Nasze kolekcje
Moderatorzy: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, Mafia
Moja nowa lalka HOT TOYS i Olodum
joking
[/img]
joking
[/img]
Do you seek for MJ stuff? Try here http://www.forum.mjpolishteam.pl/viewtopic.php?t=4714
sure onto MJPT you can here Do you seek for MJ stuff? Try here http://www.forum.mjpolishteam.pl/viewtopic.php?t=4714Malwina24 pisze:WOW it looks gr8 !!!!
BTW are you still have some stuff for sell on Allegro ???
Stuff are available ask for. Also onto Allegro too, when I have free time.
I give there Olodum t-shirt and others but not always all, bcs time etc.
I will be 1.4. in Wroclaw musical Thriller live, if anyone need to take any with (let write me PM).
I can not visit performence, bcs I have to travel to my home soon, I will see maybe performence a day later 2.4. in Prag. I will be only on parking place before or by doors maybe with any stuff or so.
Do you seek for MJ stuff? Try here http://www.forum.mjpolishteam.pl/viewtopic.php?t=4714
- anula__1994
No to i ja pokaże co mam ;]
Nie powiem, że 'zbieram' rzeczy związane z MJ'em... Po prostu się nim interesuję, a to wiąże się z posiadaniem pewnych rzeczy
Dlatego też jest ich dosyć mało.
Wstyd się przyznać, ale naprawdę nie mam Thrillera...
Jakoś nie śpieszno mi aby kupić ten album, tylko po to, by mieć te kilkanaście piosenek na jednym krążku, skoro mam je na innych ;)
Ale fakt, nie mam Baby Be Mine i The Lady in My Life...
Ale na dzień dzisiejszy wolę te 'dojrzalsze' piosenki Michaela z późniejszego okresu jego kariery.
Moonwalka też jeszcze nie mam i bardzo z tego powodu cierpię i narzekam... ;)
Próbuję go zdobyć na allegro, ale jak widać do tej pory mi się nie udało... ;]
Miałam możliwość zdobycia innych książek typu 'Superstar' czy 'Sekrety Raju Utraconego', ale uświadomiliście mnie jakiego typu są to ksiązki, więc z nich zrezygnowałam. I dzięki Wam za to, bo kryzys jest to trza oszczędzać
Moonwalkera też nie mam, bo próbuję upolować go na DVD, ale jakoś to polowanie nie jest zbyt owocne...
Na zdjęciu jest też niedokończona bransoletka z napisem 'Michael Jackson' Przynajmniej taki był początkowy zamiar ;P
Swoją drogą, nie wiem kiedy znajdę czas by to dokończyć...
Aaa... Tak dla ścisłości, to fascynuję się MJ'em, mniej wiecej od początku tego roku i od wtedy też 'zbieram'
Nie powiem, że 'zbieram' rzeczy związane z MJ'em... Po prostu się nim interesuję, a to wiąże się z posiadaniem pewnych rzeczy
Dlatego też jest ich dosyć mało.
Wstyd się przyznać, ale naprawdę nie mam Thrillera...
Jakoś nie śpieszno mi aby kupić ten album, tylko po to, by mieć te kilkanaście piosenek na jednym krążku, skoro mam je na innych ;)
Ale fakt, nie mam Baby Be Mine i The Lady in My Life...
Ale na dzień dzisiejszy wolę te 'dojrzalsze' piosenki Michaela z późniejszego okresu jego kariery.
Moonwalka też jeszcze nie mam i bardzo z tego powodu cierpię i narzekam... ;)
Próbuję go zdobyć na allegro, ale jak widać do tej pory mi się nie udało... ;]
Miałam możliwość zdobycia innych książek typu 'Superstar' czy 'Sekrety Raju Utraconego', ale uświadomiliście mnie jakiego typu są to ksiązki, więc z nich zrezygnowałam. I dzięki Wam za to, bo kryzys jest to trza oszczędzać
Moonwalkera też nie mam, bo próbuję upolować go na DVD, ale jakoś to polowanie nie jest zbyt owocne...
Na zdjęciu jest też niedokończona bransoletka z napisem 'Michael Jackson' Przynajmniej taki był początkowy zamiar ;P
Swoją drogą, nie wiem kiedy znajdę czas by to dokończyć...
Aaa... Tak dla ścisłości, to fascynuję się MJ'em, mniej wiecej od początku tego roku i od wtedy też 'zbieram'
'Wszyscy chcą zmieniać świat, ale nikt nie chce zmienić siebie.'
Lew Tołstoj
I'm gonna make a change.
Lew Tołstoj
I'm gonna make a change.
-
- anula__1994
-
Te The Short Films w takim pudełku sprzedają w pakiecie razem z Dangerous Special Edition (za jakieś 40zł)
np. tu: http://www.allegro.pl/item611198020_mic ... folia.html
np. tu: http://www.allegro.pl/item611198020_mic ... folia.html
- lukas_art_no1
On the wall :)
moja kolekcja vinyli...niestety wszystkie sie nie mieszcza na ścianie :(
- polishblacksoul
-
moja jedyna kolekcją są stare kasety, 3 piraty (Thiller, Bad, Dangerous) i 2 oryginalne (HIStory i BOTDF) .. mogę je najwyżej wsadzić do tosta bo magnetofon już dawno się zepsuł a w media markt magnetofonów już chyba nie sprzedają.... Ale mój młodszy braciszek, który jest DJ-em jakimś cudem o mnie pomyslał i sprowadzi dla mnie winylowego Thillera z okazji 25 lecia jego wydania...
"Możesz być, czymkolwiek chcesz
Po prostu przemień się w to czym myślisz, że zawsze mogłeś tym być
bądź wolny ze swoim tempem, bądź wolny,
Zrzeknij się swego ego - bądź wolny, bądź sobą!"
I love you MJ :*...
Po prostu przemień się w to czym myślisz, że zawsze mogłeś tym być
bądź wolny ze swoim tempem, bądź wolny,
Zrzeknij się swego ego - bądź wolny, bądź sobą!"
I love you MJ :*...
-
Kurcze, świetne. Swoją drogą, tak się zastanawiam, i to pytanie kieruję do wszystkich kolekcjonerów płyt winylowych, czy Wy je tylko kolekcjonujecie, czy też słuchacie? Znaczy, używacie adaptera?BettyBlue1982 pisze:sprowadzi dla mnie winylowego Thillera z okazji 25 lecia jego wydania...
Mój ojciec był kiedyś szczęśliwym posiadaczem takiego adaptera, teraz już go niestety chyba nie ma choc czasem tęsknię za jego trzaskami... Nie mam też żadnych imponujących kolekcji, wolę słuchać MJa i jakoś nie mam zbierackich zajawek, choć pewnie moja kaseta VHS z nagranymi na MTV 20 lat temu teledyskami MJa by niejedne oko forumowe ucieszyła....
Pytam po prostu z ciekawości, o ten adapter, bo mnie to od jakiegoś czasu nurtuje (odkąd zobaczyłam zdjęcie ściany Lukas_art_no1 )
...Jeśli chcesz,znajdziesz sposób.Jeśli nie, znajdziesz powód...