THRILLER Live in Wrocław - spotkanie fanów
- giovanedonore
- MJfanTASTIC
- Tiger Lilly
EDIT:
Lokal wynajęty :) Jest to pub KUŹNIA przy ulicy Bogusławskiego 81, pod nasypem kolejowym, okolice dworca PKP-podaję na wypadek gdyby ktoś chciał dołączyć dopiero wieczorem. Z resztą widzimy się pod Halą Stulecia po Thrillerze :)
dzina
Lika
zu
MJowitek
kaem
Iza_
Maverick
SHADOWangel
Kamila
ewelfryz
baśka_MJ4ever
AgnesJackson
lukas_art_no1
Mj F-Anka
invincible_girl
annie_30
giovanedonore
MJfanTASTIC
Bochen
+ osoby spoza forum
Lokal wynajęty :) Jest to pub KUŹNIA przy ulicy Bogusławskiego 81, pod nasypem kolejowym, okolice dworca PKP-podaję na wypadek gdyby ktoś chciał dołączyć dopiero wieczorem. Z resztą widzimy się pod Halą Stulecia po Thrillerze :)
dzina
Lika
zu
MJowitek
kaem
Iza_
Maverick
SHADOWangel
Kamila
ewelfryz
baśka_MJ4ever
AgnesJackson
lukas_art_no1
Mj F-Anka
invincible_girl
annie_30
giovanedonore
MJfanTASTIC
Bochen
+ osoby spoza forum
Ostatnio zmieniony śr, 25 mar 2009, 17:57 przez Tiger Lilly, łącznie zmieniany 3 razy.
ja chetnie tez sie chetnie przejde.. tymbardziej ze mieszkam przy Hali Ludowej wiec mam bliziutko :) orientujecie sie czy sa jeszcze bilety ?? pozneij mozna zrobic mala rundke po Wroclawiu.. chetnie oprowadze tych ktorzy nie znaja tego miasta:) mozna by sie bylo spotkac przed przedstawieniem .. ok 18.20..?? ale jeszcze napisze na stowe.. jak jest z biletem okiejj ?? pozdrowionka:)
. . . bo Bóg daje mi siłe . . .
TL wrocław 1 kwietnia
witam,
Wybieramy się w 3 osoby chętnie się spotkamy po koncercie w jakimś pubie :) będziemy jechać z krakowa pociągiem myślę że już w pociągu będzie klimat MJ :) pozdrawiam i do zobaczenia everybody :)
Wybieramy się w 3 osoby chętnie się spotkamy po koncercie w jakimś pubie :) będziemy jechać z krakowa pociągiem myślę że już w pociągu będzie klimat MJ :) pozdrawiam i do zobaczenia everybody :)
mooooooooooonwalk
- anula__1994
ja sie pisze na spotkanie, bedzie tez moja siostra z 2 kolezankami, tylko trzeba by ustalic jakies szczegoly, godzina i miejsce spotkania przed wystepen, i godzina i miejsce po broadwayu i czas oczekiwania na wszystkich, bo przeciez jeszcze beda te pamiatki, duperelki, ja napewno sobie cos kupie, i zanim kazdy sie dotoczy... takze konkrety. ja nie jestem z Wrocka wiec nie mam pojecia jak to tam wszystko wyglada.
Ekipa, która wybiera się z nami do pubu po spektaklu - spotykamy się o 18:15 pod głównym wejściem do ZOO, które znajduje się dokładnie po drugiej stronie ulicy niż Hala. Pod halą i pod Iglicą może być sporo ludzi, więc pod ZOO będzie bezpieczniej. Szybko się zapoznamy i ustalimy jakiś plan jak się znaleźć po musicalu, bo pewnie każdy będzie potrzebował trochę czasu na pamiątki i takie tam.
Jeśli ktoś się zgubi lub nie będzie mógł być o 18:15 pod ZOO - to jest adres pubu: Bogusławskiego 81. Można dojechać po spektaklu na własną rękę.
Jeśli ktoś się zgubi lub nie będzie mógł być o 18:15 pod ZOO - to jest adres pubu: Bogusławskiego 81. Można dojechać po spektaklu na własną rękę.
@Maverick: could you give link of map, where is ZOOMaverick pisze:Ekipa, która wybiera siê z nami do pubu po spektaklu - spotykamy siê o 18:15 pod g³ównym wej¶ciem do ZOO, które znajduje siê dok³adnie po drugiej stronie ulicy ni¿ Hala. Pod hal± i pod Iglic± mo¿e byæ sporo ludzi, wiêc pod ZOO bêdzie bezpieczniej. Szybko siê zapoznamy i ustalimy jaki¶ plan jak siê znale¼æ po musicalu, bo pewnie ka¿dy bêdzie potrzebowa³ trochê czasu na pami±tki i takie tam.
Je¶li kto¶ siê zgubi lub nie bêdzie móg³ byæ o 18:15 pod ZOO - to jest adres pubu: Bogus³awskiego 81. Mo¿na dojechaæ po spektaklu na w³asn± rêkê.

Pod hala jest parkowisko, to vidze przes google map, ale to tylko vsze

...............
Ogrod zoologicny ...just I see

I take with many MJ stuff Book, prepinki, calendars, t-shirts, parfume, bed-clothes, nagazins etc. if, anyboby want to buy direct on side, you can.
How look I? here

I will have silver Toyota Avensis and I try to park before of hall asap I will wear OLODUM T-shirt.
Do you seek for MJ stuff? Try here http://www.forum.mjpolishteam.pl/viewtopic.php?t=4714
big sorry all, I was in Wroclaw, but meeting was too late and I was free till 20,30
I can not come sooner
and car was full mj stuff 

Do you seek for MJ stuff? Try here http://www.forum.mjpolishteam.pl/viewtopic.php?t=4714