Kupowanie biletów na Viagogo
Moderators: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, kaem, @neta, anialim, Mariurzka, Mafia
https://www.viagogo.com/secure/pipeline ... e7d58f6e1b
Mam jeszcze jedno pytanko czy cena biletu to total price £556.79 ?
Jeśli tak to co oznacza ta cena poniżej?
Estimated Total Price in your preferred currency:
$823.58
sorry że tyle pytań ale to gra warta świeczki :P
pozdro i potwornie proszę o odpowiedź
Mam jeszcze jedno pytanko czy cena biletu to total price £556.79 ?
Estimated Total Price in your preferred currency:
$823.58
sorry że tyle pytań ale to gra warta świeczki :P
pozdro i potwornie proszę o odpowiedź
Fees, Handling and VAT
Koszty obsługi. Na bilecie zarabia nie tylko sprzedający, ale i serwis viagogo. Przypominam, że viagogo to coś w rodzaju allegro.
@ewelfryz
Najpóźniej 7 dni przed koncertem.
Koszty obsługi. Na bilecie zarabia nie tylko sprzedający, ale i serwis viagogo. Przypominam, że viagogo to coś w rodzaju allegro.
@ewelfryz
Najpóźniej 7 dni przed koncertem.
Bitter you'll be if you don't change your ways
When you hate you, you hate everyone that day
Unleash this scared child that you've grown into
You cannot run for you can't hide from you
When you hate you, you hate everyone that day
Unleash this scared child that you've grown into
You cannot run for you can't hide from you
- magda_magda
Jeśli sprzedawca nie potwierdzi transakcji,poinformujesz o tym viagogo i wtedy oni zajmą się tą sprawą, i kase dostaniesz z powrotem.magda_magda wrote:Kupiłam bilet na viagogo. Sprzedawca nie potwierdził jeszcze transakcji, może się stać tak że nie potwierdzi przez jakiś czas i co wtedy się dzieje?
"LIES RUN SPRINTS, BUT THE TRUTH RUNS MARATHONS"- Michael Jackson

http://www.youtube.com/user/ktossomeone

http://www.youtube.com/user/ktossomeone
- magda_magda
Jeśli zamówiłaś bilet, a nie dostałaś potwierdzenia od sprzedawcy (przeważnie w ciągu 2 dni roboczych). To zamówienie zostało anulowane. Przebieg zamówienia znajdziesz na swoim koncie w zakładce "purchases". Ja miałem taką sytuację. Środki piniężne są tylko blokowane, po 14 dniach od anulowania są odblokowane na karcie kredytowej.Mike wrote:Jeśli sprzedawca nie potwierdzi transakcji,poinformujesz o tym viagogo i wtedy oni zajmą się tą sprawą, i kase dostaniesz z powrotem.magda_magda wrote:Kupiłam bilet na viagogo. Sprzedawca nie potwierdził jeszcze transakcji, może się stać tak że nie potwierdzi przez jakiś czas i co wtedy się dzieje?
- magda_magda
LinkPowiedzcie mi proszę po ile teraz chodzą bilety na ebayu czy viaggio?Na lipcowe,na te górne rzędy?
Link
Link
ceny od $594.24 do $72,794.40

Link
Mandeyrator >>> Polecam skracanie linków w prosty sposób a nie wrzucanie ich o długości jednego kilometra, powodując tym samym rozjeżdżanie się ekranu.
To nie jest trudne.
Mam pytanie: czy ryzykowalibyscie zakup biletu u kogos kto oferuje max do 6 biletów? Może kupił na inne nazwisko i kartę ale... Chodzi mi oczywiście o viagogo. Jakie macie zdanie? Ja rozglądam się za 2 biletami.
Faces fill with madness
Miracles unheard of, hold on
Faith is found in the winds
All we have to do is reach for the truth
Miracles unheard of, hold on
Faith is found in the winds
All we have to do is reach for the truth
- magda_magda
tak ja myślę że to bezpieczne, a jeszcze na mjjcommunity czytałam ze niektóre bilety to może być przydział AEG bo np. był sektor 402 rząd E na wiele dat...no i oni zawsze nie podają nr miejsca.
bo ja kupiłam bk 402 row e i były cztery bilety dostepne potem zobaczylam ze ten sam rząd i sektor są na inne daty jeszcze, tak samo np było z sektorem 420 row n oraz row p pojawiały się na inne daty w różnych ilościach, po 6 też, i z wieloma biletami tak było, zresztą dużo biletów widziałam że jest po 6 sprzedawanych więc bym się nie obawiała.
więc może to przydział AEG?
bo ja kupiłam bk 402 row e i były cztery bilety dostepne potem zobaczylam ze ten sam rząd i sektor są na inne daty jeszcze, tak samo np było z sektorem 420 row n oraz row p pojawiały się na inne daty w różnych ilościach, po 6 też, i z wieloma biletami tak było, zresztą dużo biletów widziałam że jest po 6 sprzedawanych więc bym się nie obawiała.
więc może to przydział AEG?

- anula__1994
Zaraz, zaraz... Czyli ta cena podana na samym początku na głównej stronie koncertów w danym dniu, nie jest ceną końcową?jacko17 wrote:Mam jeszcze jedno pytanko czy cena biletu to total price £556.79 ?
Muszę potem jeszcze dopłacić kilkadziesiąt, jak nie kilkaset złotych za samą wysyłkę?!

'Wszyscy chcą zmieniać świat, ale nikt nie chce zmienić siebie.'
Lew Tołstoj
I'm gonna make a change.
Lew Tołstoj
I'm gonna make a change.
Nie to cena, ktora wola sprzedajacy. \do tego trzeba doliczyc vat i oplaty tzm manipulacyjne. Najlepiej wejdz na bilet , ktory ci pasuje tam daj na buy i wtedy pokaze ci sie cala cena / wchodzac w ta opcje nie musisz kupowac biletu, po prostu mozesz sprawdzic koncowa sume/. Poza tym to Ja sama kupowalam bilet przez viagogo.anula__1994 wrote:cena podana na samym początku na głównej stronie koncertów w danym dniu, nie jest ceną końcową?
ALARM!!!
spadek cen na viagogo!!! od ok. 110€!!! razem z oplatami tylko 136€ / nie cale 600 zlotych
http://www.viagogo.de/Konzert-Tickets/R ... son-Karten
to jest warte nowego tematu, jednak zostawie tak..... wiem ze tu trzeba uwazac.
http://www.viagogo.de/Konzert-Tickets/R ... son-Karten
to jest warte nowego tematu, jednak zostawie tak..... wiem ze tu trzeba uwazac.