Najsłabsze Ogniwo
Moderatorzy: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, LittleDevil
W rundzie 14 najsłabszym ogniwem są piosenki: We Are Here To Change The World i Monkey Business.
Oddane głosy:
We Are Here To Change The World- 8
Monkey Business- 6
She Got It- 3
Hot Street- 3
Scared Of The Moon- 2
Got The Hots- 2
Fall Again- 1
Carousel- 1
Sunset Driver- 1
Shout-1
Someone In The Dark- 1
Cheater- 1
Runda 15
Carousel,
Cheater,
Fall Again,
Got The Hots,
Hot Street,
Love Never Felt So Good,
Scared Of The Moon,
She Got It,
Shout,
Someone In The Dark,
Someone Put Your Hand Out,
Streetwalker,
Sunset Driver,
The Way You Love Me,
We Are The World (demo),
We've Had Enough,
Xscape.
Głosujemy wciąż na 2 utwory. Głosy do niedzieli do godz. 21.
Mój głos:
She Got It
Sunset Driver
Hot Street można jednak oszczędzić. Przesłuchałem raz jeszcze i jednak się broni. Sunset Driver broni się mniej. A Streetwalker fajnie się skanduje. Poczeka.
Oddane głosy:
We Are Here To Change The World- 8
Monkey Business- 6
She Got It- 3
Hot Street- 3
Scared Of The Moon- 2
Got The Hots- 2
Fall Again- 1
Carousel- 1
Sunset Driver- 1
Shout-1
Someone In The Dark- 1
Cheater- 1
Runda 15
Carousel,
Cheater,
Fall Again,
Got The Hots,
Hot Street,
Love Never Felt So Good,
Scared Of The Moon,
She Got It,
Shout,
Someone In The Dark,
Someone Put Your Hand Out,
Streetwalker,
Sunset Driver,
The Way You Love Me,
We Are The World (demo),
We've Had Enough,
Xscape.
Głosujemy wciąż na 2 utwory. Głosy do niedzieli do godz. 21.
Mój głos:
She Got It
Sunset Driver
Hot Street można jednak oszczędzić. Przesłuchałem raz jeszcze i jednak się broni. Sunset Driver broni się mniej. A Streetwalker fajnie się skanduje. Poczeka.
Ostatnio zmieniony pt, 24 kwie 2009, 21:55 przez kaem, łącznie zmieniany 1 raz.
Bitter you'll be if you don't change your ways
When you hate you, you hate everyone that day
Unleash this scared child that you've grown into
You cannot run for you can't hide from you
- dangerous_girl
Fall Again.
I We Are The World. Bo traktuję raczej jako ciekawostkę - w wersji solowej nie podchodzi. No i Michael schrzanił zwrotki, brzmią jak zaśpiewane od niechcenia. A może wyrecytowane?
A Sunset Driver mógłby zastąpić It's the falling in love z Girlifriend na Off the Wall i nikt by nie ucierpiał.![Jęzor :-P](./images/smilies/jezyk.gif)
I We Are The World. Bo traktuję raczej jako ciekawostkę - w wersji solowej nie podchodzi. No i Michael schrzanił zwrotki, brzmią jak zaśpiewane od niechcenia. A może wyrecytowane?
A Sunset Driver mógłby zastąpić It's the falling in love z Girlifriend na Off the Wall i nikt by nie ucierpiał.
![Jęzor :-P](./images/smilies/jezyk.gif)
Trochę szkoda mi We Are Here To Change The World. Może brzmieniowo trochę archaiczne, ale większość piosenek- odrzutów z tamtego okresu tak brzmi. Jak już kiedyś pisałem, mogę być nieobiektywny, bo ten utwór kojarzy się z ekskluzywnością, bo nie był dostępny, a znany przez lata całe.
A Sunset Driver, podobnie zresztą jak Cheater- może i wypasione, ale co z tego, jak nie ma choć jednej frazy, którą by się chciało nucić. W Hot Street jest więcej melodii. Oszczędziłbym jeszcze.
Idę przesłuchiwać Dżeksonów.
A Sunset Driver, podobnie zresztą jak Cheater- może i wypasione, ale co z tego, jak nie ma choć jednej frazy, którą by się chciało nucić. W Hot Street jest więcej melodii. Oszczędziłbym jeszcze.
Idę przesłuchiwać Dżeksonów.
Bitter you'll be if you don't change your ways
No "Sunset Driver" to teraz już naprawdę musi wylecieć. Do tego, hmm... "Cheater", chociaż lubię. Jednak obie demówki trochę smęcą i nudzą, mimo swojej dynamiki... Paradoks?
"Hot Street" ja także chętnie będę widzieć na liście, póki co ;) Nie wiem dlaczego, jakoś lubię tę piosenkę![Smile :-)](./images/smilies/usmiech.gif)
No właśnie.kaem pisze:(...) może i wypasione, ale co z tego, jak nie ma choć jednej frazy, którą by się chciało nucić.
? Przecież to takie ładne i wdzięczne. Żałuję, że tylko demo, bo utwór ma potencjał, trzeba przyznać.Fall Again.
"Hot Street" ja także chętnie będę widzieć na liście, póki co ;) Nie wiem dlaczego, jakoś lubię tę piosenkę
![Smile :-)](./images/smilies/usmiech.gif)
- dangerous_girl
Przecież Cheater to jeden z lepszych odrzutów Michaela. Już gdy się zaczyna jest bardzo ciekawy i nawet tutaj przełamałbym mit o tym, że nie posiada frazy, którą można zanucić. A jest nią chociażby:
You know I work to hard for this kinda play, (ho!)
I wrote a letter, for the getto of the CIA, (ho!)
Może i refren nie jest zabójczy, ale też niebeznajdziejny.
Jest to też jednno z bardziej harmonijnych dem, jest całe i nie występują w nim takie frykasy jak na Mind is the Magic.
Ale już końcówka... (chodzi mi o muzykę, klawisze...) super.
Był sens wybierając ją by promowała TUC.
You know I work to hard for this kinda play, (ho!)
I wrote a letter, for the getto of the CIA, (ho!)
Może i refren nie jest zabójczy, ale też niebeznajdziejny.
Jest to też jednno z bardziej harmonijnych dem, jest całe i nie występują w nim takie frykasy jak na Mind is the Magic.
Ale już końcówka... (chodzi mi o muzykę, klawisze...) super.
Był sens wybierając ją by promowała TUC.
![Obrazek](http://img16.imageshack.us/img16/5735/019kopia.jpg)
Wiesz, Xander, lista się skraca, w pewnym momencie zostają piosenki, co do jednej darzone sympatią, jednak coś trzeba odrzucić... Dwóm z nich trzeba coś złośliwie "zarzucić" i do czegoś się przyczepić ;) Po prostu uznać za słabsze od reszty, z mile widzianym, jak dla mnie, uzasadnieniem. To nie jest tak, że nie lubię kawałka "Cheater" i uważam za słaby, wręcz przeciwnie. Wytykam tylko jego wady, chociaż może trochę nadgorliwie... ![Smile :-)](./images/smilies/usmiech.gif)
![Smile :-)](./images/smilies/usmiech.gif)
Ostatnio zmieniony sob, 25 kwie 2009, 11:04 przez stranger, łącznie zmieniany 1 raz.