BettyBlue1982 pisze:to zdjęcie jest słodkie, trudno w to uwierzyc ale Michael miał wtedy już 30 lat a sam wyglądał jak dzieciak Głupi głupi... Paraliż Love
ta, i Mandey twierdzi,że jeszcze był dziewicą ,lol
fotka z wywiadu razem z ówczesną żoną LM. Kocham uśmiech Michaela
Ciekawe o czym myslał Michael gdy się tak usmiechał
Nie chcę się drapać po nie swoich jajach ale nie jasna sprawa była z tym małżeństwem
śpiący Misiek czy to fotomontaż czy prawdziwe zdjęcie???
akaagnes pisze:BettyBlue1982 napisał:
Nie chcę się drapać po nie swoich jajach ale nie jasna sprawa była z tym małżeństwem Buhahahaha
następna z teorią,że nie spali ze sobą? Buhahahaha
wyjaśnij pliz,co miałaś na myśli...
Szczerze mówiąc sama nie wiem co o tym mysleć, za dużo brukowców się naczytałam [/color] jak byłam małym dzieckiem to czytałam mnóstwo różnych brukowców, jakie zgromadziła moja babcia, po prostu uwielbiałam czytać, czytam jż od 4 roku zycia
BettyBlue1982 pisze:za dużo brukowców się naczytałam
Ale to ładnie, że przynajmniej się do tego przyznajesz
Swoją drogą (z przemyśleń nie na temat) pomyślałam ostatnio, że ciekawie byłoby takie brukowce "rozwalićod środka", czyli pracując tam "przypadkiem" usłyszeć, jak jakiś natchniony autor tworzy wyssaną z palca bajeczkę o Michaelu i złapać go na tym, jak się do tego przyznaje, a potem zacytować i nagłośnić sprawę... To by mu bardzo pomogło w reperowaniu "czarnego PRu"... Ale to tak off-top jak zwykle.
...Jeśli chcesz,znajdziesz sposób.Jeśli nie, znajdziesz powód...
BettyBlue1982 pisze:Nie chcę się drapać po nie swoich jajach ale nie jasna sprawa była z tym małżeństwem Buhahahaha
następna z teorią,że nie spali ze sobą?
wyjaśnij pliz,co miałaś na myśli...
Lisa w każdym wywiadzie w tym temacie wypowiadała sie, że TAK więc nie ma powodow, żeby myśleć inaczej zwłaszcza wyciągajac jakies wnioski na podstawie wypocin brukowców
BettyBlue1982 pisze:
Pierwszy raz widzę te fotkę. To chyba jest fotomontaż
BettyBlue1982 pisze:
śpiący Misiek czy to fotomontaż czy prawdziwe zdjęcie???
Zdecydowanie fotomontaż wg mnie, widać, że na granicy włosów i poduszki (?) użyto "brusha" Photoshopu do zamazania ostrych krawędzi/nierównego wycięcia włosów Mike'a.
Pomijając absurdalność rozważań nad tym zdjęciem - skąd niby miałoby się wziąć? - to chyba naprawdę nie trzeba wysilać wzroku żeby zobaczyć nieudolny fotomontaż.
Zdjęcie z Tommym Mottola z rogami (zrobione przez fanów), to nie jest fake, taka biznesowa dziecinada w wykonaniu Michaela rzeczywiście miała miejsce i była później przez Mottolę wielokrotnie obśmiewana.