W tym dziale 'Michael Jackson Polish Team Forum' możesz się przedstawić pozostałym MJówkom (czyli fanom z MJPT). Dział przeznaczony przede wszystkim dla nowoprzybyłych osób. Swoją przygodę z forum zacznij od tego działu, napisz o sobie, swoim fanowaniu... co uznasz za odpowiednie.
Cześć, witam was wszystkich jestem Disneyka.
Cieszę się że jest taka strona, gdzie znajdę różne rzeczy związane z Jacko.
W wolnych chwilach gram na gitarze i rysuję. (ale tylko ołówkiem)
Mam nadzieję że będzie nam się miło gawędziło .
witaj na pokładzie Disneyka, baw się dobrze
Pozdrawiam
jeszcze taka malutka prośba z mojej strony żebyś nie pisała o Michaelu 'Jacko' (nie wiem jak innych ale mnie to aż razi w oczy ) i wtedy będzie wprost super
no co się wszyscy przyczepili do mojego ołówka, może jest trochę zwariowany, ale nic poza tym
ja wierzę, że mnie pobijesz, ba! ja to wiem
kiedy coś pokażesz światu MJPT?
last.fm
"Cause Billie Jean is waiting there for you"
insomniaof pisze:no co się wszyscy przyczepili do mojego ołówka, może jest trochę zwariowany, ale nic poza tym
Nie, Ciebie przez najbliższy czas nikt nie pobije ;)
A swoje ,, dzieło " pokażę, jak narysuję coś naprawdę dobrego, co mi się naprawdę spodoba....Bo zawsze jak mam doła, to rysuję twarz Michaela ;p
insomniaof pisze:no co się wszyscy przyczepili do mojego ołówka, może jest trochę zwariowany, ale nic poza tym
Nie, Ciebie przez najbliższy czas nikt nie pobije ;)
A swoje ,, dzieło " pokażę, jak narysuję coś naprawdę dobrego, co mi się naprawdę spodoba....Bo zawsze jak mam doła, to rysuję twarz Michaela ;p
taa jasne, mnie nikt nie pobije juz pobijaja
pokaz nam doslownie WSZYSTKO
nie ma to jak ten usmiech, mnie rozwesela zawsze, wszedzie i niezaleznie od okazji
last.fm
"Cause Billie Jean is waiting there for you"