Man In The Mirror - The MJ Story

Dyskusje na temat działalności muzycznej i filmowej Michaela Jacksona, bez wnikania w życie osobiste. Od najważniejszych albumów po muzyczne nagrody i ciekawostki fonograficzne.

Moderators: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, LittleDevil

Post Reply
Jeanny100

Post by Jeanny100 »

Z tego co ja wiem to to jest film biograficzny choc pewnie beda tam watki wziete znikad i gra tam niestety jakis sobowtor a z tego co tam gdzies wczesniej chyba MIke zamiescil na forum to ten film nie jest poparty przez MJa
Image

Post by Jeanny100 »

Dopiero teraz przeczytalam te komentarze-wiec tak po cichu sama myslalam ze ten film bedzie do niczego.Gdyby gral w nim Michael nie byloby pewnie tylu niedociagniec:)Ale i tak obejrze Mike nie wyrzucaj czasem!!!
Image

Post by Natalia »

Merlin zamiast Marlon'a :smiech:

Wlasnie skonczylam ogladąć. Jednym słowem beczka śmiechu.
last.fm

miało być:
24 lipca B1
1 września B1

jest:
This Is It - Multikino Gdynia
28.10 18.30 A14
30.10 21.00 W20
Jeanny100

Post by Jeanny100 »

NIe ma sprawy-chce sie posmiac:)
A z jednej strony szkoda ze taki tandetny filmik psuje opinie MJowi,spojrzcie jak zareaguja ludzie nie fani:(O ludzie juz czuje zaczepki na plecach w stylu :"Jestes fanka MJa???Tego....."no zeby brzydko nie napisac....
Last edited by Jeanny100 on Wed, 10 Aug 2005, 19:34, edited 1 time in total.
Image

Post by lunatyczka »

Natalia wrote:Merlin zamiast Marlon'a :smiech:
Cóż, moze twórcy filmu chcieli dodać coś od siebie, a ze nie stać ich na nic ambitnego, to chociaz poprzekręcali imiona. ;-) glupija
Pozdrawiam wszystkich!!!
Image
Michael is a beautiful soul.
Yana

Post by Yana »

Też mi sporo w tym filmie brakuje. Kolejny błąd filmie to imię jednego z braci. Zamiast Marlon - Merlin.
Michael is the best !!!
Damian

Post by Damian »

Ja tam tego filmu nawet niechce, ponoc Michaelowi tez sie ten film nie podobal :-/
Janet

Post by Janet »

Jeanny100 wrote:Tak na marginesie to ten aktor wyglada jak nieumyty gej
Apeluję o tolerancję dla mniejszości ;-)
Mike

Post by Mike »

Ja tak samo!!
"LIES RUN SPRINTS, BUT THE TRUTH RUNS MARATHONS"- Michael Jackson
Image
http://www.youtube.com/user/ktossomeone
Yana

Post by Yana »

Czy ktoś z Was miał problemy z uruchomieniem płytki na komputerze ?
Ja miałam małe problemy z płytką.
Michael is the best !!!
Jeanny100

Post by Jeanny100 »

Przepraszam ze zapomniałam o tolerancji ale nie umiem sie powstrzymac:)
Image

Post by Buszmen »

Razem z MJowitkiem kupiliśmy sobie też tą gazetkę i zauważyliśmy też jak przepięknie Polacy poptrafią przepisać imiona i nazwiska. Z tyłu na okładce zamiast Quincy Jones'a napisali Queence Johnsa :wariat: :wariat: :wariat:

Ogólnie ja film już znam i podzielam wasze opinie, a że lubię zbierać to też kupiłem.

MJowitek nie ma nic do dodania, bo karmi mnie brzoskwinką :diabel:
MJPOWER

Post by MJPOWER »

A ja pozwolę sobie polemizować z przeciwnikami filmu. Co prawda najdelikatniej mówiąc film bardzo luźno trzyma się dat i faktów a nawet chronologia różnych wydarzeń jest poprzestawiana, jednak po pierwsze ogląda się dość dobrze, po drugie film nie jest antymichaelowy. Jest to niskobudżetowa produkcja (co widać) ale na przyzwoitym poziomie. Widzę, że wiele kontrowersji budzi aktor grający Michaela ale znajdźcie kogoś do niego podobnego. Film musi przedstawiać jakąś opowieść i dla tego celu różne wydarzenia zostały ponaginane aby zewrzeć różne najgłośniejsze z mediów doniesienia w spójną całość. Ponadto film musi być do obejrzenia przez szerszą rzesze publiczności niż tylko fani. Z tego też względu użyto różnych zabiegów, których można się czepiać ale przeciętny widz, który chce coś obejrzeć wieczorem ma głęboko gdzieś szczegóły. Ludzie których te naprawdę interesują sami pogłębiaja swoją wiedzę np siedząc tu na forum a nie oglądając jakieś fabularyzowane opowieści. To tyle
Luis_Makrela

Post by Luis_Makrela »

Jeanny100 wrote: ten aktor wyglada jak nieumyty gej
A moje pierwsze skojarzenie to był...Giertych :smiech:
lunatyczka

Post by lunatyczka »

Luis_Makrela wrote:
Jeanny100 wrote: ten aktor wyglada jak nieumyty gej
A moje pierwsze skojarzenie to był...Giertych :smiech:
Tak, tak! Wreszcie się wydało, ze to tak naprawdę wielki fan MJ`a, zgodził się go zagrać, oczywiście po charaktetyzacji, żeby się go potem nikt nie czepiał, w końcu zbliżają się wybory. :smiech:
Pozdrawiam wszystkich!!!
Image
Michael is a beautiful soul.
Post Reply