'W świecie pełnym nienawiści ciągle musimy mieć nadzieję. W świecie pełnym zła, wciąż musimy być pełni otuchy. W świecie pełnym rozpaczy, nadal musimy mieć odwagę, by marzyć. W świecie zanurzonym w nieufności, my ciągle musimy mieć siłę, by wierzyć.'
Ja jestem nadal za, z tymże myślałam o czymś późniejszą porą, żeby można było pobawić się tak jak ostatnio. ;)
Trinity coś się tu nie odzywa, ale podobno również chętna była, od godz. 20.00 bodajże.
A Jeanny? hubertous?
no ja tez prawdopodobnie będe
Może spotkajmy sie o 19.30 przy empiku?
albo od razu przy charyzmie
jakos odnajde to miejsce :P
'W świecie pełnym nienawiści ciągle musimy mieć nadzieję. W świecie pełnym zła, wciąż musimy być pełni otuchy. W świecie pełnym rozpaczy, nadal musimy mieć odwagę, by marzyć. W świecie zanurzonym w nieufności, my ciągle musimy mieć siłę, by wierzyć.'
martynafan pisze:Może spotkajmy sie o 19.30 przy empiku?
Stawiam na 20.00. Którą wybieracie? :)
martynafan pisze:albo od razu przy charyzmie
jakos odnajde to miejsce :P
ale ja nie. ostatnio ktoś mnie podrzucał.
Zresztą później Karolina też miała małe problemy.
Może rzeczywiście przy jakimś charakterystycznym miejscu?
Zadam głupie pytanie: od Empiku daleko? :]
w Poznaniu znaleźć się nie mogę, a po Londynie chcę się błąkać..
no ja jeszcze do konca nie wiem czy będe.
Ale jak bym była, to z koleżanką :)
dam wam jeszcze znać
jestem za 20 :)
ja bym była za spotkaniem pod charyzma bo juz wiem jak dojść i bliżej z przystanku 74 niz z empiku;] a z empiku to kawałek jednak jest.
a tak w ogóle wejście coś kosztuje?? bo nie wiem ile kasy zabrać i czy wogole bedzie mnie stać ;]