MJ wraz z dziećmi w USA (Vegas, LA, ...) (newsy) [koment.]

O Michaelu rozmowy luźne.

Moderatorzy: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, Mafia

Awatar użytkownika
Megi1975

Post autor: Megi1975 »

SILENTIUM pisze:
Mandey pisze:
SILENTIUM pisze:gdzie są moderatorzy?
A o co chodzi?
Gdyby komentarze w podobnym stylu i na podobnym poziomie były skierowane pod adresem innej gwiazdy (jak to miało miejsce w wypadku zdjęć np. Madonny) natychmiast pojawiłyby się sugestie moderatorów zeby takie poglądy wyrażać na onecie czy innym pudlu. Dziwne, że człowiek, któremu poświęcone jest to forum może być nazywany np. karykaturą człowieka i to jest ok, ale niech nikt się nie odważy napisać czegoś takiego pod adresem innej znanej osoby. Właśnie o to chodzi.
Masz racje, aż przykro to sie czyta. Jesli ktos nie może patrzeć na MJ to po co np. kupil bliet na koncert i zabrał miejsce komuś, kto pragnąłby zobaczyć go na żywo. Pewnie kazdy z nas chciałby żeby MJ wygladał lepiej, ale chyba nie wyglad sie liczy tylko kim MJ jest. Wstyd jeśli na to forum wejdą inni ludzie ( a wchodzą) i przeczytaja jak o Michaelu piszą jego fani( jeśli można ich tak nazwać)
Obrazek
Awatar użytkownika
polishblacksoul

Post autor: polishblacksoul »

Przepraszam, ze wtrace troszke srednio na temat - wyrazam swoje zdanie, ze smutkiem zreszta. Uwazam, ze we wlasnym gronie, w gronie fanow Michaela mozemy go krytykowac. Mamy tu siedziec i zaglaskac sie na smierc, mowiac jaki to on cudowny album w 2001 roku popelnil i jaki piekny jest? No bez przesady ;)
Ja cenie go calkowicie i bezbrzeznie za dokonania artystyczne etc., ale dlaczego mam zaprzeczac oczywistosciom? Sadze ze od tego jest wlasnie forum fanow Michaela, zeby mogli szczerze sobie pogadac, wymienic sie opiniami, bez podejrzenia, ze to jakis sabotaz czy nienawisc do tego artysty ;)
Na Boga, wyluzujmy :]
PEACE.

P.S.
A w ogole to calkiem fajna kurta, prawie thrillerowka ;)
erto

Post autor: erto »

Ooo ludzie kochani nie popadajmy w fanatyzm :surrender: Michael Jackson wspaniałym artystą jest ale nie wygląda na zadbanego 50 latka z klasą.
Po prostu nie wygląda dobrze i nawet określenie karykatura nie jest jakimś straszliwym przestępstwem.
Wydaje mi się że gdyby nie był Waszym ulubionym piosenkarzem, tylko na przykład trzecioligowym aktorem serialowym z Meksyku i wyglądał / ubierał się dokładnie tak jak teraz wcale byście nie podchodzili tak optymistycznie do tego co widzicie na zdjęciach. Ale że akurat ten facet nagrał Bad i Dangerous to trzeba mu zawsze słodzić i wkręcac jak to wspaniale się prezentuje.
I nikomu nie chodzi o to żeby wyglądał jak Timberlake czy inny Zagrobelny - byle by jego imidżowi było bliżej do wspomnianego wyżej faceta z klasą niż do uciekiniera z zakładu zamkniętego.
Peace japrosic
Awatar użytkownika
invincible_girl ;)

Post autor: invincible_girl ;) »

no to lekki szok...gydy to nie był Michael Jackson, to powiedziałabym, że jednak ufo żyje... ale to jest mój kochany MJ, więc tak nie powiem..Mike jest inny..był, jest i będzie- nic tego nie zmieni... ale nie obchodzi mnie to, że wygląda dla wielu innych- jak ufo.dla mnie jest tym samym, skromnym MJem..od zawsza... a i tak dobrze wygląda jak na siebie...gdyby nie ta broda, to prezentwałby się jeszcze lepiej...tak prawdę mówiąc, to chyba tylko ta broda/zarost mi przeszkadza :-) na prawdę, jest sexowny...jak dla mie...no cóż, różne są gusta, ale nikt inny nie przypada mi do gustu...w sensie, kto tak bardzo potrafiłby mnie rozentazjuzmować..choćby taki zwykłym wymaszem piątek ze zwimi tancerzami ;-) PS:red kurtka jest super....
Obrazek
Never say goodbye, because saying goodbye means going away. And going away means forgetting. Peter Pan
Awatar użytkownika
Xscape

Post autor: Xscape »

