THRILLER Live in Wrocław - spotkanie fanów

Pomysły na spotkania fanów, imprezy MJówkowe, zloty, opisy przeżyć po nich, zaproszenia na imprezy itp.
mjacks

Post autor: mjacks »

hmmm a po koncercie mjacks niebedzie na spontanie,wiec prosze wykreslic z listy :mj:
Awatar użytkownika
annie_30

Post autor: annie_30 »

Ja też, ja też, ja też chcę się z wami spotkać :happy:
Prosiłabym o uwzglednienie także mojej kuzynki ( która idzie ze mną bardziej w roli osoby towarzyszacej niż fanki, ale na musical sama się pchała nenene )

PS
Po tylu latach w końcu coś mnie zmusiło do zarejestrowania się na forum
Awatar użytkownika
giovanedonore

Post autor: giovanedonore »

Mam bilet i też się wybieram. Jakiekolwiek pre i afterparty mile widziane. :)
Obrazek
Awatar użytkownika
MJfanTASTIC

Post autor: MJfanTASTIC »

Tiger Lilly dopisz do listy jeszcze mnie + dwie osoby (mój brat i jego dziewczyna) Zupełnie spontanicznie tez tam bedziemy i piszemy się na after ;-)
Ain't no sunshine when he's gone...
Awatar użytkownika
Tiger Lilly

Post autor: Tiger Lilly »

EDIT:
Lokal wynajęty :) Jest to pub KUŹNIA przy ulicy Bogusławskiego 81, pod nasypem kolejowym, okolice dworca PKP-podaję na wypadek gdyby ktoś chciał dołączyć dopiero wieczorem. Z resztą widzimy się pod Halą Stulecia po Thrillerze :)

dzina
Lika
zu
MJowitek
kaem
Iza_
Maverick
SHADOWangel
Kamila
ewelfryz
baśka_MJ4ever
AgnesJackson
lukas_art_no1
Mj F-Anka
invincible_girl
annie_30
giovanedonore
MJfanTASTIC
Bochen

+ osoby spoza forum
Ostatnio zmieniony śr, 25 mar 2009, 17:57 przez Tiger Lilly, łącznie zmieniany 3 razy.
Sonku

Post autor: Sonku »

ja chetnie tez sie chetnie przejde.. tymbardziej ze mieszkam przy Hali Ludowej wiec mam bliziutko :) orientujecie sie czy sa jeszcze bilety ?? pozneij mozna zrobic mala rundke po Wroclawiu.. chetnie oprowadze tych ktorzy nie znaja tego miasta:) mozna by sie bylo spotkac przed przedstawieniem .. ok 18.20..?? ale jeszcze napisze na stowe.. jak jest z biletem okiejj ?? pozdrowionka:)
. . . bo Bóg daje mi siłe . . .
Awatar użytkownika
Bochen

TL wrocław 1 kwietnia

Post autor: Bochen »

witam,

Wybieramy się w 3 osoby chętnie się spotkamy po koncercie w jakimś pubie :) będziemy jechać z krakowa pociągiem myślę że już w pociągu będzie klimat MJ :) pozdrawiam i do zobaczenia everybody :)
mooooooooooonwalk
Awatar użytkownika
anula__1994

Post autor: anula__1994 »

Też bym się spotkała, ale chyba jestem za młoda na takie towarzycho ;] Chociaż MJ łączy ludzi ;D

W każdym razie życzę fajnej imprezki ;]
No i oczywiście miłego oglądania Thillera ;p
PS Kto ma miejsce 16 w rzędzie I w sektorze A1...?

A czy ktoś może się spotkać PRZED Thillerem...?
Awatar użytkownika
Mj F-Anka

Post autor: Mj F-Anka »

ja sie pisze na spotkanie, bedzie tez moja siostra z 2 kolezankami, tylko trzeba by ustalic jakies szczegoly, godzina i miejsce spotkania przed wystepen, i godzina i miejsce po broadwayu i czas oczekiwania na wszystkich, bo przeciez jeszcze beda te pamiatki, duperelki, ja napewno sobie cos kupie, i zanim kazdy sie dotoczy... takze konkrety. ja nie jestem z Wrocka wiec nie mam pojecia jak to tam wszystko wyglada.
serius

Post autor: serius »

Proponowałabym spotkanie pod iglica,po muzicalu ,to jest taka olbrzymia wieża koło hali
aurelia56

Post autor: aurelia56 »

jesli jutro sie lepiej poczuje to tez pojde z Wami do knajpy:)
Maverick

Post autor: Maverick »

Ekipa, która wybiera się z nami do pubu po spektaklu - spotykamy się o 18:15 pod głównym wejściem do ZOO, które znajduje się dokładnie po drugiej stronie ulicy niż Hala. Pod halą i pod Iglicą może być sporo ludzi, więc pod ZOO będzie bezpieczniej. Szybko się zapoznamy i ustalimy jakiś plan jak się znaleźć po musicalu, bo pewnie każdy będzie potrzebował trochę czasu na pamiątki i takie tam.

Jeśli ktoś się zgubi lub nie będzie mógł być o 18:15 pod ZOO - to jest adres pubu: Bogusławskiego 81. Można dojechać po spektaklu na własną rękę.
Awatar użytkownika
Spades

Post autor: Spades »

Maverick pisze:Ekipa, która wybiera siê z nami do pubu po spektaklu - spotykamy siê o 18:15 pod g³ównym wej¶ciem do ZOO, które znajduje siê dok³adnie po drugiej stronie ulicy ni¿ Hala. Pod hal± i pod Iglic± mo¿e byæ sporo ludzi, wiêc pod ZOO bêdzie bezpieczniej. Szybko siê zapoznamy i ustalimy jaki¶ plan jak siê znale¼æ po musicalu, bo pewnie ka¿dy bêdzie potrzebowa³ trochê czasu na pami±tki i takie tam.

Je¶li kto¶ siê zgubi lub nie bêdzie móg³ byæ o 18:15 pod ZOO - to jest adres pubu: Bogus³awskiego 81. Mo¿na dojechaæ po spektaklu na w³asn± rêkê.
@Maverick: could you give link of map, where is ZOO :-)
Pod hala jest parkowisko, to vidze przes google map, ale to tylko vsze glupija . i will have navigation, also can be nazwa ulica??

...............
Ogrod zoologicny ...just I see japrosic 18:15 is very hell term for me, I have meetings in Wroclaw, but try to be there.

I take with many MJ stuff Book, prepinki, calendars, t-shirts, parfume, bed-clothes, nagazins etc. if, anyboby want to buy direct on side, you can.
How look I? here :-) http://www.forum.mjpolishteam.pl/viewtopic.php?t=4714
I will have silver Toyota Avensis and I try to park before of hall asap I will wear OLODUM T-shirt.
serius

Post autor: serius »

BYliśmy tam dzisiaj w hali ,i nie było jeszcze żadnych gadżetów,będą dopiero przed musicalem...my będziemy we trzech:) jedną dziewczyne poznacie ,po kapeluszu i białych skarpetkach:)
Awatar użytkownika
Spades

Post autor: Spades »

big sorry all, I was in Wroclaw, but meeting was too late and I was free till 20,30 glupija I can not come sooner glupija and car was full mj stuff glupija
ODPOWIEDZ