Zdięcie MJ z Bahrain :)

Wyłącznie pewne i obiektywne informacje. Wielkie wydarzenia i ciekawostki, czyli kim jest naprawdę Michael Jackson. Uwaga - spamowanie w tym dziale jest niedozwolone.

Moderatorzy: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, Mafia

Awatar użytkownika
Pank

Post autor: Pank »

Invincible pisze:To jest już ten Michael, którego znamy, podziwiamy i kochamy.
Jeanny100 pisze:Sliczniutko sie prezentuje nasz Król:)
mrpiter pisze:Na tej fotce widać bardzo niewiele. Ja wiem, że byście bardzo chcieli ale wyluzujcie..
Daj się niektórym rozmarzyć, wyobrazić sobie, jak MJ wygląda ze wszystkich stron, pozwolić uwierzyć, że Michael jest już boski, "podziwiany i kochany", jak za dawnych (jak dawnych?) lat, którego z z łóżka na pewno by nie wyrzuciły... To, co, że dla niektórych, w tym mnie, wiele nie widać. Nie musi widocznie! :>
Awatar użytkownika
M.Dż.*
V.I.P.

Post autor: M.Dż.* »

mrpiter pisze:Ludzie czy Wy czasem nie widzicie tego co byście chcieli widzieć? Ja na tej fotce nie dostrzegam żeby MJ nagle był we wspaniałej formie i wogóle było wszystko cacy. Na tej fotce widać bardzo niewiele. Ja wiem, że byście bardzo chcieli ale wyluzujcie..
No, mnie osobiście to zdjęcie bardzo podbudowało. :-)
Może nie widać na nim, czy Michael jest w formie, ale napewno widać jedno: Michael widzi na oczy i kontaktuje, a tego z pewnością nie można było powiedzieć 13 czerwca :-/
Dla mnie to wystarczający powód, żeby się chociażby w głębi duszy uśmiechnąć :happy:
"Everywhere I go
Every smile I see
I know you are there
Smilin back at me
Dancin in moonlight
I know you are free
Cuz I can see your star
Shinin down on me"
Awatar użytkownika
la_licorne

Post autor: la_licorne »

mrpiter pisze:Ludzie czy Wy czasem nie widzicie tego co byście chcieli widzieć? Ja na tej fotce nie dostrzegam żeby MJ nagle był we wspaniałej formie i wogóle było wszystko cacy. Na tej fotce widać bardzo niewiele. Ja wiem, że byście bardzo chcieli ale wyluzujcie..
To zdięcie jest dla mnie bardzo ważne, wiem teraz, że MJ jakoś tam się trzyma, ma kontakt z ludzmi i wydaje się być chociaż troche zadowolony... Teraz mogę spać spokojniej i nie musze już nerwowo wyglądać każdego nowego newsa. Dlaczego ludzie nie mogą się cieszyć...? Musicie wszystko brać tak negatywnie...? :-/
Awatar użytkownika
lunatyczka

Post autor: lunatyczka »

Ze zdjęcia wyczytalam tyle: Michael ma się duzo lepiej niz 13 czerwca, widac nawet lekki usmiech. Wygląda na rozluźnionego, tyle mi wystarczy zeby odetchnąc z ulgą. :happy: Ale nadal jest bardzo chudy. :-/
Pozdrawiam wszystkich!!!
Obrazek
Michael is a beautiful soul.
Luis_Makrela

Post autor: Luis_Makrela »

Jackson siblings to meet in Bahrain
Manama | Habib Toumi, Bureau Chief | 04/08/2005 | Print this page
Gulfnews.com

Janet Jackson is to spend some time with her brother in Bahrain where Michael Jackson is recuperating, sources close to the King of Pop told Gulf News yesterday.

Janet's visit could be as early as next month despite her involvement in her new studio album due for release in 2006, the sources said.

The pop star has been on the island nation with his three children for five weeks following a trial for molestation charges that could have ruined his career and sent him behind bars for 20 years.

Michael's contacts with the outside world are limited and he has made only two public appearances visits to a toy store and to a mall in the outskirts of Manama, the sources said.

"Michael is convalescing from the physical, mental and emotional weight of the trial and he is very happy here," the sources said.

The Thriller star has bought two adjacent luxury villas that he wants to use for relatives and friends when they visit him.

He has also purchased a large plot of land where he will build a mansion for himself, the sources said.

