W tym dziale 'Michael Jackson Polish Team Forum' możesz się przedstawić pozostałym MJówkom (czyli fanom z MJPT). Dział przeznaczony przede wszystkim dla nowoprzybyłych osób. Swoją przygodę z forum zacznij od tego działu, napisz o sobie, swoim fanowaniu... co uznasz za odpowiednie.
Helo ! Jestem wielką fanką MJ od dość długiego czasu, co prawda nie mogę powiedzieć że wiem o nim wszystko gdyż nie znam go osobiście <jeszcze> ;D Nie mam swojej jednej ulubionej piosenki dla mnie wszystkie są booskie. Chociaż mimo wszystko chyba najbardziej lubię okres albumu BAD i sam BAD TOUR. Aktualnie znam wszystkie Jego piosenki, teledyski, najnowsze zdjęcia itd. itp. etc. Aaa xD I wybieram się na koncert 12 lipca :D Nooo to chyba wszystko mogłabym tak pisać, pisać i...
Wiem wiem zmienili daty ale to trzeba być mną dosłownie 1h temu dostałam bilet na 8 który kupiłam na aukcji 2 tyg temu xD Bałam się że nie przyjdzie ale jest!!! Dziecko szczęścia normalnie ;P Teraz ten bilet jest na 13 lipca :D Widziałam ta informację ;P Normalnie padłam ze szczęścia ;D
Więc mam na imię Ola ;) Ale nie lubię jak mówi się do mnie po imieniu Wolę pop prostu Zetka, na co dzień nawet nie reaguje na swoje imię, bo jak ktoś mnie woła po imieniu to i tak odwraca się 10 innych dziewczyn, jak już po imieniu to Alex xD
When we meet again, I'll ask you how you're doing
And you'll say fine and ask me how I'm doing
And then I'll lie and I'll say ordinary, It's just an ordinary day.