MJ wraz z dziećmi w USA (Vegas, LA, ...) (newsy) [koment.]
Moderatorzy: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, Mafia
przestancie juz o tej peruce biadolic! ;D
MJ ma loczkiiiii!!!!!!!!
AAAAAAAAAAAAA
Normalnie, teraz chyba kazdy jest tego samego zdania, ze wyglada po prostu ZAJEBISCIE!
spotkajmy sie i oblejmy!
poplakalam sie jak male dziecko! ;)
MJ ma loczkiiiii!!!!!!!!
AAAAAAAAAAAAA
Normalnie, teraz chyba kazdy jest tego samego zdania, ze wyglada po prostu ZAJEBISCIE!
spotkajmy sie i oblejmy!
poplakalam sie jak male dziecko! ;)
DZIĘKUJĘ
" Cóż na Boga stało się z prawdą, może wyszła ona po prostu z mody ? "
" Cóż na Boga stało się z prawdą, może wyszła ona po prostu z mody ? "
- michael4ever
-
Michael doprowadza do szału też fanów płci męskiej, wystarczy popatrzeć jak faceci mdleją i płaczą na jego koncertach ale w sumie im się nie dziwię, bo Michael Jackson jest fenomenem, działa identycznie na obie płcie bo sam jest raz bardzo męski i dziki, raz kobiecy i delikatnynikolka pisze:Michael no ja nie mogę...spełniłeś marzenia większej części publiczności - części żeńskiej(nie wiem jak panowie?)
Myślałam że już nigdy nie ujrzę Michaela w lokach a tu prosze.
Jestem zachwycona
Bosko,po prostu bosko.Wygląda 10 lat młodziej
- Dirty_Diana_
jak bedzie więcej zdjęć to wrzucajcie :D
http://www.youtube.com/watch?v=-GMyqvkCmgk mój występ z okazji dnia nauczyciela :)
Król popu nie odszedł, zmienił tylko scenę
- anula__1994
Kurcze, nie wiem co napisać, bo napisaliście już wszystko co czuję i miałam do powiedzenia...
I'm... I'm spechless...
Swoją drogą spójrzmy na to obiektywnie: płaczemy, śmiejemy się, zachwycamy się tylko zmianą fryzury jednej osoby...
Boże, Michael... Co Ty z nami robisz...
I'm... I'm spechless...
Swoją drogą spójrzmy na to obiektywnie: płaczemy, śmiejemy się, zachwycamy się tylko zmianą fryzury jednej osoby...
Boże, Michael... Co Ty z nami robisz...
Ostatnio zmieniony ndz, 31 maja 2009, 22:26 przez anula__1994, łącznie zmieniany 1 raz.
'Wszyscy chcą zmieniać świat, ale nikt nie chce zmienić siebie.'
Lew Tołstoj
I'm gonna make a change.
Lew Tołstoj
I'm gonna make a change.
-
to nawet wcale nie muszą być skrajności ... to są po prostu najpiękniejsze cechy jakie posiada w sobie Michael i jaką on ma fantazję:D .... raczej nie widzę, żeby Michael się sam odmładzał,to raczej jego niezwykła osobowość i fantazja go odmładzają nawet pierwotnie jego imię ma ciekawe znaczenie a brzmi ono tak: "któż może równać się z Bogiem?"akaagnes pisze:niektóre kobiety (np. ja) uwielbiają SKRAJNOŚCI. i za to uwielbiam Michaela - dojrzały i dziecinny, męski i subtelny, silny i delikatny za razem - to jest piękne!BettyBlue1982 pisze:bo sam jest raz bardzo męski i dziki, raz kobiecy i delikatny Smile
-
Przeglądam ten temat...i całkowity mętlik w głowie.Nie mogę uwierzyć,ze to on teraz.
To kto do diaska latał po klinikach,marketach itd?
On jest tak skrajny,że ja naprawdę od kilkunastu lat myślę,że MJ siedzi sobie spokojnie na chacie a w miasto wypuszcza raz po raz jakiegoś przebierańca.I nabija się z dziennikarzy.
Głupie to wiem...
To kto do diaska latał po klinikach,marketach itd?
On jest tak skrajny,że ja naprawdę od kilkunastu lat myślę,że MJ siedzi sobie spokojnie na chacie a w miasto wypuszcza raz po raz jakiegoś przebierańca.I nabija się z dziennikarzy.
Głupie to wiem...
-
- Dirty_Diana_
Matko kochana! A już myślałam, że nigdy nie zobaczę go takiego! Wygląda zabójczo, nieziemsko, BOSKO Też na początku pomyslałam, że to zdjęcia sprzed dobrych paru lat...zatkało mnie, dosłownie ZATKAŁO!
"I close my eyes...just to try and see You smile one more time...but it's been so long now all I do is cry...can't we find some love to take this away...'cause the pain gets stronger every day...";(
- Streetwalker
Czy naturalne,czy sztuczne-mam to gdzieś.Ważne,że wygląda bosko! I teraz niech mi spróbuje powrócić do tego lekko podkręconego hełmu a'la późna Sophia Loren to uduszę gołymi rękami!
Niby zwykłe loczki..a zmotywowały mnie do ruszenia rękami i napisania coś na forum od dłuższego czasu,a nie tylko czytania...
MJ co ty ze mną robisz....
Niby zwykłe loczki..a zmotywowały mnie do ruszenia rękami i napisania coś na forum od dłuższego czasu,a nie tylko czytania...
MJ co ty ze mną robisz....