Czy to oznacza,że nie ma zamiaru wrócić do Neverland? Wiecie co,naszła mnie teraz taka myśl,że to otwarcie Neverland dla turystów(oczywiście tylko oddzielonej strefy z parkiem rozrywki)to wcale nie taki głupi pomysł :-)
VINCENZOMJJ

Post autor: VINCENZOMJJ »

Obrazek
Awatar użytkownika
Pank

Post autor: Pank »

Powyższe zdjęcie, robione zresztą chyba telefonem, jest tylko powiększone - widać piksele.

Czy po sieci nie krążą jeszcze jakieś zdjęcia MJa z tego dnia?
Awatar użytkownika
la_licorne

Post autor: la_licorne »

Pank pisze:Powyższe zdjęcie, robione zresztą chyba telefonem, jest tylko powiększone - widać piksele.

Czy po sieci nie krążą jeszcze jakieś zdjęcia MJa z tego dnia?
Żadne, o jakich mi wiadomo... podejrzewam, że wtedy byłyby gdzieś dostępne...

Na tym zdięciu można więcej dojrzeć... glupija ;-)
eljiah

Post autor: eljiah »

O CZYM WY MOWICIE!! Na tym zdjeciu nie ma nic oprocz Michaela, zaszczutego czlowieka, ktory nawet na szczesliwego mi nie wyglada. To ze sie usmiecha to nie znaczy ze wszytsko jest SUPPEEEEERRRR EXPRES!! O czym wy tutaj bredzicie. Po 2 miesiacach pojawilo sie zdjecie i nagle podnieta zapanowala. Jak swietnie wyglada, ooo!!! JAKA MA LADNA MARYNARKE, ten blysk w oku no i ta fryzurka. NO I NAWET SKORA MU PRZYCIEMNIALA!! Normalnie Michael za czasow Trriller'a.

Przeczytajcie swoje wypowidzi, blagam was. Michael nie jest sliczniutki i juz nigdy nie bedzie, chyba ze jego twarz bedzie poprawiana komputerowo. Trzeba pogodzic sie z tym, ze spapral sobie buzke- TO FAKT, bo twarz az tak sama sie nie zmienia. Zaraz zapewne wielcy obroncy mne zjada, ale chyba potrzebna wam osoba, ktora kilka rzeczy wam poprzypomina.

Ja mam tylko nadzieje, ze doczekam sie jeszcze koncertu gdzies w europie, bo niestety nigdy nie mialem mozliwoscie zobaczyc go na zywo. Co do wilekigo COME BACK, to zycze mu wszystkiego najlepszego- o ten cud pozostaje sie tylko modlic. To do jakiej sytuacji doszlo Michael moze winic tylko i wylacznie siebie- swoj nieodpowiedzialny tryb zycia, naiwnosc oraz ludzi jakimi sie otacza.

THE END
Awatar użytkownika
billie_jean

Post autor: billie_jean »

owacje na stojąco dla tego pana!
Obrazek

p.s.cieszę się że nie tylko ja tak uważam i mam nadzieję że nie tylko mnie się dostanie :hahaha:

#b_j#
"- I have stones to sell, fat to chew, and many different men to see about many different ducks, so if I am not rushing you...
- Slow down, Franky, my son. When in Rome...
- I am not in Rome, Doug. I am in a rush. "
eljiah

Post autor: eljiah »

billie_jean pisze:cieszę się że nie tylko ja tak uważam (CIACH)
#b_j#
ja rowniez...
Awatar użytkownika
Yana

Post autor: Yana »

Patrząc na powiększoną wersję zdjęcia widzę, że Michael wygląda lepiej niż w dniu ogłoszenia wyroku, ale jeszcze nie jest to forma sprzed całej sprawy.
Aby dojść do pełni formy będzie potrzebował jescze dużo czasu.
Michael is the best !!!
Black Jinx

Post autor: Black Jinx »

Michael wraca do formy:))))))))))) :happy:
You'll Never Break Me, 'Cause I'm Unbreakable !!!!!!!
Awatar użytkownika
Yana

Post autor: Yana »

Pojawiła się pogłoska, że Janet odwiedziła Michaela w Bahrainie.

http://mjtkop.com/home/modules/news/art ... toryid=473
Michael is the best !!!
wiola

Post autor: wiola »

http://www.mjsfc.com/ :happy: :happy: :happy:

Czyli kolejny dowod na to by nie wierzyc w nic co pojawia sie w newsach dopuki nie zostanie to potwierdzone przez naszego Mike'a. Ja sadze ze Michael sie nigdzie nie przeprowadzi, pomimo iz byc moze rozwazal taka mozliwosc. Jego dom to Neverland i tak juz pozostanie.
ODPOWIEDZ