Wygląda zupełnie jak za czasów dokumentu Living With Michael Jackson. Rzadko się już tutaj udzielam na forum, ale jak widać to miejsce dalej żyje swoim rytmem. Co tu dużo pisać, Michael wygląda źle, niekorzystnie. Taka jest prawda i innej nie ma. Ja mam tylko nadzieje,że jego make up i charakteryzacja na koncertach w Londynie będzie na tyle trafiona, że nie będzie musiał straszyć ludzi ze sceny. Już dawno pogodziłem się z tym jak wygląda mój ukochany idol w czasach gdzie plastik osiągnął niezaprzeczalnie najwyższe noty w konsumpcji. Ja jestem z tym zupełnie pogodzony i każdemu z Was również tego życzę ponieważ Michael już inaczej wyglądać raczej nie będzie. Nie zrobi ze sobą nic co znów spowodowałoby,że wyglądać będzie jak "petarda".
Mimo wszystko szanujmy odmienność innych i cieszmy się tym,że nasz idol wciąż z Nami jest ! To będzie zdecydowanie lepsze niż rozpaczanie nad wyglądem Michaela który niewątpliwie jest jednym z bardziej tętniących życiem tematów na tym forum.
Pozdrawiam. Pawcio.
haker

Post autor: haker »

no cóż, czasami wydaje mi sie, ze sam z siebie robi takiego brzydala :/
te zdjecia sa naprawde niefajne ( TA SZMINKA! )
a on naprawde potrafi dobrze wygladac!
Ostatnio jak byl z dziecmi w sklepie w tym smiesznym garniturze naprawde swietnie wygladal, na niektorych zdjeciach naprawde mnie zszokował, a TERAZ ?

mniej szmineczki, mniej szmineczki panie Michale!
w ogóle jej nie dawaj!

PS: ale i tak Cie kocham!
;D
DZIĘKUJĘ

" Cóż na Boga stało się z prawdą, może wyszła ona po prostu z mody ? "
Awatar użytkownika
AgnetaMJ

Post autor: AgnetaMJ »

Bez szminki i zarostu byłoby dobrze ;-)
reszta jest jak najbardziej na swoim miejscu.
Love Is A Feeling... Quench My Desire
Give It When I Want It... Takin’ Me Higher
Awatar użytkownika
Wiśnia

Post autor: Wiśnia »

Xscape
DOKŁADNIE!! Istnie LWMJ. A przez make-up nie wiem czemu ale w moim odczuciu ma inne rysy twarzy, przynajmniej w części nos-usta :wariat:
Obrazek
http://www.youtube.com/watch?v=-GMyqvkCmgk mój występ z okazji dnia nauczyciela :)
Król popu nie odszedł, zmienił tylko scenę
Awatar użytkownika
Megi1975

Post autor: Megi1975 »

Mandey pisze:Świeżutkie fotki z wczoraj, a na nich o niebo lepiej wyglądający MJ. Brak cholernej szminki robi swoje.
Jak kameleon normalnie!
Racja !!! Chyba pojade osobiście do niego i mu zetrę te pomadę papierem ściernym, zeby z na dłuzej zapamiętał glupija :hahaha:
Obrazek
Awatar użytkownika
BlackOrWhite

Post autor: BlackOrWhite »

tyle że żakiet jak dla mnie wygląda na kobiecy... ;p podobne nosi Lady GaGa czy jakos tak
"czas przemija nawet wtedy gdy wydaje sie to niemożliwe" [*]
Awatar użytkownika
MJ_Angel

Post autor: MJ_Angel »

tyle że żakiet jak dla mnie wygląda na kobiecy... ;p podobne nosi Lady GaGa czy jakos tak
heh on zawsze miał coś z kobietki :P a ciuszki bardzo fajne :) i rzeczywiście lepiej wygląda niż na ostatnich fotach ;-) przyznam że nie podoba mi sie Michael obecny (szminki itp...) ale czasami jak wchodze na forum i na nowe fotki to az samo z siebie bierze mi sie takie "ŁAŁ!!" jak widze MJa fajnie ubranego OGOLONEGO :PP i przede wszystkim bez czerwonej szminki ( :rocky: ) ogólnie jest moim idolem i mam gdzieś jak będzie wyglądał na koncertach... jeśli miałabym szanse podania dłoni czy uściśnięcia to bez obrzydzenia uścisnęłabym go. a jeśli niektórzy cieszą się że mają daleko miejsca to w ogóle po jaką cholere tam jedziecie?? posłuchać piosenek możecie w domu i taniej was to wyniesie glupija
Obrazek
Awatar użytkownika
cobytuby

Post autor: cobytuby »

mógłby mi ktoś powiedzieć co to za fioletowe pudełeczko:>
gumy do żucia, czy co:>

Obrazek
Can't you see that heaven's just begun? It's livin' here inside our hearts!
Awatar użytkownika
MJ_Angel

Post autor: MJ_Angel »

chyba guma do żucia ;-)
Obrazek
Mandey

Post autor: Mandey »

MJ_Angel pisze:chyba guma do żucia
Chyba raczej nie. Wziąłem na warsztat tę fotkę.
Przybliżyłem ile się da i ukazuje się napis (biały) THE JACKSONS. Nad nim twarze braci... żółtego napisu przeczytać za nic nie mogę. Może komuś się uda troszkę zdjęcie poprawić jeszcze i doczytać.

Obrazek
Szukasz mnie? Znajdziesz mnie tutaj albo tutaj ;)
Awatar użytkownika
anula__1994

Post autor: anula__1994 »

'I touched MIchael! I touched Michael! I touched Michael!...'
No aż mi za nas - fanów wstyd... :-/
'Wszyscy chcą zmieniać świat, ale nikt nie chce zmienić siebie.'
Lew Tołstoj

I'm gonna make a change.
ODPOWIEDZ