MJ wraz z dziećmi w USA (Vegas, LA, ...) (newsy) [koment.]

O Michaelu rozmowy luźne.

Moderatorzy: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, Mafia

Awatar użytkownika
invincible_girl ;)

Post autor: invincible_girl ;) »

ale tak troszkę.. czemu damska koszulka :-) ? nie mam nic przeciwko.. a raczej... WooW, fajnie. jestem za- zero uprzedzeń haha xP
Obrazek
Never say goodbye, because saying goodbye means going away. And going away means forgetting. Peter Pan
Awatar użytkownika
sergi13

Post autor: sergi13 »

Gościu ma niesamowitą pamiątkę, na całe życie ;-)
Obrazek
Buszmen

Post autor: Buszmen »

Jak się patrzy na same zdjęcie i nie wie o co chodzi, to można pomyśleć, że Michael podpisuje się jakimś żrącym pisakiem ;-)
thewiz

Post autor: thewiz »

Ostatnie kolekcje Balmaina to objawienie sezonu, a za ich buty oddałabym duszę. Fajnie, że to właśnie tej firmy koszulkę Mike założył. :-)
Jako

Post autor: Jako »

http://www.balmain.com/collection-femme ... 9-balmain/
Patrzcie...ten pierwszy strój z kolekcji Balmiana 2009' jest takim stylu MJ'a... szczególnie jeśli chodzi o ten przód przedstawiający imitację zbroi...
Obrazek
Awatar użytkownika
akaagnes

Post autor: akaagnes »

i teraz jestem już na 101% pewna ,że wracam właśnie do los angeles, a nie san francisco. :-)
ale na tatuaż autorstwa MJ miałabym trochę inny pomysł. i miejsce. ;-)
Awatar użytkownika
Lucasso

Post autor: Lucasso »

Tak lekko odbiegając od tematu ... Ale to jest w końcu fan czy fanka? :wariat:
Obrazek
Awatar użytkownika
dirty_susie

Post autor: dirty_susie »

Koleś mnie prześcignął z tym tatuażem...
Obrazek
Awatar użytkownika
invincible_girl ;)

Post autor: invincible_girl ;) »

fajny koleś :-) :-) :-) super miał pomysł x)) zazzzdroszczę..
Lucasso pisze:Ale to jest w końcu fan czy fanka?
FAN.
Obrazek
Never say goodbye, because saying goodbye means going away. And going away means forgetting. Peter Pan
Awatar użytkownika
Lucasso

Post autor: Lucasso »

invincible_girl ;) pisze: FAN.
Nie no to retoryczne pytanie było ... przeczytałem wcześniej, że to facet ... no ale jakiś trochę zniewieściały :smiech: (dobrze widzę, że ma oczy umalowane? glupija )

A co do samego tatuażu ... To wolę poczekać przez ten tydzień na zdjęcia jak już mu opuchlizna zejdzie i wtedy oceniać ;) Pomysł zły nie jest, choć osobiście autografu bym sobie jednak nie wytatuował ... I to jeszcze na CAŁYCH plecach :) Zdecydowanie stawiałbym na coś bardziej symbolicznego ... Bo bądź co bądź tatuaż ma służyć nie tylko utrwaleniu czegoś tam, ale także i jakiemuś eksponowania naszego światopoglądu/opinii/sympatii ... tak aby inni mogli to zrozumieć ;) A powiedzmy sobie szczerze - gdyby nie oczywisty kontekst, nikt z nas by się nie domyślił o co chodzi ... A zwłaszcza już nie "nie-fani" ;) A jeśli ktoś twierdzi, że robi tatuaż tylko dla siebie ... Hmm ... no to może lepiej się pomazać mazakiem, hm? :)
Obrazek
Awatar użytkownika
Kacmurka

Post autor: Kacmurka »

Zniewieściały czy niezniewieściały-chłopak ma najwspanialszą pamiątkę na całe życie, o której duża część fanów Michaela może pomarzyć.Ja też nie wahałabym się ani sekundy jeśli chodzi o decyzję zrobienia tatuażu.Chłopak miał świetny pomysł, aby wytatuować autograf Michaela.Już teraz wiem co zrobie po koncercie w o2:D haha.Marzenia... Super fotki,super pomysł. :mj:
Obrazek
Awatar użytkownika
Xander

Post autor: Xander »

On tak się pomalował bo to jest ten fan typu:

"Kocham Michaela. On jest moim całym życiem. Najchętniej wyglądałbym tak jak on, był jego wiernym kopią - śpiewał tańczył recytował - a że nic nie umiem i jestem bez talentu - pomaluję sobie oczy, bo Michael tak robi."

Fruzurka też... pasuje do oczu.
Obrazek
Awatar użytkownika
Kacmurka

Fajna wypowiedź swojska, miła.Widać,że chłopak jest miłym człowiekiem. Ja mam tylko kręcone włosy, które miał Michael, a reszta tak jak u chłopaka:D Dwie lewe nogi, dlatego jutro kredka i oko szał :D
Obrazek
Awatar użytkownika
akaagnes

Post autor: akaagnes »

Kacmurka,ale fajnie byłoby go spotkać tak samo w Londynie w jakimś muzeum jak będziemy z naszą ekipą. ;-) My nie musimy mieć kręconych włosów,czy takich samych okularów ... ,ale wiesz co mamy, nie? ;-) nenene

Co do p(f)ana... nie w moim typie,ale ja lubię jak chłopaki są trochę podrysowani. :)
Awatar użytkownika
Kacmurka

akaagnes pisze:Kacmurka,ale fajnie byłoby go spotkać tak samo w Londynie w jakimś muzeum jak będziemy z naszą ekipą. ;-) My nie musimy mieć kręconych włosów,czy takich samych okularów ... ,ale wiesz co mamy, nie? ;-) nenene

Co do p(f)ana... nie w moim typie,ale ja lubię jak chłopaki są trochę podrysowani. :)
Ach wiem :D,chociaż jak już mowa o tym muzeum to jak będzie przechodził haha owinę go w swe loki :smiech:
Obrazek
ODPOWIEDZ