Dyskusje na temat działalności muzycznej i filmowej Michaela Jacksona, bez wnikania w życie osobiste. Od najważniejszych albumów po muzyczne nagrody i ciekawostki fonograficzne.
Stoi na samochodzie i przemawia???? Ja taką scenę widziałam w ''Człowiek w lustrze historia Michaela Jacksona'' ale nie wiem czy o to faktycznie chodzi. Jak tak to film jest na allegro bardzo tani. (Swoja drogą film mi się nie podobał.)
Ada wrote:Stoi na samochodzie i przemawia???? Ja taką scenę widziałam w ''Człowiek w lustrze historia Michaela Jacksona'' ale nie wiem czy o to faktycznie chodzi. Jak tak to film jest na allegro bardzo tani. (Swoja drogą film mi się nie podobał.)
ogladalem ale w tym filmie to nie Michael jest Michaelem. a ja bym chcial zobaczyc jak MJ stoi i przemawia wlasnie
alek_m92 wrote:wie ktos moze gdzie moge znalezc filmik jak MJ stoi na samochodzie i przemawia? chociaz zdjecia dancing Michael Jackson
Taka sytuacja miała miejsce,ale z tego jak pamiętam to MJ nie przemawiał (nei jestem pewny) a wskoczył na dach samochodu pod sądem w Santa Maria i pozdrawiał fanów. Poszukaj na You tube.
"Don't know what I've done,everything you've got,things you've done to me are coming back to you" I'm the Blue Gangster
poszukuje teledysku ktory widzialem juz dawno. jak jest Michael mlody i starszy grajacy na fortepianie. szukam i nie moge znalezc. zapomnialem juz tytul. dawno go widzialem
Przepraszam, ale nie wiedziałem gdzie to napisać:
Czy ktoś mógłby wrzucić piosenkę 2 Bad z filmu Ghosts w jakości DVD (obojętnie jaki format)? Z góry dziękuję
alek_m92 wrote:poszukuje teledysku ktory widzialem juz dawno. jak jest Michael mlody i starszy grajacy na fortepianie. szukam i nie moge znalezc. zapomnialem juz tytul. dawno go widzialem