Michael w Anglii podczas This Is It

Wszystkie tematy, wątki związane z koncertami Michaela w o2.

Moderatorzy: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, kaem, @neta, anialim, Mariurzka, Mafia

Maverick

Michael w Anglii podczas This Is It

Post autor: Maverick »

Od wczoraj pojawiają się artykuły o domu, który Michael wynajął w Anglii na czas koncertów. Nie wrzucam na razie do faktów dopóki nie potwierdzi tego jakies pewne źródło.

Oto zdjęcia:

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Tu artykuł z jak dotychczas najbardziej wiarygodnego źródła:

Contactmusic: "Michael Jackson wynajmuje rezydencję w związku ze zbliżającą się trasą" - http://tnij.org/c7hw

Krótki research wyrzucił mi dane następujące:

Posiadłość nazywa się Foxbury.

Jest własnością rodziny Chislehurst Tiarks. Budowę rozpoczęto w 1857 roku na 57 akrach, zakończono 20 lat później. Dom jest zbudowany w stylu mieszanym: gotyckim, tudorów i modernistycznym.

A teraz wieści brukowcowe: 30 sypilani, wynajem kosztował 15 milionów funtów, podziemne kino, basen, prywatne jezioro i las... bla bla bla ;)

Na razie tyle, poczekajmy na rozwój sytuacji.

Acha, brukowce donoszą też o przyjeździe Michaela do Londynu na miesiąc przed koncertami. Jak na mój gust - brzmi logicznie.
Awatar użytkownika
sergi13

Post autor: sergi13 »

W sumie to ja wątpię czy Michael to wynajął ;-) po co mu to wszystko ;-)
Obrazek
Awatar użytkownika
MJ_Angel

Post autor: MJ_Angel »

no jak po co?? król musi mieszkać po królewsku gdziekolwiek by nie był ;-) a tak w ogóle gdzie to jest?(oprócz tego że w Anglii ;]) nie musi byc konkretny adres tylko miejscowość, wieś, cokolwiek ;-)
Obrazek
Awatar użytkownika
stranger

Post autor: stranger »

Awatar użytkownika
Karottka

Post autor: Karottka »

Brukowce kłamią :] Albo nie wiem... Tak czy siak widziałam to cudo, będąc samolotem nad Anglią ;-) Przeszukałam info...

Znalazłam tylko, że jest tam 7 sypialni, 13 łazienek (tylko po co aż tyle? :wariat: ), chyba 12 kominków i kilka pokoi gościnnych. Niestety, nie powiem Wam więcej, bo nie znalazłam informacji... Ale rezydencja piękna :-)
Obrazek
Awatar użytkownika
Xander

Post autor: Xander »

stranger pisze:Link do maps.google.com
To jest to ;-)
Przeciągnijcie sobie tego pomarańczowego ludzika na ulice i chodzcie po okolicy i przed domem w 3D ;) Autentycznie nie animowanie...
Obrazek
Awatar użytkownika
MJ_Angel

Post autor: MJ_Angel »

Obrazek
Awatar użytkownika
stranger

Post autor: stranger »

Xander pisze:Przeciągnijcie sobie tego pomarańczowego ludzika na ulice i chodzcie po okolicy i przed domem w 3D ;) Autentycznie nie animowanie...
Pod samą posiadłość akurat się nie da, tylko w okolicy...
Tak w ogóle to fajna sprawa z tym Street View. Cyknęli mi tym fotkę na ulicy kilka tygodni temu, jak szłam do szkoły ;-)
Awatar użytkownika
jolene_

Post autor: jolene_ »

Sporawe to. I 'trochę' psuje teorię brukowców o zubożałym Byłym Królu żebrzącym koncertami na chleb. Podoba mi się ;d
Obrazek
i can't stop now, i won't stop now
Awatar użytkownika
vivi

Post autor: vivi »

Wszystko pięknie ale niemożliwe,żeby sam wynajem kosztował aż 15 milionów funtów.
Tinkerbell78

Post autor: Tinkerbell78 »

Wszystko jest mozliwe. Ladna posiadlosc. Ciesze sie niezmiernie ze bedzie mieszkal normalnie w trakcie trasy. Mysle ze sentymenty na bok, a komfort dawania koncertow w jednym miejscu, dzieci u boku, wygraly sprawe. Swietnie.
Hm...to pewnie lodka po Tamizie i ...helikopter w dwie strony sa jak najbardziej poprawne..
Awatar użytkownika
akaagnes

Post autor: akaagnes »

Ładnie tam. Tym bardziej jak będzie lato i wszystko wokół się zazieleni. Dzieciaki się wyhasają na świeżym powietrzu.

Wg mnie możliwe. Neverland przecież był jeszcze większy, a użytkował chyba każdy obszar. :) Poza tym najbliższa ekipa musi mieć miejsce, może będzie zapraszał gości na przyjęcia, więc też musi mieć gdzie. Mnie to wcale nie dziwi. Tylko cieszy wrażenie upadku plot o jego bankructwie jak się patrzy na dom w Bell Air i ten. :) Go Mike! ;-)
ODPOWIEDZ