Dyskusje na temat działalności muzycznej i filmowej Michaela Jacksona, bez wnikania w życie osobiste. Od najważniejszych albumów po muzyczne nagrody i ciekawostki fonograficzne.
Atakowane tu i ówdzie od samego początku, ale dotrwało: "Shout" na pierwszym, zaszczytnym miejscu podium (które mnie, szczerze mówiąc rozczarowuje) - przynajmniej takie pocieszenie
Ogólnie całe nasze top 10 jest bardzo odmienne od tego mojego, prywatnego... Pff, demokracja
Głos po raz setny na "Sunset Driver", które nie mam pojęcia, co tutaj w ogóle jeszcze robi...
kaem pisze:
Koniec tej rozgrywki w czwartek ok. godz. 19:00.
Kaem czemu ok. 19? Niektórzy jak wiesz lubią swoją forumową aktywność zaznaczać późną porą...
kaem pisze:
Miarą wielkości człowieka jest nie głosowanie na Shout!
Zabawne dość i nieoczekiwane, że utwór atakowany praktycznie od początku rundy jeszcze tu jest! Mnie to tylko cieszy.
Nie wiem czy głos będzie ważny, ale tak dla zasady powiem --> Sunset Driver
"Słodki ptaku, moja duszo, twoje milczenie jest tak cenne.
Ile czasu minie zanim świat usłyszy twą pieśń w mojej?
Oh, to jest dzień, na który czekam!"
W zastępstwie za Krzysztofa... W finałowym pojedynku stosunkiem głosów 13:7 naszym ulubionym odrzutem Michaela został: Shout
Klasyfikacja od początku zabawy wygląda następująco:
35. One More Chance
34. Work That Body
33. Nite Line
32. Trouble
31. Can't Get Outta The Rain
30. Elizabeth I Love You
29. Beautiful Girl
28. On The Line
27. If You Don't Love Me
26. Serious Effect
25. There Must Be More To Life Than This
24. Mind Is The Magic
23. Fly Away
22. In The Back
21. For All Time
20. You Were There
19. We Are Here To Change The World
18. Monkey Bussines
17. Hot Street
16. She Got It
15. Got The Hots
14. We Are The World (Demo)
13. Love Never Felt So Good
12. Scared Of The Moon
11. Someone Put Your Hand Out 10. Cheater 09. Fall Again 08. The Way You Love Me 07. Streetwalker 06. Carousel 05. Xscape 04. We've Had Enough 03. Someone In The Dark 02. Sunset Driver 01. Shout
Dzięki Mandey za podsumowanie. Dziękuję również za wspólną zabawę. To było najdłuższe głosowanie w dziejach NO. Czy trafimy do Księgi Guinnessa? ;)
Za jakiś czas Maro zrobi podsumowanie najciekawszych komentarzy. Tymczasem można tu komentować wyniki, zgłaszać swoje zażalenia i wnioski, a może aprobatę.
A już wkrótce głosowanie Tancerza na najlepszy performance Michaela. To będzie niezła rozgrzewka przed koncertami This Is It.
Bitter you'll be if you don't change your ways
When you hate you, you hate everyone that day
Unleash this scared child that you've grown into
You cannot run for you can't hide from you
Szczerze mówiąc to bardzo mnie ciekawi, jak Tancerz przeprowadzi to głosowanie i już nie mogę się doczekać. Mam około 100 propozycji na performance MJa;) czekam niecierpliwie.
Where is Billie Jean live in MSG 2001 z zasłoniętą twarzą ale za to z bezdechem tysięcy fanów i karpiem Elizabeth Taylor i Macaluay'a Culikna? Stójka i moonwalk jest tu mistrzostwem świata w wykonaniu 43 letniego faceta!
A YRMW z tego koncertu jest shitem jakiego nie chciałbym dożyć ponownie!
Mandey pisze:Where is Billie Jean live in MSG 2001 z zasłoniętą twarzą ale za to z bezdechem tysięcy fanów i karpiem Elizabeth Taylor i Macaluay'a Culikna? Stójka i moonwalk jest tu mistrzostwem świata w wykonaniu 43 letniego faceta!
A YRMW z tego koncertu jest shitem jakiego nie chciałbym dożyć ponownie!
Własnie jestem ciekaw co fani na ten występ z tego powodu go dodałem, czy istnieje gorszy od niego w tym zestawie ?