Ja niestety kolejny raz musze odmówic. Wyjeżdzam do londynu. Stale się powtarzam, ale spotkamy się innym razem.
'W świecie pełnym nienawiści ciągle musimy mieć nadzieję. W świecie pełnym zła, wciąż musimy być pełni otuchy. W świecie pełnym rozpaczy, nadal musimy mieć odwagę, by marzyć. W świecie zanurzonym w nieufności, my ciągle musimy mieć siłę, by wierzyć.'
MJ_Angel cóż za retoryczne pytania zadajesz.Ja bym zaproponowała sobotę 30 maja.Spore wyprzedzenie czasowe więc wszyscy chetni mogą sobie ten termin zaklepać na spotkanko no i niedziela jest dniem niepracującym co w moim przypadku jest sporym ułatwieniem.Miło by było gdyby pokazały się jakieś nowe osoby które spotkania z nami odkładają na nigdy potem no i cała reszta pasztetów.
Z prawie każdego przedmiotu sprawdzian + 3 lektury ( w tym Potop) i pisemne prace.
Oprócz tego końcówka przeprowadzki.
rzucam propozycję xP w tą sobotę do charyzmy o 20:30 będzie już po wystawianiu ocen więc chyba nie powinno być problemu ;) Jeanny, onlyKate, Trinity i reszt poznaniaków - łączmy się!!! czekam na odzew