MJ wraz z dziećmi w USA (Vegas, LA, ...) (newsy) [koment.]

O Michaelu rozmowy luźne.

Moderatorzy: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, Mafia

Awatar użytkownika
michael4ever

Post autor: michael4ever »

pięknie.... pasek ma super i buty no i ta biała koszulka co takie zdjęcie z bliska jest też fajna w ogóle lubie Michaela w garniturach wyjątkowo ładnie w nich wygląda pewnie dlatego że taki chudy jest.
Obrazek
walcie się hipokryci!
Awatar użytkownika
invincible_girl ;)

Post autor: invincible_girl ;) »

Obrazek czy MJ ma korale x)?
Obrazek
Never say goodbye, because saying goodbye means going away. And going away means forgetting. Peter Pan
Awatar użytkownika
sergi13

Post autor: sergi13 »

Ciekawe co to za pani za Michaelem ;-)
Obrazek
Invincible

Post autor: Invincible »

No po prostu REWELACJA!!! Nareszcie nie piżama tylko bardzo ładne, stylowe ciuszki. Naprawdę dawno nie widziałam takiego Króla. Super!
Obrazek
Awatar użytkownika
Szucia

Post autor: Szucia »

Ten człowiek teraz się przystosował do środowiska ;](nie no żartuje)
Ale...te garnitury... :love:
To co lubię najbardziej. Czarny, czy ten drugi, na dniach popularny...srebrnawy w kwadraciki....
Genialnie tak wygląda. I tak trzymać!
Choć brakuje mi trochę tych wojskowych/kapitańskich/żołnierskich mundurów.
I 6tych ornamentowanych koszul....Ale, trudno.(choć na konferencji pokazał klasę)
Niech ściągnie oksy, bo , mimo faktu że są fajne, to zaczynają mnie powoli irytować...
Obrazek
Invincible

Post autor: Invincible »

Hmmm mi tam niczego nie brakuje. Dla mnie w tej chwili Michael jest po prostu bardzo atrakcyjnym, choć już dojrzałym facetem, który dostosował strój do wieku. Elegancja i szyk z odrobiną młodzinczej fantazji, którą Miochael ciągle przecież w sobie ma. Co wyraźnie było widać na konferencji w marcu. :) Dla mnie jest super.
Obrazek
Awatar użytkownika
Wiśnia

Post autor: Wiśnia »

Na Miejscu Michaela zaśpiewałbym do tych wszystkich paparazzi '' leave me alone'' Cóż nie ma co się dziwić, ogłosił swój powrót więc musi się przyzwyczaić do gigantycznego powrotu paparazzi
Obrazek
http://www.youtube.com/watch?v=-GMyqvkCmgk mój występ z okazji dnia nauczyciela :)
Król popu nie odszedł, zmienił tylko scenę
Awatar użytkownika
viva201

Post autor: viva201 »

Wiśnia pisze:leave me alone'
raczej "privacy" ;-)
Obrazek
Awatar użytkownika
sergi13

Jakby zaśpiewał, to zaraz by było w mediach "Jackson wciąż w formie" . Mógłby zrobić takie coś. Nie miałbym nic przeciwko :diabel:
Obrazek
Awatar użytkownika
Szucia

Post autor: Szucia »

Jakby zaśpiewał, to zaraz by było w mediach "Jackson wciąż w formie"
To mnie rozwaliło.
No ale co racja to racja.
Kurcze, żeby nie móc wsiąść nawet do samochodu. Przegięcie.
Naprawdę, to przykre, ale swoją drogą, jakbym go sama spotkała, to też zapewne bym się tam zachowywała, nie ma co.
Obrazek
Maverick

Post autor: Maverick »

Ostatnio zaprezentowany nam przez Michaela T-shirt pochodzi z kolekcji projektanta, który często inspirował się Michaelem tworząc swoje kolekcje :]

Jak to mawiał Mufasa: wszystko się łączy w wielkim kręgu życia ;P

MICHAEL JACKSON IN BALMAIN!

http://www.bryanboy.com/bryanboy_le_sup ... lmain.html

Now this is what you call ferocity in the highest level. Here's Michael Jackson sporting a Balmain t-shirt from the fall/winter 2009 womenswear collection.

Obrazek

It makes perfect sense considering a lot of Christophe Decarnin's pieces were inspired by him.

During Paris fashion week, The Times UK posted a tweet that Natalie Massenet of Net-a-Porter thinks those Balmain t-shirts are gonna run at £10,000 a piece. Yes. For a t-shirt.

Ah well.

Life is a runway. Every day is a fashion show and the street is your catwalk. If you can't afford the runway piece, get the runway music instead. Christophe & Co. used "Don't stop Til' You Get Enough" by Michael Jackson at the Balmain show. Enjoy!
Kamila

Post autor: Kamila »

Koszulka Balmaina rewelacyjna w stylu Michaelowym typowo dla mezczyzn co do papparacci to jak zwykle za duza przesada ........lepiej nie komentowac bo to ich dzikie zachowanie mowi samo za siebie dla pieniedzy zrobia wszystko........
KKI
Maverick

Post autor: Maverick »

Koszulka pochodzi z kolekcji dla kobiet - jesień/zima 2009 ;)
Awatar użytkownika
sergi13

Dla kobiet? :smiech: Nie no, ale Michaelowi tak nawet ładnie ;-) W końcu on jest no co by nie mówić dość specyficzną osobą
Obrazek
Awatar użytkownika
akaagnes

Post autor: akaagnes »

taka moja luźna refleksja na temat...

w związku z Londynem,
mógłby zatrudnić Gok'a Wan jako swojego stylistę . Koleś jest świetny,zna się na modzie, na trendach, a i miesza je, męskie z damskimi itd., Ed Hardy Edem Hardy,ale Gok Wan by tu miał pole do popisu, myślę,że mają zbliżone gusta z Michaelem. Chętnie zobaczyłabym ich razem gdzieś, podczas stylizacji na występy w O2 na przykład........

co do obecnych fot i opinii o paparazzi - niech nic nie śpiewa, tylko pokaże im fak-ju,ot co. :-)
ODPOWIEDZ