MJ wraz z dziećmi w USA (Vegas, LA, ...) (newsy) [koment.]

O Michaelu rozmowy luźne.

Moderators: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, Mafia

invincible_girl ;)

Post by invincible_girl ;) »

dzieciki są fajne.. ale to dla mnie brdzo ciekawe, co mają w główkach. ciągle, gdzie tylko pójdą, są i fotoreporterzu.. aczkolwiek od urodzenia tak mają, więc nie wiedzą jak to jest być "szarakiem".. Tylko żeby nasz prince nie skończuł jak Paris Hilto..bo ten język niedawny do paziów.. hehe... x) dobrze, że nie jest taki osowiały... swoją drogą, wie ktoś może, co Paris tak nosi na szyi? ja swego czasu nosiłam takie elektyczne zwierzątko, tamaguczi, tamag...??? coś takiego to było ;-) ja mam takie włosy jak Mike, jak je wyprostuje, a na dworze mnie deszcze zjele :P a ostatnio w Party chyba, był art. o Jacksonach..i obok zdjęcia Blanketa i Princea, napisali, że to dwójka straszych dzieci :?
reasumując, Mike jak to Mike robi burze, deszcze i powiewy... mam nadzieję, że niedługo nadejdzie jacksonowy huragan bądź tsunami :-)
Image
Never say goodbye, because saying goodbye means going away. And going away means forgetting. Peter Pan
tancerz

Post by tancerz »

invincible_girl ;) wrote:? ja swego czasu nosiłam takie elektyczne zwierzątko, tamaguczi, tamag...???)
Tamagotchi taka mała Gierka ze zwierzątkiem ;) oto Ci chodziło ;)? Gdzieś to jeszcze u mnie leży w szafce :smiech: .

OFF TOPIC: Tak tez nazywa swojego Bercika Andzia w serialu "Święta Wojna" :smiech:
http://michalkrawiec.iportfolio.pl/
NASZ PIERWSZY TANIEC NA WESELU :)
http://www.youtube.com/watch?v=cEQN4965I4A
It's all for love L.O.V.E
Dirty_Diana_

Post by Dirty_Diana_ »

invincible_girl ;) wrote:tamaguczi, tamag

Tamagotchi ;P
Bawiłam się kiedyś.
Teraz moi bracia ;P
Michael...WRÓĆ DO NAS !

akaagnes

Post by akaagnes »

Mike wrote:Zmiana fryzury ponoć została zainicjowana nieformalną akcją, pt "powrót do loczków" czy jakoś tak. I tak z dnia na dzień Michael pojawił sie w słynnych loczkach:D
widze kolega z forum community... ? ;D pojawił się z dnia na dzień teraz,ale akcja- z tego co wiem- trwała od lutego xD
haker wrote:Jeśli chodzi o podobieństwo Princa (...)
Z niego to chyba niezly cwaniak jest, tak go odbieram ;D
w oczach ma takiego chochlika i też mi się wydaje,że aniołeczkiem nie musi być ;-)

teraz MJ pokaże kto rządzi
"He’s back like never before, and he’s acting like he’s never been away(...)" - z ostatnich newsów , inspirujące. i kurcze... domi, wiadomo kto rządzi! ja nigdy nie miałam wątpliwości xD

król jest tylko jeden. amen. :-)
cobytuby

Post by cobytuby »

o co pyta Michaela mężczyzna i co Mike odpowiada w dn.10.06:>
Can't you see that heaven's just begun? It's livin' here inside our hearts!
Maro

Post by Maro »

cobytuby wrote:o co pyta Michaela mężczyzna i co Mike odpowiada w dn.10.06:>
Czy wciąż jest zdolny wykonać moonwalk.
MJ odpowiada : Dlaczego miał by nie być.
"Don't know what I've done,everything you've got,things you've done to me are coming back to you" I'm the Blue Gangster
Megi1975

Post by Megi1975 »

Najnowsze fotki. Michael zamaskowany, ale to norma. Fajna kurtka i spodnie też chociaż gryzą sie wzorem z bluzką. Raczej bluzka powinna być jednolicie czarna, biała lub szara, byłoby lepiej. Poza tym fajnie znowu widzieć Michaela, tylko mała uwaga, paznokcie do obcięcia :wariat:
Image
MJ_Angel

Post by MJ_Angel »

Megi1975 wrote:tylko mała uwaga, paznokcie do obcięcia Wariat
haha to też przykuło moją uwagę jako pierwsze nenene nie wiem czy można to uznać za widzenie bo ja w sumie nic nie widzę... twarzy niet tylko ubranego ludka xP po dłoniach wnioskuję że trochę sie zapuścił noo chyba że zapuszcza paznokcie na jakieś ładne malowanko xP (w sumie to on ma dłuższe paznokcie ode mnie... jak ja dochodzę do takich długości to od razu mi sie łamią :surrender: ) nie no fajnie fajnie xP
Image
boskar2007

Post by boskar2007 »

Zgadza się,paznokcie zdrowo rzucają się w oczy.
Jestem fanem m.j. od 20 lat.
Sephiroth820
Site Admin

Post by Sephiroth820 »

Co jak co ale długość tych jego paznokci to już przesada :smiech: i te spodnie w białą panterkę wymiatają xD
Abe

Post by Abe »

Może w ogródku plewił marchewki... nenene
Bi-chan

Post by Bi-chan »

podobno sławie wszystko ujdzie na sucho ale paznokcie musi obciąć :wariat: a spodnie to jak ich nie zmieni chyba sama mu je zdejmę :smiech:
http://www.forum.mjpolishteam.pl/viewto ... 121#220121
za wszystko co mi dałeś i dajesz <3
Megi1975

Post by Megi1975 »

Ok, dajcie już spokój z paznokciami powiedziane kilka razy wystarczy. Chłopak zalatany i nie ma czasu obciać ;-) Spodnie i bluza też fajna, tylko sie ze sobą gryzą deseniem. Jedno albo drugie powinno być jednolite. Tylko tyle, a co do zdzierania z niego spodni.... to przestan marzyć nenene . :smiech:
Image
Mandey

Post by Mandey »

To już zapewne charakteryzacja do Thrillera & Ghosts jest zrobiona na This Is Shit... ;-)
Będą zapewne jeszcze dłuższe paznokiety!
:diabel:
Szukasz mnie? Znajdziesz mnie tutaj albo tutaj ;)
Megi1975

Post by Megi1975 »

Mandey wrote:To już zapewne charakteryzacja do Thrillera & Ghosts jest zrobiona na This Is Shit... ;-)
Będą zapewne jeszcze dłuższe paznokiety!
:diabel:
Nie musi zapuszczac może dokleić . ;-)
Image
Post Reply