jakie to piekne.... kurcze pierwszy raz widzę żeby Michael przytulał którekolwiek ze swoich dzieci publicznie. a szkoda....
Kilka miłych fotek MJa dla rozluźnienia (2009)
Moderatorzy: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, Mafia
- michael4ever
Ja też chcę się tak przytulić....michael4ever pisze:Cytat:
http://i2.photobucket.com/albums/y46/MJ ... /pic20.jpg
jakie to piekne.... kurcze pierwszy raz widzę żeby Michael przytulał którekolwiek ze swoich dzieci publicznie. a szkoda....
- anula__1994
W maju 2006 MJ ze swoja najblizsza rodzina odwiedzil w Japonii Sierociniec - Dom Dziecka...wlasnie tam cora przytulila sie do ojca.anula__1994 pisze:Ale wiecie kiedy, gdzie, w jakich okolicznościach ta przytulanka miała miejsce...?
B. Olewicz (...) co tak cenne jest, że ta nienazwana myśl rysą jest na szkle? (...)
E. Bodo To nie ty...
E. Bodo To nie ty...
Na planie teledysku Torture...
B. Olewicz (...) co tak cenne jest, że ta nienazwana myśl rysą jest na szkle? (...)
E. Bodo To nie ty...
E. Bodo To nie ty...
Mam pytanie...kiedyś na forum jakiś urzytkownik dał zdjęcie Michaela, tzw, bez operacji i vitilligo. Nie chodzi mi o te zdjęcia co michael jest grubszy i wyłysiały, ale to przeróbkę zdjęcia Mikea w Garniturze i Długch wyprostowanych włosach. Miał jeszcze okulary. Nigdzie nie moge tego znaleźć. Wiem tylko że jakiś dobry grafik to przeróbke zrobił...Bardzo proszę o pomoc...z góry dziekuję:)
-
http://floacist.wordpress.com/2007/06/1 ... l-jackson/
tutaj wklejam linka do galerii Michaela, gdzie widać objawy vitiligo.. ponadto na drugiej stronie tego tematu jest też zdjęcie Michaela gdzie widoczne są przebarwienia na jego twarzy, zdjęcie wysłane przez dzina, Wto, 26 Kwi 2005, 10:05
tutaj wklejam linka do galerii Michaela, gdzie widać objawy vitiligo.. ponadto na drugiej stronie tego tematu jest też zdjęcie Michaela gdzie widoczne są przebarwienia na jego twarzy, zdjęcie wysłane przez dzina, Wto, 26 Kwi 2005, 10:05