Mam nadzieję, że nie muszę mówić dlaczego
![e :-/](./images/smilies/zmieszany.gif)
Moderatorzy: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, LittleDevil
Jest pod nazwą 1995 MTV Music Awards Performance nawet na zdjęciu jestmajkelzawszespoko pisze: zastanawiam się tancerzu drogi, dlaczego na liście nie znalazł się ten oto performance - http://www.youtube.com/watch?v=cC1TTz2bMmM
bardzo go lubię, no i... no i... no i nie ma ; (
A mnie się podoba i będę na pewno ten występ bronił przed innymi ;). Michael pomimo tego iż miał chyba nogę w bandażuLiberian Girl pisze:Michael siedzący na tronie...temu performancowi mówię
zdecydowane NIE!
PS Bardzo podoba mi sie pomysł z performancami
Mi się strasznie podobają tam Jego ruchy takie na luzie ;) spoko. Miły przerywnik w trasie History podczas ciągłych tych samych ruchów wypracowanych od kilkunastu- dziesięciu lat. Takiego MJ cenie za to, że sobie improwizuje tak lekko i fajnie. To na pewno jest lepszy występ niż np Elizabeth, I Love You gdzie piosenka jest taka sobie lekka miła itd ale tez playback co nie powinno tu mieć miejsca. Występował przecież dla swej Najlepszej Przyjaciółki. To tak jak gdybym był cukiernikiem i dał swemu najlepszemu Przyjacielowi tort z biedronki.... Poza tym jakoś tak dziwnie się tam rusza i wygląda trochę kobieco... Dlatego wolę Off The Wall medley bardziej gdzie Michael jest Michaelem czującym muzykę i tańczącym w rytm na czuja.kaem pisze:
Głos na Off The Wall medley. Taniec tam żaden prawie, a playback z 1979 roku to już kompromitacja. Mini- playback show: Michael śpiewający MichaelaI co z tego, że piosenki są świetne. Chodzi o występ.