Kilka miłych fotek MJa dla rozluźnienia (2009)

O Michaelu rozmowy luźne.

Moderators: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, Mafia

Locked
polishblacksoul

Post by polishblacksoul »

Glupoty gadasz. Ja nie uwazam, ze Afrykanczycy czy Azjaci sa do siebie podobni. Takie teksty to zwykla ignorancja.
MJ_Angel

Post by MJ_Angel »

polishblacksoul wrote:Glupoty gadasz. Ja nie uwazam, ze Afrykanczycy czy Azjaci sa do siebie podobni. Takie teksty to zwykla ignorancja.
to nie jest ignorancja tylko właśnie poszczególne poglądy. ja uważam tak a nie inaczej a Ty nie musisz sie z tym zgadzać.
Image
Shulamitka

Post by Shulamitka »

polishblacksoul wrote:Glupoty gadasz. Ja nie uwazam, ze Afrykanczycy czy Azjaci sa do siebie podobni. Takie teksty to zwykla ignorancja.
Zanim coś nazwiesz głupotą czy ignorancją zastanów się nad tą swoją "pewnością". To co napisałam jest akurat wynikiem badań naukowych nad ludźmi różnych ras, o których czytałam... Chyba że wiesz więcej niż ci głupi ignoranci naukowcy ;-) Ale może jakieś dowody...?;-)
...Jeśli chcesz,znajdziesz sposób.Jeśli nie, znajdziesz powód...
BettyBlue1982

Post by BettyBlue1982 »

bardzo podobają mi się fotki zapodane przez tancerza :-)
co do problemu rozróżnienia wszystkich twarzy Azjatów i czarnych to się zgadzam... kiedyś byłam w Chinach i miałam wrażenie że wszyscy Azjaci wyglądają tak samo, nawet jak do mojego miasta przyjechali Szkoci na towarzyski mecz Polska - Szkocja to też miałam wrażenie, że wszystkie Szkotki wyglądają tak samo i są cholernie brzydkie glupija . Jak byłam w Czechach to wszyscy Czesi - młodzi faceci byli przystojni i mieli złote blond włosy:zgon: Jak obcokrajowiec dostosowuje się do nowego otoczenia to zaczyna zauważać różnice. To jest po prostu pierwsze wrażenie jak się człowiek styka z nowa kulturą.

A tak w ogóle Michael ma najbardziej powalający uśmiech na świecie :-) wiem że było ale nie mogę się powstrzymać, ten kto ciągle jest zasępionym malkontentem mógłby się uczyć od MJ jak sie usmiechać :-)
Image
Shulamitka

Post by Shulamitka »

Czesi są tej samej rasy co my,te badania dotyczyły ludzie różnych ras, tzn. murzynów, ludzi białej rasy, itp, a nie różnych narodów ;)
Koniec OT. :ziew: Dobrej nocy..
...Jeśli chcesz,znajdziesz sposób.Jeśli nie, znajdziesz powód...
BettyBlue1982

Post by BettyBlue1982 »

Image Image jeden obrazek z lat 80 a drugi z lat 90, znajdź 3 różnice :party: :love:
Michalina

Post by Michalina »

Inne ubrania,włosy inaczej ułożone(w mniejszym są rozpuszczone,a w większym,związane)...To tyle...Ktoś widzi coś innego..
cobytuby

Post by cobytuby »

brew grubsza na 2 : D
Can't you see that heaven's just begun? It's livin' here inside our hearts!
tancerz

Post by tancerz »

dłuższe pekaesy na drugim :P nenene a tak poza tym nic się nie zmienił
http://michalkrawiec.iportfolio.pl/
NASZ PIERWSZY TANIEC NA WESELU :)
http://www.youtube.com/watch?v=cEQN4965I4A
It's all for love L.O.V.E
sergi13

Post by sergi13 »

A mi się wydaje,ze jeszcze większy dołek w podbródku jest na drugiej fotce ;-)
Image
anula__1994

Post by anula__1994 »

A mnie się wydaje, że ma inaczej napiętą twarz przy uśmiechu.
Spójrzcie na przykład na policzki ;-)
Tak jakby ten pierwszy uśmiech był... pełniejszy ;]
'Wszyscy chcą zmieniać świat, ale nikt nie chce zmienić siebie.'
Lew Tołstoj

I'm gonna make a change.
akaagnes

Post by akaagnes »

na drugim widać mu sutek :love:, na pierwszym nie

wychodzi więcej niż 3 różnice :D
BettyBlue1982

Post by BettyBlue1982 »

zdjęcie po prawej jest lekko wyretuszowane, więc różnica w uśmiechu nie istnieje, ma inne ciuchy(1), dłuższy pekaes(2) i nieco grubszą brew(3) :-) od razu widać, że operacje plastyczne MJ to ściema :-)
moonglow

Post by moonglow »

hm, jednak czy oba te zdjęcia nie są przypadkiem z lat 80 ? ;p to drugie zdecydowanie nie wyglada mi na 90.
Image
BettyBlue1982

Post by BettyBlue1982 »

moonglow wrote:hm, jednak czy oba te zdjęcia nie są przypadkiem z lat 80 ;p to drugie zdecydowanie nie wyglada mi na 90.
nie, bo to pierwsze pochodzi z filmu moonwalk a to drugie z teledysku black or white
Lubie oglądać fotki Michaela w barrrrrdzo dużym zbliżeniu więc chyba złamię regulamin, misiek z profilu :zgon: :zgon: :zgon: :crazy: :love:
Image
jak widzicie tą małą bliznę na lewym policzku Michaela to znaczy ze zdjęcie nie jest retuszowane :zgon:
Locked