MJ wraz z dziećmi w USA (Vegas, LA, ...) (newsy) [koment.]
Moderatorzy: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, Mafia
- michael4ever
- invincible_girl ;)
-
Ten człowiek teraz się przystosował do środowiska ;](nie no żartuje)
Ale...te garnitury...
To co lubię najbardziej. Czarny, czy ten drugi, na dniach popularny...srebrnawy w kwadraciki....
Genialnie tak wygląda. I tak trzymać!
Choć brakuje mi trochę tych wojskowych/kapitańskich/żołnierskich mundurów.
I 6tych ornamentowanych koszul....Ale, trudno.(choć na konferencji pokazał klasę)
Niech ściągnie oksy, bo , mimo faktu że są fajne, to zaczynają mnie powoli irytować...
Ale...te garnitury...
To co lubię najbardziej. Czarny, czy ten drugi, na dniach popularny...srebrnawy w kwadraciki....
Genialnie tak wygląda. I tak trzymać!
Choć brakuje mi trochę tych wojskowych/kapitańskich/żołnierskich mundurów.
I 6tych ornamentowanych koszul....Ale, trudno.(choć na konferencji pokazał klasę)
Niech ściągnie oksy, bo , mimo faktu że są fajne, to zaczynają mnie powoli irytować...
-
Hmmm mi tam niczego nie brakuje. Dla mnie w tej chwili Michael jest po prostu bardzo atrakcyjnym, choć już dojrzałym facetem, który dostosował strój do wieku. Elegancja i szyk z odrobiną młodzinczej fantazji, którą Miochael ciągle przecież w sobie ma. Co wyraźnie było widać na konferencji w marcu. :) Dla mnie jest super.
Na Miejscu Michaela zaśpiewałbym do tych wszystkich paparazzi '' leave me alone'' Cóż nie ma co się dziwić, ogłosił swój powrót więc musi się przyzwyczaić do gigantycznego powrotu paparazzi
http://www.youtube.com/watch?v=-GMyqvkCmgk mój występ z okazji dnia nauczyciela :)
Król popu nie odszedł, zmienił tylko scenę
Ostatnio zaprezentowany nam przez Michaela T-shirt pochodzi z kolekcji projektanta, który często inspirował się Michaelem tworząc swoje kolekcje :]
Jak to mawiał Mufasa: wszystko się łączy w wielkim kręgu życia ;P
MICHAEL JACKSON IN BALMAIN!
http://www.bryanboy.com/bryanboy_le_sup ... lmain.html
Now this is what you call ferocity in the highest level. Here's Michael Jackson sporting a Balmain t-shirt from the fall/winter 2009 womenswear collection.
It makes perfect sense considering a lot of Christophe Decarnin's pieces were inspired by him.
During Paris fashion week, The Times UK posted a tweet that Natalie Massenet of Net-a-Porter thinks those Balmain t-shirts are gonna run at £10,000 a piece. Yes. For a t-shirt.
Ah well.
Life is a runway. Every day is a fashion show and the street is your catwalk. If you can't afford the runway piece, get the runway music instead. Christophe & Co. used "Don't stop Til' You Get Enough" by Michael Jackson at the Balmain show. Enjoy!
Jak to mawiał Mufasa: wszystko się łączy w wielkim kręgu życia ;P
MICHAEL JACKSON IN BALMAIN!
http://www.bryanboy.com/bryanboy_le_sup ... lmain.html
Now this is what you call ferocity in the highest level. Here's Michael Jackson sporting a Balmain t-shirt from the fall/winter 2009 womenswear collection.
It makes perfect sense considering a lot of Christophe Decarnin's pieces were inspired by him.
During Paris fashion week, The Times UK posted a tweet that Natalie Massenet of Net-a-Porter thinks those Balmain t-shirts are gonna run at £10,000 a piece. Yes. For a t-shirt.
Ah well.
Life is a runway. Every day is a fashion show and the street is your catwalk. If you can't afford the runway piece, get the runway music instead. Christophe & Co. used "Don't stop Til' You Get Enough" by Michael Jackson at the Balmain show. Enjoy!
taka moja luźna refleksja na temat...
w związku z Londynem,
mógłby zatrudnić Gok'a Wan jako swojego stylistę . Koleś jest świetny,zna się na modzie, na trendach, a i miesza je, męskie z damskimi itd., Ed Hardy Edem Hardy,ale Gok Wan by tu miał pole do popisu, myślę,że mają zbliżone gusta z Michaelem. Chętnie zobaczyłabym ich razem gdzieś, podczas stylizacji na występy w O2 na przykład........
co do obecnych fot i opinii o paparazzi - niech nic nie śpiewa, tylko pokaże im fak-ju,ot co.
w związku z Londynem,
mógłby zatrudnić Gok'a Wan jako swojego stylistę . Koleś jest świetny,zna się na modzie, na trendach, a i miesza je, męskie z damskimi itd., Ed Hardy Edem Hardy,ale Gok Wan by tu miał pole do popisu, myślę,że mają zbliżone gusta z Michaelem. Chętnie zobaczyłabym ich razem gdzieś, podczas stylizacji na występy w O2 na przykład........
co do obecnych fot i opinii o paparazzi - niech nic nie śpiewa, tylko pokaże im fak-ju,ot co.