Najsłabsze Ogniwo

Dyskusje na temat działalności muzycznej i filmowej Michaela Jacksona, bez wnikania w życie osobiste. Od najważniejszych albumów po muzyczne nagrody i ciekawostki fonograficzne.

Moderatorzy: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, LittleDevil

Awatar użytkownika
Xander

Post autor: Xander »

Stranger in Moscow (HIStory Tour - Live In Munich)

Thriler też jakiś słaby. Ale głosuje na to bo mimo fajnego tanca sam playback aż ocieka...
Obrazek
Awatar użytkownika
majkelzawszespoko

Post autor: majkelzawszespoko »

tancerz nie wczuwaj się tak w rolę prowadzącego bo skończysz jak tomek kamel ;d
ObrazekObrazek
Awatar użytkownika
tancerz

Post autor: tancerz »

majkelzawszespoko pisze:tancerz nie wczuwaj się tak w rolę prowadzącego bo skończysz jak tomek kamel ;d
Garby mi wyrosną :smiech: ? To tylko tak dziś na rozkręcenie atmosfery :P to mój pierwszy raz nenene ? BTW koooocham Twój avatar i stopkę :smiech:
http://michalkrawiec.iportfolio.pl/
NASZ PIERWSZY TANIEC NA WESELU :)
http://www.youtube.com/watch?v=cEQN4965I4A
It's all for love L.O.V.E
Awatar użytkownika
Fanka MJ

Post autor: Fanka MJ »

You Rock My World - niestety performance nasłabszy z listy.

Michael wyglądał jakby nie miał poprostu na nic ochoty a juz na pewno nie tańczyć i spiewać. Musiał miec wtedy jakies problemy ze zdrowiem psychicznym i fizycznym, to było widac na nagraniach i zdjeciach. Nie badzmy tak surowi w ocenie Mike'a,nie jest maszyną do zadowalania fanów, jest tylko człowiekiem i miał prawo jak jak kazdy z nas do gorszych dni, miesięcy a nawet lat... Nie "odwalił tandety" po to aby fani mogli na co narzekać, wierzę ze starał się jak mógł, jednak gdy cos boli - ciało albo dusza - ciężko coś z siebie wykrzesać.
Obrazek

Expect the Unexpected....
Do not look for the Obvious....
Look between the lines....

I'm believer ...:)
Awatar użytkownika
Lika

Post autor: Lika »

Dziękuję Michał, że uwzględniłeś kilka rzeczy, które nie koniecznie na tańcu się opierają :)
Pewnie niebawem wypadną - a może nie? zaskoczcie mnie :) , bo z reguły wolicie szybko i dynamicznie... mimo wszystko dobrze, że są w zestawieniu. W końcu TAKI Michael, to też jest NASZ Michael :]

Właśnie. You Rock My World (30th Anniversary Celebration 2001) z założenia miało być chyba szybkie i dynamiczne?
Wyszło... plastikowo-tragiczne.
Mam nadzieję, że dziś Michaela nie nawiedzają już demony przeszłości... czego mu serdecznie życzę!

Uhu jaka zgodność! Ciekawe co się będzie działo później :P
"Słodki ptaku, moja duszo, twoje milczenie jest tak cenne.
Ile czasu minie zanim świat usłyszy twą pieśń w mojej?
Oh, to jest dzień, na który czekam!"

- Michael Jackson
Awatar użytkownika
Aisha

Post autor: Aisha »

You Rock My World już chyba nic nie pomoże więc nie będę go dobijać. Występ jest naprawdę słaby. Michael rzeczywiście wygląda jakby tydzień pił, i nagle ktoś go obudził i kazał zrobić show. Oglądam to z pewnym zażenowaniem i jest mi zwyczajnie przykro. Podobne odczucia mam również co do występu z Britney.

Mój głos jednak na Elizabeth, I Love You. Nie lubię tej piosenki, nie podoba mi się wykonanie, w połączeniu jest to dla mnie nie do przejścia. Może są tam emocje, może i ogromne ale ja ich nie czuję nic a nic. Występ zamiast wzruszać mnie osobiście śmieszy. Prezentacja tego utworu przypomina mi występ jakiejś Ani z 5b na apelu w Szkole Podstawowej.
"Sam tylko umysł siłą swą
Może uczynić niebo z Piekła i piekło z Nieba"

Obrazek
ZAQ84

Post autor: ZAQ84 »

Nie pozostaje mi nic innego jak dobić You Rock My World (30th Anniversary Celebration 2001).
W sumie wszystko zostało już chyba napisane.
W końcówce wejście Ushera i Tuckera wygląda jak przybycie z odsieczą w celu poratowania końcówki widowiska.
Z większą przyjemnością wracam do "występu" WMA 2006 niż do tego wykonania, ale jednocześnie traktuje je jako wypadek przy pracy i liczę, że Mike na This Is It znów podbije poprzeczkę na odpowiedni poziom :dance:
ZAQ
Awatar użytkownika
stranger

Post autor: stranger »

You Rock My World (30th Anniversary Celebration 2001).
Awatar użytkownika
Sephiroth820
Site Admin

Post autor: Sephiroth820 »

Oddaję głos na You Rock My World (30th Anniversary Celebration 2001) Paralityk Show xD
Awatar użytkownika
Eta

Post autor: Eta »

Ja oddaję swój głos na Off the Wall Medley (Live in Auckland, HIStory Tour,1996 Jakoś mnie nie zachwyca ten performance, sama nie wiem dlaczego. Może brakuje mi tu tej jego energii, radości z wykonywania tych utworów (mimo, że powiedział, że to jego ulubione)? Rock With You straciła urok, no i to dreptanie po scenie, po prostu mnie to nie rusza.

Tak to sobie tłumaczę.
[*][*][*] na zawsze w moim sercu
Awatar użytkownika
Moscan

Post autor: Moscan »

Elizabeth, I Love You
Awatar użytkownika
Bi-chan

Post autor: Bi-chan »

Oddaje swój głos na "Dancing Machine 1974"
:mj:
http://www.forum.mjpolishteam.pl/viewto ... 121#220121
za wszystko co mi dałeś i dajesz <3
Awatar użytkownika
Speed Demon

Post autor: Speed Demon »

You Rock My World (30th Anniversary Celebration 2001) - dla mnie generalnie sam fakt, że numer jest z playbacku oznacza, że nie może wygrać. A dodatkowo ten występ pokazał, że "YRMW" to utwór całkowicie pozbawiony cojones, zarówno na płycie, jak i w wersji koncertowej, puszczonej z płyty.
Awatar użytkownika
Dirty_Diana_

Post autor: Dirty_Diana_ »

You Rock My World (30th Anniversary Celebration 2001

Jakiś dziwny ;P
Nie podoba mi się ;d
Michael...WRÓĆ DO NAS !

Awatar użytkownika
tancerz

Post autor: tancerz »

W związku iż i tak mamy favoryta do odrzutu jako NO to przesuwam głosowanie z 22:00 do 20:00 i tak oto zawsze będzie się kończyc o tej właśnie godzinie , nie za poźno nie za wcześnie lecz w sam raz , zaśpiewaj koteczku jeszcze raz , ups to inna bajka :smiech: tak więc czekam na Wasze Głosy do godz. 20:00. Po ogłoszeniu wyników głosujemy na następne .
http://michalkrawiec.iportfolio.pl/
NASZ PIERWSZY TANIEC NA WESELU :)
http://www.youtube.com/watch?v=cEQN4965I4A
It's all for love L.O.V.E
Zablokowany