W tym dziale 'Michael Jackson Polish Team Forum' możesz się przedstawić pozostałym MJówkom (czyli fanom z MJPT). Dział przeznaczony przede wszystkim dla nowoprzybyłych osób. Swoją przygodę z forum zacznij od tego działu, napisz o sobie, swoim fanowaniu... co uznasz za odpowiednie.
Witam wszystkich:) Do tej pory byłem biernym użytkownikiem forum ale w końcu postanowiłem sie zarejestrować. Mam na imię Mateusz i Michael fascynuje mnie od mniej więcej roku. Pomyślałem sobie 'kurde, czemu Ci wszyscy ludzie go tak uwielbiają?". I po przesłuchaniu większości piosenek i zapoznania się z jego biografią odpowiedź była prosta:) Heh aż wstyd sie przyznać ale kojarzyłem go do niedawna tylko z "Billie Jean";p Później słuchając go kojarzyłem coraz więcej piosenek które kiedyś (w młodości;p) słyszałem myśląc "To Jackson? Znowu hit? Wow." No to chyba tyle, wybaczcie że sie rozpisałem;)
Teraz wiekszosc mojego czasu pochlania zblizajaca sie matura...;/ A tak w wolnych chwilach to lubie pograc w pilke, posluchac muzyki, raczej nic nadzwyczajnego^^ Kiedys jeszcze namietnie jezdzilem na rowerze ale teraz jakos mniej czasu...
Matie14 pisze:Teraz wiekszosc mojego czasu pochlania zblizajaca sie matura...;/ A tak w wolnych chwilach to lubie pograc w pilke, posluchac muzyki, raczej nic nadzwyczajnego^^ Kiedys jeszcze namietnie jezdzilem na rowerze ale teraz jakos mniej czasu...
w takim razie powodzenia od MJ Polish Team
a co do upodobań muzycznych - czego słuchasz?
last.fm
"Cause Billie Jean is waiting there for you"
Czego slucham? Hmm ostatnio przewaza Michael ale nie ograniczam sie tylko do jego muzyki. Slucham rocka, hip-hopu, czasami nawet jakiegos trance'u czy ostatnio nawet muzyki z filmow^^ Zalezy co mi wpadnie w ucho;)