Kilka miłych fotek MJa dla rozluźnienia (2009)
Moderatorzy: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, Mafia
- polishblacksoul
Mandeyrator >>> Po raz ostatni ściągam foty i ładuję na imageshack by nie spowalniało otwierania się tematu. To nie jest trudne.
> > > Po prostu dobra muzyka
- polishblacksoul
Moje 3grosze do tematu, aby już tak nie śmiecić. Bądź co bądź miejsce na wstawianie zdjęć innych niż z ostatnich wypadów, jest tutaj.
MJ_Angel widzę, że moje korepetycje z włosów Michaela nie poszły na marne. ;p
Moim zdaniem równie dobrze mogą być zagęszczone/ przedłużone bądź wymiennie z peruką, ot tak w zależności od pogody. :]
Co do pierwszego zdjęcia jest wyjątkowo niekorzystne, a na innych ujęciach widać, że MJ ma z tyłu związane w miarę gęste włosy.
Cała galeria
A miałam się nie wciągać w takie dywagacje..
Przechodzę do tematu. Coś dla rozluźnienia, bez motywu przewodniego.
MJ_Angel widzę, że moje korepetycje z włosów Michaela nie poszły na marne. ;p
Moim zdaniem równie dobrze mogą być zagęszczone/ przedłużone bądź wymiennie z peruką, ot tak w zależności od pogody. :]
Co do pierwszego zdjęcia jest wyjątkowo niekorzystne, a na innych ujęciach widać, że MJ ma z tyłu związane w miarę gęste włosy.
Cała galeria
Przechodzę do tematu. Coś dla rozluźnienia, bez motywu przewodniego.
MJ z rozwianym wlosem ;)
(byla jeszcze jedna, ale nie moge znalezc)
Bezpowrotna era...
(byla jeszcze jedna, ale nie moge znalezc)
Bezpowrotna era...
B. Olewicz (...) co tak cenne jest, że ta nienazwana myśl rysą jest na szkle? (...)
E. Bodo To nie ty...
E. Bodo To nie ty...
onlyKATE dzięki za te foty. Mnie się nie wydaje,że wyszedł jakoś specjalnie brzydko, wyszedł ... normalnie! Cieszy też fakt, że wychodzi czasem do miasta - na drugim zdjęciu rozpoznaję 3rd Street passage - takie jakby mini Krakowskie Przedmieście - tylko że w Los Angeles. Pewnie to z jakiejś specjalnej okazji, ale założę się,że gdyby nie ta szarańcza z aparatami foto, to chętnie by sobie połaził po Santa Monica Place,czy nawet Farmers' Market w poszukiwaniu np. dobrego sera,czy owocówonlyKATE pisze:MJ_Angel widzę, że moje korepetycje z włosów Michaela nie poszły na marne. ;p
Cała galeria
tak, Twoje korepetycje... czasami faktycznie może nosi perukę, ale na ostatnich fotach (m.in. tych w tej zayebistej czerwonej kurtce!) jej nie ma. Ma stylizowane włosy - to widać, doczepiane i wydłużane pasma,no i farbowane na hebanową czerń.
Inni mówili,że wygląda źle na ostatnich fotach,a mnie się podoba! Nawet bardzo!
... ze względu na skórę,ale jeszcze może się tak ubrać nawet chętnie bym go zobaczyła tak właśnie (jakkolwiek by nie wyglądał....)cicha pisze:Bezpowrotna era...
xoxoxo
- Liberian Girl
W pewnym sensie napewno bezpowrotna era...ale jesli chodzi o zdjęcie to naprawe super ;DBezpowrotna era...
Ale pamiętajmy to zawsze ten sam Michael!
Ja też bym go w takim stroju chętnie zobaczyła, ciekawi mnie jeszcze jak dziś wyglądałby w takich podkręconych włosach...nawet chętnie bym go zobaczyła tak właśnie
- anula__1994
taak zgadzam się z Tobą ;pakaagnes pisze:MJ_Angel napisał:
i popatrzcie kochani jak szybko można przejść z oceniania górnych partii typu twarz włosy do nieco niższych partii typu kieszenie i rozporki :PP
zdecydowanie wolę oceniać te niższe :D lol
ekhmmm a kiedy mu jeszcze stał?? może wrzucisz kilka fotek?akaagnes pisze:a ja tam lubię oglądać jak mu stoi Buhahahaha