MJ wraz z dziećmi w USA (Vegas, LA, ...) (newsy) [koment.]
Moderatorzy: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, Mafia
Hura!!!! Znowu Mikey jakiego kocham
I niech tak zostanie
I niech tak zostanie
http://www.forum.mjpolishteam.pl/viewto ... 121#220121
za wszystko co mi dałeś i dajesz <3
za wszystko co mi dałeś i dajesz <3
Gdybajcie częściej. :DFanka MJ pisze:A jeszcze jakis czas temu z tancerzem "gdybaliśmy": "Ale fajnie byłoby gdyby znow zrobił sobie loczki...." Rewelacja!
Wygląda cuudownie w loczkach.
We can fly, you know. We just don’t know how to think the right thoughts and levitate ourselves off the ground.
Michael Jackson.
Michael Jackson.
-
Kilka stron pasjonującej dyskusji o peruce lub jej braku przeniesione tutaj: http://www.forum.mjpolishteam.pl/viewtopic.php?t=1552
Ostatnio zmieniony ndz, 31 maja 2009, 13:35 przez Maverick, łącznie zmieniany 1 raz.
-
Niby tylko ale przypomniała wszystkim stare dobre czasy ato do euforii jak dla mnie wystarczyShulamitka pisze:Derozje, wymiatasz...derozje pisze:no to teraz czekamy na afro :P
Z drugiej strony czytając entuzjastyczne komentarze forumowiczów nasuwa się stwierdzenie: Matko, to tylko zmiana fryzury...
Zgadza sie, o to chodzi, a poza tym MJ dużo lepiej wygląda w loczkach , już wczesniej to wypróbowaliśmy na różnych przeróbkach zdjeć. Widać w tym przypadku fryzura czyni cudajacko17 pisze:Niby tylko ale przypomniała wszystkim stare dobre czasy ato do euforii jak dla mnie wystarczyShulamitka pisze:Derozje, wymiatasz...derozje pisze:no to teraz czekamy na afro :P
Z drugiej strony czytając entuzjastyczne komentarze forumowiczów nasuwa się stwierdzenie: Matko, to tylko zmiana fryzury...
- Erna Shorter
- Skąd: Miasteczko Halloween,TranSylv(i)ania, dom Vincenta Malloy'a
Michael w loczkach i z włosami na klacie...
...ach...
przeżywam moment najsilniejszego podniecenia płciowego, któremu towarzyszy równie silne uczucie rozkoszy...
MJ Perv Team rulezz
...ach...
przeżywam moment najsilniejszego podniecenia płciowego, któremu towarzyszy równie silne uczucie rozkoszy...
MJ Perv Team rulezz
Ostatnio zmieniony ndz, 31 maja 2009, 15:28 przez Erna Shorter, łącznie zmieniany 1 raz.