Słuchajcie, czy wy też tak macie, że jak zapauzujecie ( ) radio i dacie znowu play to gra wam od tego fragmentu w którym zatrzymaliście odtwarzanie? Ostatnio leciał remix Shake Your Body (co więcej, mam go na komputerze ) i po ok. pół godzinie znowu wlączyłam to grało od tego samego momentu...
Kadia pisze:Słuchajcie, czy wy też tak macie, że jak zapauzujecie ( ) radio i dacie znowu play to gra wam od tego fragmentu w którym zatrzymaliście odtwarzanie? Ostatnio leciał remix Shake Your Body (co więcej, mam go na komputerze ) i po ok. pół godzinie znowu wlączyłam to grało od tego samego momentu...
ja tak nie mam...radyjko gra elegancko.W ogóle sie nie zacina,pierwsza klasa. pozdrawiam
Właśnie szperałam po remixach Buszmena, kiedy zerknęłam na mój toolbar z mjtunes, żeby sprawdzić co tam zapodają - a tam cóż innego jak Buszmen's company remix You are not alone muszę powiedzieć, że niczego sobie...
...Jeśli chcesz,znajdziesz sposób.Jeśli nie, znajdziesz powód...
Czy ktoś będzie próbował to nagrać? Właśnie zainstalowałem streamrippera i próbowałem nagrać coś z MJTunes i wychodzi zonk. Co 15 sekund przerywa mi połączenie. Jak wyłączę jest ok. Bardzo byłbym wdzięczny za nagranie i udostępnienie. Chyba że ma ktoś inną opcję na nagrywanie.
o mamo dopiero teraz to zauważyłam :D no nieźle...szybka jestem
świetna robota qrcze nareszcie po godz. nie muszę zmieniać płyty i zawsze jest niespodzianka..co poleci next :D dobra robota :D ten kto to stworzył odwalił kawał niezłej roboty