Najsłabsze Ogniwo
Moderatorzy: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, LittleDevil
- dangerous_girl
- Hakuna matata
O! Szturm na Niteline. Ja jednak na Trouble swój głos oddaję. Bo to tylko mały kłopot. A kłopotów należy się pozbywać.
A poważnie. Małe cacuszko- fajnie, jakby zaistniało dawno na drugiej stronie singla. Ale nic ponad to.
A In The Back to wymiatacz. Niedorobiony. A jednak.
A poważnie. Małe cacuszko- fajnie, jakby zaistniało dawno na drugiej stronie singla. Ale nic ponad to.
A In The Back to wymiatacz. Niedorobiony. A jednak.
Ostatnio zmieniony pn, 23 mar 2009, 21:48 przez kaem, łącznie zmieniany 1 raz.
Bitter you'll be if you don't change your ways
When you hate you, you hate everyone that day
Unleash this scared child that you've grown into
You cannot run for you can't hide from you
When you hate you, you hate everyone that day
Unleash this scared child that you've grown into
You cannot run for you can't hide from you
Głosując na Niteline specjalnie się nie nagnę. Cieszę się, że też na to głosujecie.
Nigdy nie przepadałam za tym kawałkiem. Słaby. Może prezentowałby się lepiej, gdyby ktoś uciszył te irytujące "Smurfy" w tle.
Ja preferuję Smurfy w tradycyjnej telewizyjnej wersji. Zdecydowanie :]
...ale dzięki Niteline zrozumiałam jedno - skąd pomysł na jakże popularną swego czasu serię składanek "smurfne hity" :P
Czy nam się to podoba, czy nie - Michael Jackson inspiruje! Niezmiennie od wielu, wielu lat...
Nigdy nie przepadałam za tym kawałkiem. Słaby. Może prezentowałby się lepiej, gdyby ktoś uciszył te irytujące "Smurfy" w tle.
Ja preferuję Smurfy w tradycyjnej telewizyjnej wersji. Zdecydowanie :]
...ale dzięki Niteline zrozumiałam jedno - skąd pomysł na jakże popularną swego czasu serię składanek "smurfne hity" :P
Czy nam się to podoba, czy nie - Michael Jackson inspiruje! Niezmiennie od wielu, wielu lat...
"Słodki ptaku, moja duszo, twoje milczenie jest tak cenne.
Ile czasu minie zanim świat usłyszy twą pieśń w mojej?
Oh, to jest dzień, na który czekam!"
- Michael Jackson
Ile czasu minie zanim świat usłyszy twą pieśń w mojej?
Oh, to jest dzień, na który czekam!"
- Michael Jackson
Oj tam. Ja tam mogę słuchać w kółku.Maro pisze:Ja dalej pozostaje przy In The Back,na serio Was ta piosenka nie męczy?!
Michaela Jacksona z okresu Thrillera cenię szczerze... i odrzuty z tej płyty nawet lubię. Nie dałbym się za nie pociąć, aczkolwiek widzę na horyzoncie kilka ciekawszych utworów do unicestwienia. On the line, przede wszystkim. Mnie tam mdli.