Kilka miłych fotek MJa dla rozluźnienia (2009)
Moderatorzy: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, Mafia
- polishblacksoul
Glupoty gadasz. Ja nie uwazam, ze Afrykanczycy czy Azjaci sa do siebie podobni. Takie teksty to zwykla ignorancja.
> > > Po prostu dobra muzyka
-
Zanim coś nazwiesz głupotą czy ignorancją zastanów się nad tą swoją "pewnością". To co napisałam jest akurat wynikiem badań naukowych nad ludźmi różnych ras, o których czytałam... Chyba że wiesz więcej niż ci głupi ignoranci naukowcypolishblacksoul pisze:Glupoty gadasz. Ja nie uwazam, ze Afrykanczycy czy Azjaci sa do siebie podobni. Takie teksty to zwykla ignorancja.

...Jeśli chcesz,znajdziesz sposób.Jeśli nie, znajdziesz powód...
-
bardzo podobają mi się fotki zapodane przez tancerza
co do problemu rozróżnienia wszystkich twarzy Azjatów i czarnych to się zgadzam... kiedyś byłam w Chinach i miałam wrażenie że wszyscy Azjaci wyglądają tak samo, nawet jak do mojego miasta przyjechali Szkoci na towarzyski mecz Polska - Szkocja to też miałam wrażenie, że wszystkie Szkotki wyglądają tak samo i są cholernie brzydkie
. Jak byłam w Czechach to wszyscy Czesi - młodzi faceci byli przystojni i mieli złote blond włosy:zgon: Jak obcokrajowiec dostosowuje się do nowego otoczenia to zaczyna zauważać różnice. To jest po prostu pierwsze wrażenie jak się człowiek styka z nowa kulturą.
A tak w ogóle Michael ma najbardziej powalający uśmiech na świecie
wiem że było ale nie mogę się powstrzymać, ten kto ciągle jest zasępionym malkontentem mógłby się uczyć od MJ jak sie usmiechać

co do problemu rozróżnienia wszystkich twarzy Azjatów i czarnych to się zgadzam... kiedyś byłam w Chinach i miałam wrażenie że wszyscy Azjaci wyglądają tak samo, nawet jak do mojego miasta przyjechali Szkoci na towarzyski mecz Polska - Szkocja to też miałam wrażenie, że wszystkie Szkotki wyglądają tak samo i są cholernie brzydkie

A tak w ogóle Michael ma najbardziej powalający uśmiech na świecie

-
-
dłuższe pekaesy na drugim :P
a tak poza tym nic się nie zmienił

http://michalkrawiec.iportfolio.pl/
NASZ PIERWSZY TANIEC NA WESELU :)
http://www.youtube.com/watch?v=cEQN4965I4A
It's all for love L.O.V.E
NASZ PIERWSZY TANIEC NA WESELU :)
http://www.youtube.com/watch?v=cEQN4965I4A
It's all for love L.O.V.E
- anula__1994
-
-
nie, bo to pierwsze pochodzi z filmu moonwalk a to drugie z teledysku black or whitemoonglow pisze:hm, jednak czy oba te zdjęcia nie są przypadkiem z lat 80 ;p to drugie zdecydowanie nie wyglada mi na 90.
Lubie oglądać fotki Michaela w barrrrrdzo dużym zbliżeniu więc chyba złamię regulamin, misiek z profilu

jak widzicie tą małą bliznę na lewym policzku Michaela to znaczy ze zdjęcie nie jest retuszowane