mieszkamy blisko siebie. Jestem ze Świebodzic, a więc pozdrawiam Was serdecznie :D
Witajcie .Ja też nie jade na koncert ale pocieszam się tym że będę na koloniach tanecznych i będziemy tańczyć popping(taniec który tańczy Jackson dla nierozgarniętych :D).I tylko tym się pocieszam.Jeszcze raz WITAMMM