Wszystkie dyskusje o forum, tu można szukać pomocy gdy ktoś nie może się połapać co i jak, pisać wszystkie żale i radości związane z forum, uwagi do moderatorów i do mnie (admina).
thewiz wrote:Ktos tu broni sie przed czyms co nie jest zadnym naruszeniem, stojac na strazy starego ,do niedawna niezmiennego porzadku ....
Zawsze trza na jakiejs reducie stac though
Wizzy, jak zawsze na bakier ze wszystkim
To, ze ktoś próbuje nie być beztroski, aż do bólu i wie, ze o pewne rzeczy lepiej zapytać, niż się później tłumaczyc z błedów, to tylko swiadczy o rozsądku
Pytac sie sobie moze,nawet dobrze robi .Wcale nie o to pytanie sie w moim poscie chodzilo. W innym miejscu forum juz sie wyrazilam doglebniej,co mi po glowie biegalo. Tyle na ten temat.
A propos chcialam wyraz swoj zachwyt nad tym oto emotem : To taka mala dygresja,kiedys musialam to w koncu powiedziec.
thewiz wrote: Pytac sie sobie moze,nawet dobrze robi i wcale nie o to pytanie sie chodzilo. W innym miejscu forum juz sie wyrazilam doglebniej,co mi po glowie biegalo. Tyle na ten temat.
Też się już wyraziłam No to chyba wystarczy w tym temacie
thewiz wrote:A propos chcialam wyraz swoj zachwyt nad tym oto emotem : To taka mala dygresja,kiedys musialam to w koncu powiedziec.
Wszyscy go kochamy Ja uwazam, ze jest kwintesencją tego forum
...pzdr
siadeh_
"Look at my avatar and tell me once again:
are you sure that I'm wrong?"
> Przepraszasz Schmittka za to, ze nazwalaś go moim wychowankiem czy wampirem, bo nie wiem ,co gorsze
...pzdr
siadeh_szablozębna_
Tylko za malego wampirka
a WIRTUALNY "wychow - anek" jak "koch - anek" ma taka sama koncowke...wiec to juz tylko tajemnica poliszynela
To ja juz przestane sie udzielac w tym temacie
Ps. Musze jeszcze poznac jak przytaczac wypowiedzi, pytanie tylko kiedy to odkryje
No i juz polubilam ta szate graficzna i formule tego forum...
Umarlo forum, niech zyje forum
Za tym co umarlo - pozostaje tylko zywa pamiec i wspomnienia
To co zyje - wymaga tylko dopieszczenia postami
B. Olewicz (...) co tak cenne jest, że ta nienazwana myśl rysą jest na szkle? (...)
E. Bodo To nie ty...
cicha wrote:
Ps. Musze jeszcze poznac jak przytaczac wypowiedzi, pytanie tylko kiedy to odkryje
Po prawej stronie swojej wypowiedzi na górze- masz taki mały napis cytuj Jak go klikniesz to Ci się pojawi okienko do pisania posta razem z zaznaczonym w <quote> </quote>
"Look at my avatar and tell me once again:
are you sure that I'm wrong?"
Schmittko wrote:proponuję podzielić na forum MJ i forum Slasha
Och tak, ja proszę o dział SLASH*GN'R*VR ja nawet błaaaaaaaagammm . Bo ja mam dużo do powiedzenia w tym temacieee, nawet baaardzo dużo (niedługo się przekonacie :) ekhmmm napisałam już 40 stron tego czegoś ).
THRILLER wrote:Ja poproszę jeszcze o dział Miodka – taki oddział zamknięty dla fanatyków ortów a raczej ich wypominania :]
O niee, tylko nie Miodki, chyba, że Thrilli zostaniesz szefem tego działu, to wtedy sobie chętnie będę go czytać :) . Miodek z humorem Thrillego jestem 'ZA', a jak inne to nie. A poza tym to teraz mamy edycję jakby co :)
THRILLER wrote:Ja poproszę jeszcze o dział Miodka – taki oddział zamknięty dla fanatyków ortów a raczej ich wypominania :]
O niee, tylko nie Miodki, chyba, że Thrilli zostaniesz szefem tego działu, to wtedy sobie chętnie będę go czytać :) . Miodek z humorem Thrillego jestem 'ZA', a jak inne to nie. A poza tym to teraz mamy edycję jakby co :)
Już raz się czegoś takiego podjąłem w liceum pisząc wypracowania i największy ubaw zawsze miała moja polonistka, więc jestem raczej na NIE! Po za tym dział Miodka powinien być dostępny tylko po przez hasło którego ja nigdy nie poznam :] A Na starym dobrym, poczciwym, kochanym, moim ulubionym, forum które zostało mi zabrane i zabite wraz z moją gwiazdką też mieliśmy edycje postów! Mjowitek czuwał
W sumie zagłosowałem za tym, że nie było podziałów - niech już chociaż to będzie po staremu ;) Ale dział "multimedia" ostatecznie mógłby się przydać :)
Może poczekajmy z podziałami...najpierw przydałoby się przyzwyczaić do nowych warunków. Ale jeśli już jakieś działy, to jestem za "multimedia" no i oczywiscie za "Slash" dla Yoli