Kupowanie biletów na Viagogo

Wszystkie tematy, wątki związane z koncertami Michaela w o2.

Moderators: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, kaem, @neta, anialim, Mariurzka, Mafia

jacko17

Post by jacko17 »

https://www.viagogo.com/secure/pipeline ... e7d58f6e1b

Mam jeszcze jedno pytanko czy cena biletu to total price £556.79 ?
Jeśli tak to co oznacza ta cena poniżej?

Estimated Total Price in your preferred currency:
$823.58

sorry że tyle pytań ale to gra warta świeczki :P
pozdro i potwornie proszę o odpowiedź
kaem

Post by kaem »

Fees, Handling and VAT
Koszty obsługi. Na bilecie zarabia nie tylko sprzedający, ale i serwis viagogo. Przypominam, że viagogo to coś w rodzaju allegro.

@ewelfryz
Najpóźniej 7 dni przed koncertem.
Bitter you'll be if you don't change your ways
When you hate you, you hate everyone that day
Unleash this scared child that you've grown into
You cannot run for you can't hide from you
MJ fan

Post by MJ fan »

£556.79 = $823.58 ;-)
magda_magda

Post by magda_magda »

Kupiłam bilet na viagogo. Sprzedawca nie potwierdził jeszcze transakcji, może się stać tak że nie potwierdzi przez jakiś czas i co wtedy się dzieje?
Image
Mike

Post by Mike »

magda_magda wrote:Kupiłam bilet na viagogo. Sprzedawca nie potwierdził jeszcze transakcji, może się stać tak że nie potwierdzi przez jakiś czas i co wtedy się dzieje?
Jeśli sprzedawca nie potwierdzi transakcji,poinformujesz o tym viagogo i wtedy oni zajmą się tą sprawą, i kase dostaniesz z powrotem.
"LIES RUN SPRINTS, BUT THE TRUTH RUNS MARATHONS"- Michael Jackson
Image
http://www.youtube.com/user/ktossomeone
magda_magda

Post by magda_magda »

o nie kurcze! mam nadzieje ze potwierdzi :( nie chce kasy tylko bilet, ok dzięki.
Image
Kris-krak

Post by Kris-krak »

Mike wrote:
magda_magda wrote:Kupiłam bilet na viagogo. Sprzedawca nie potwierdził jeszcze transakcji, może się stać tak że nie potwierdzi przez jakiś czas i co wtedy się dzieje?
Jeśli sprzedawca nie potwierdzi transakcji,poinformujesz o tym viagogo i wtedy oni zajmą się tą sprawą, i kase dostaniesz z powrotem.
Jeśli zamówiłaś bilet, a nie dostałaś potwierdzenia od sprzedawcy (przeważnie w ciągu 2 dni roboczych). To zamówienie zostało anulowane. Przebieg zamówienia znajdziesz na swoim koncie w zakładce "purchases". Ja miałem taką sytuację. Środki piniężne są tylko blokowane, po 14 dniach od anulowania są odblokowane na karcie kredytowej.
magda_magda

Post by magda_magda »

aha ok dzięki ale już jest ok :D dostałam potwierdzenie, strasznie się denerwowałam.
Image
vivi

Post by vivi »

Powiedzcie mi proszę po ile teraz chodzą bilety na ebayu czy viaggio?Na lipcowe,na te górne rzędy?
viva201

Post by viva201 »

Powiedzcie mi proszę po ile teraz chodzą bilety na ebayu czy viaggio?Na lipcowe,na te górne rzędy?
Link

Link

Link

ceny od $594.24 do $72,794.40 :wariat:

Link

Mandeyrator >>> Polecam skracanie linków w prosty sposób a nie wrzucanie ich o długości jednego kilometra, powodując tym samym rozjeżdżanie się ekranu.
To nie jest trudne.
Image
kenaya

Post by kenaya »

Mam pytanie: czy ryzykowalibyscie zakup biletu u kogos kto oferuje max do 6 biletów? Może kupił na inne nazwisko i kartę ale... Chodzi mi oczywiście o viagogo. Jakie macie zdanie? Ja rozglądam się za 2 biletami.
Faces fill with madness
Miracles unheard of, hold on
Faith is found in the winds
All we have to do is reach for the truth
magda_magda

Post by magda_magda »

tak ja myślę że to bezpieczne, a jeszcze na mjjcommunity czytałam ze niektóre bilety to może być przydział AEG bo np. był sektor 402 rząd E na wiele dat...no i oni zawsze nie podają nr miejsca.

bo ja kupiłam bk 402 row e i były cztery bilety dostepne potem zobaczylam ze ten sam rząd i sektor są na inne daty jeszcze, tak samo np było z sektorem 420 row n oraz row p pojawiały się na inne daty w różnych ilościach, po 6 też, i z wieloma biletami tak było, zresztą dużo biletów widziałam że jest po 6 sprzedawanych więc bym się nie obawiała.

więc może to przydział AEG?
Image
anula__1994

Post by anula__1994 »

jacko17 wrote:Mam jeszcze jedno pytanko czy cena biletu to total price £556.79 ?
Jeśli tak to co oznacza ta cena poniżej?
Zaraz, zaraz... Czyli ta cena podana na samym początku na głównej stronie koncertów w danym dniu, nie jest ceną końcową?
Muszę potem jeszcze dopłacić kilkadziesiąt, jak nie kilkaset złotych za samą wysyłkę?!
:wariat:
'Wszyscy chcą zmieniać świat, ale nikt nie chce zmienić siebie.'
Lew Tołstoj

I'm gonna make a change.
mada744

Post by mada744 »

anula__1994 wrote:cena podana na samym początku na głównej stronie koncertów w danym dniu, nie jest ceną końcową?
Nie to cena, ktora wola sprzedajacy. \do tego trzeba doliczyc vat i oplaty tzm manipulacyjne. Najlepiej wejdz na bilet , ktory ci pasuje tam daj na buy i wtedy pokaze ci sie cala cena / wchodzac w ta opcje nie musisz kupowac biletu, po prostu mozesz sprawdzic koncowa sume/. Poza tym to Ja sama kupowalam bilet przez viagogo.
Damian

ALARM!!!

Post by Damian »

spadek cen na viagogo!!! od ok. 110€!!! razem z oplatami tylko 136€ / nie cale 600 zlotych

http://www.viagogo.de/Konzert-Tickets/R ... son-Karten

to jest warte nowego tematu, jednak zostawie tak..... wiem ze tu trzeba uwazac.
Post Reply