Lista osób - "THIS IS IT" - 30.07.2009

Wszystkie tematy, wątki związane z koncertami Michaela w o2.

Moderatorzy: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, kaem, @neta, anialim, Mariurzka, Mafia

Katerina

Lista osób - "THIS IS IT" - 30.07.2009

Post autor: Katerina »

Witam.
Lecę z wrocławia 29 lipca rano o 9,30. może jest ktoś kto ma bilet na koncert na 30 lipca i się wybiera w tym samym terminie?
Paola-83

Koncert 30.07.

Post autor: Paola-83 »

Hej,
ja mam bilet na 30 lipca, jadę z moim chłopakiem. Jestem z okolic Gdańska
Pozdro ;-)
Katerina

czesc. tak sobie myśle może by jakoś się spotkać na miejscu. mam lot wykupiony na lotnisko stasnted. ja lece sama.
masz już fizycznie w łapkach bilet? bo ja jeszcze czekam
Paola-83

Bilety

No nie mam, czekam. Odkupiłam od gościa z Anglii i dostanę jak tylko Ticketmaster je dostarczy. Liczę, że będzie to na początku lipca. Dla mnie umówić się na miejscu to żaden problem. Wymienimy się numerami, będziemy do tego czasu w kontakcie tutaj na stronce. Fajnie. :happy:
Katerina

ja też odkupiłam z Anglii i też czekam. mam nadzieje ze to wszystko wypali bo mam już zarezerwowany samolot. zastanawiam sie nad hotelem ale juz nie mam kasy ;-) . czekam na pensje glupija
Paola-83

re

Ja też mam nadzieję, że to wszystko wypali. Jeszcze nie mam rezerwacji na samolot bo mój chłopak załatwia wizę. Jak tylko załatwi rezerwuje lot. Możesz napisać ile kosztuje Cię bilet w obie strony?Ze wszystkimi opłatami? Czytałąm na stronie ryanair, że ok. 350 zł/os.
Katerina

nie masz co liczyć na 350 zł od osoby oczywiście moim skromnym zdeniem. ja zaplacilam za bilet 492 zł (linie raynair) za lot za jedną osobę bez bagażu rejestrowanego, z odprawą on line (czytaj bezpłatną) i bez ubezpieczenia. goluśki bilecik. a przepraszam z pierwszeństwem na pokładzie ale to akurat było najtańsze bo chyba 28 zł. prawdopodobnie jeszcze zapłace 100 zł bo nie pomyślalam wcześniej a chciałabym przedłużyc pobyt. skoro juz tam mam być to trochę trzeba pozwiedzać. jak przedłuże pobyt to musze się jeszcze zastanowić nad jakimś hotelem ale to już najmniejszy pikuś wedle tych wszytkich opłat. jedną noc to bym przekoczowała na lotnisku ale dwie lub trzy to już może być problem ;-)
a czy ja o czymś nie wiem? po co wiza?
Paola-83

re

Nie, nie nas to nie dotyczy. Mój chłopak ma obywatelstwo ukraińskie i dlatego potrzebuje wizę.
Katerina

ok. już się zmartwiłam że czegoś nie dopilnowałam i weszły jakieś nowe zasady że musiałabym mieć wize.
na kiedy planujecie wylot i powrót?
Paola-83

re

Chcemy być dzień przed koncertem i pewnie zostaniemy 3-4 dni. Mamy przyjaciela w Cambridge i zależy nam go przy okazji odwiedzić. Ale nocować będziemy prawdopodobnie w Londynie u innego kolegi o ile do tego czasu nie wróci do Polski. Planuje po 5 latach powrót.Ale na pewno coś się znajdzie. Z noclegiem nie jest tak strasznie. Najważniejsze, żeby koncert był!!!!!! Nie mogę się już po prostu doczekać!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 :happy: :happy: :happy:
Katerina

no ja też się nie mogę doczekać. super przygoda ale coś zaczynają chodzić słychy że koncerty mogą się nie odbyć. próbuje w to nie wierzyć bo się okropnie napaliłam. i tak nikt mi kasy nie odda więc sobie pomyślałam że nawet jakby nie miało być koncertu to i tak polecę. mam bilet na samolot wykupiony więc coś pozwiedzam. taka okazja może sie już nie powtórzyć. mimo wszytsko chcę być na tym koncercie więc niech lepiej MJ się zepnie i ładnie wystąpi :-) bo ja chcę trochę podrzeć jape w O2
Ostatnio zmieniony pn, 05 lip 2010, 1:17 przez Katerina, łącznie zmieniany 1 raz.
Paola-83

re

ha ha ha dobre!!!!! :smiech: :smiech: :smiech:
Ale myślę dokłądnie tak samo. On musi Pięknie zaśwać, a ja chcę zedrzeć gardełko!!!! Już na to czekam :happy: :happy: :happy:
Też polecę nawet jeżeli nie będzie koncertu. Zobaczyć co nieco warto. A może faktycznie nie być więcej okazji. Ale wierzę w Jacko i 3mam kciuki za niego
Katerina

cześć. dosłał Twój chłopak wize?
Trochę zaczynam się obawiać czy "nasz" koncert się odbędzie
Paola-83

...

Hej,
czy dostanie wizę będę wiedziała dopiero w połowie czerwca. W tym tygodniu składa wniosek. Mam nadzieję, że nasz koncert się odbędzie. Czytałam o tych zmianach i nie chciałabym być w takiej sytuacji jak ci, którzy mają bilety na te trzy przełożone. Załamka.
Katerina

no dokładnie załmka. jak zobaczyłam tytuł newsa na interii to mi się nogi ugieły. żeby to już był koniec tych zmian terminów
ODPOWIEDZ