Zloty Fanów Na Śląsku (Katowice & Okolice) ;o)
- Erna Shorter
- Lokalizacja: Miasteczko Halloween,TranSylv(i)ania, dom Vincenta Malloy'a
No bylo super jak zwykle.
Erna zapomnialas o tym ze pierwotna wersja ktorą wypowiedziałaś to była sztuczna noga i drewniane oko;p..i to tym ze spiewasz w zespole:D
a poza tym trzeba wspomniec czarodziejki z ksiezyca, yatamana..no i oczywiscie Super PIG
^^
Do nastepnego:):)
Erna zapomnialas o tym ze pierwotna wersja ktorą wypowiedziałaś to była sztuczna noga i drewniane oko;p..i to tym ze spiewasz w zespole:D
a poza tym trzeba wspomniec czarodziejki z ksiezyca, yatamana..no i oczywiscie Super PIG
^^
Do nastepnego:):)
Ostatnio zmieniony pn, 06 kwie 2009, 21:13 przez okussa, łącznie zmieniany 1 raz.
- Erna Shorter
Next time się poprawię,aj pramis.viva201 pisze:niii no to na nastympnym zlocie muszym być ;P

Ano ja... przejęzyczyłam się na początku, potem była dziewczynka zmieniająca się w świnię,ratującą światokussa pisze:No bylo super jak zwykle.

Ale i tak najważniejszy jest HOLTZBEIN Michael'a!!!!!!!!!

p.s.okussa,dlaczego korzystasz z obrazków na cudzym serverze? Ty niedobra!

a jo mom pytanie...bylo godka o 16.maja z tego co pamietom. to ten termin odpado czy jakErna Shorter pisze:Już teraz ludziska zapraszam Was na spotkanko 25. IV. Godz. 16:00 :D. Kaj to jeszcze powiym.
Przidźciy jest ło czym godać. :D

jo bych bardzo chetnie przyszla tego 25-go ale matka mie zabije za som pomysl i zagoni do ksiazek;p
- Erna Shorter
Faktycznie mówiliśmy o tym,zapomniałam. :/okussa pisze:a jo mom pytanie...bylo godka o 16.maja z tego co pamietom. to ten termin odpado czy jakErna Shorter pisze:Już teraz ludziska zapraszam Was na spotkanko 25. IV. Godz. 16:00 :D. Kaj to jeszcze powiym.
Przidźciy jest ło czym godać. :D![]()
jo bych bardzo chetnie przyszla tego 25-go ale matka mie zabije za som pomysl i zagoni do ksiazek;p
Ok niech będzie też tego 16go V ,ale ja nie mam 100% pewności,że będę, prawdopodobnie wyjeżdżam w ten weekend.
Dam znać,ale niech się deklarują Ci co mogą, najwyżej mie nie bydzie.

Pzdr :*:*:*:*
zrob wszystko zeby bycErna Shorter pisze:Ok niech będzie też tego 16go V ,ale ja nie mam 100% pewności,że będę, prawdopodobnie wyjeżdżam w ten weekend.
Dam znać,ale niech się deklarują Ci co mogą, najwyżej mie nie bydzie

no ja na 80%
szkoda...my sie chyba nigdy nie poznamy;pviva201 pisze:ja znowu nieee
ja jestem chetna. zawsze i wszedzie;p w sumie to nic nie robie teraz wiec termin obojetny;]Harni pisze:No ja z chęcią bym się spotkał w jakimś "szerszym" gronie ^^ ostatnio prawko zaliczyłem więc dojazd do Katowic nie stanowi dla mnie problemu (wcale nie kozaczę :P), a i kogoś po drodze mógłbym zabrać ^^ to są jacyś chętni
ja tak skromnie proponuję najblizszą sobotę czyli.. 6.06 albo 13.06
komus pasuje

no to ktos moze tego 13.06
narazie bylyby dopiero dwie osoby...
kto da wiecej
(Erna, Buszmen, Natka, Kwaśna, Kasia ;> ostatnio byliscie to teraz tez mam nadzieje nie zawiedziecie, Viva- moze tym razem uda nam się poznać.., no i pozostali oczywiscie. nikogo nie moze zabraknac
)

kto da wiecej

Ostatnio zmieniony czw, 04 cze 2009, 12:03 przez okussa, łącznie zmieniany 1 raz.