MJ wraz z dziećmi w USA (Vegas, LA, ...) (newsy) [koment.]

O Michaelu rozmowy luźne.

Moderatorzy: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, Mafia

Awatar użytkownika
akaagnes

Post autor: akaagnes »

spodnie w panterkę.... nie no proszę cię :smiech: cały Michael to taki dziki kot - pantera z pazurami, haha :smiech: zaraz spadnę z krzesła, on jest niesamowity !! :diabel2:
Awatar użytkownika
Megi1975

Post autor: Megi1975 »

akaagnes pisze:spodnie w panterkę.... nie no proszę cię :smiech: cały Michael to taki dziki kot - pantera z pazurami, haha :smiech: zaraz spadnę z krzesła, on jest niesamowity !! :diabel2:
No a nie słyszeliście pogłosek, ze Michael ma ponoć wykonać taniec pantery na scenie :diabel: No i on właśnie w ten sposób daje nam znaki ,ze to właśnie prawda ;-) :hahaha:
Obrazek
Awatar użytkownika
Bi-chan

Post autor: Bi-chan »

Megi1975 czasem trzeba napisać coś głupiego by się pośmiać ;-) i życie bez marzeń nie jest warte życia :mj:
http://www.forum.mjpolishteam.pl/viewto ... 121#220121
za wszystko co mi dałeś i dajesz <3
Awatar użytkownika
polishblacksoul

Post autor: polishblacksoul »

No cóz, nie wyglada najlepiej. Zasadniczo wyglada jak kobieta.
Nie, no Michael. Za długo było dobrze?
Awatar użytkownika
dangerous_girl

Post autor: dangerous_girl »

tia....te babskie ciuchy jeszcze do tej pory potrafiłam jakoś przeboleć, niektóre z nich były całkiem niezłe...
ale jak zobaczyłam dzisiejsze fotki to...może przytoczę wypowiedź koleżanki polishblacksoul
polishblacksoul pisze:No cóz, nie wyglada najlepiej. Zasadniczo wyglada jak kobieta.
Nie, no Michael. Za długo było dobrze?
i na koniec powiem tylko tyle, że ten jego new look już mnie zaczyna powoli wkurzać :-/
Mandey

Post autor: Mandey »

Heh no fajna ciota się z niego robi.
I ja później muszę znajomym tłumaczyć dlaczego tak a nie inaczej. :-/
Nie dosyć, że chudy jak szkapa to się jeszcze ubrać nie potrafi.
Szukasz mnie? Znajdziesz mnie tutaj albo tutaj ;)
Awatar użytkownika
majkelzawszespoko

Post autor: majkelzawszespoko »

no, coraz gorzej z tymi strojami.

ten to chyba najgorszy od dłuższego czasu, już wolałem szalone piżamy arabskich szejków.
ObrazekObrazek
Awatar użytkownika
Wiśnia

Post autor: Wiśnia »

marynara ujdzie, ale te sodnie, omg :rocky:
Obrazek
http://www.youtube.com/watch?v=-GMyqvkCmgk mój występ z okazji dnia nauczyciela :)
Król popu nie odszedł, zmienił tylko scenę
Awatar użytkownika
Fanka MJ

Post autor: Fanka MJ »

a ja właśnie takim ludziom zazdroszcze...zazdroszcze tego ze nie przejmują sie opiniami innych, ubierają to co im sie podoba i na co mają ochote. Tez tak bym chciała, bo dzieki temu zycie jest prostsze, nieraz sie o tym przekonałam..

Spodnie co prawda nie w moim stylu, ale skoro Michael'owi sie podobają to czemu nie , zawsze był ekscentryczny :smiech:
Obrazek

Expect the Unexpected....
Do not look for the Obvious....
Look between the lines....

I'm believer ...:)
Awatar użytkownika
Mike

Post autor: Mike »

Z caaałym szacunkiem, ale Michael... damska moda nie jest rewelką...:( To po prostu nie pasuje....
"LIES RUN SPRINTS, BUT THE TRUTH RUNS MARATHONS"- Michael Jackson
Obrazek
http://www.youtube.com/user/ktossomeone
Awatar użytkownika
dangerous_girl

Post autor: dangerous_girl »

zawsze był ekscentryczny, fakt...ale kiedyś jakoś nie musiał nosić spodni w panterkę i innych tego typu dziwnych fatałaszków i było ok, też miał swój własny niepowtarzalny styl.....a teraz....w jakim celu to wszystko? :wariat:
Awatar użytkownika
kaem

Post autor: kaem »

To nie jest panterka...
Jako stary fan Prince'a muszę rzec, że idole mi się podmienili. Prince teraz nosi się elegancko, a Michael przewrotnie. Ale wiecie co? Wolę to, niż mokasyny, przykrótkie czarne spodnie i białe skarpetki- to niech zostawi już twórcom disco polo.

Przynajmniej z charakterem. Można zwalić na to, że artysta. Wcześniejsze bezguście nawet do artysty nie pasowało.
Bitter you'll be if you don't change your ways
When you hate you, you hate everyone that day
Unleash this scared child that you've grown into
You cannot run for you can't hide from you
Awatar użytkownika
Xscape

Post autor: Xscape »

Wygląda jakby ubierał go Karl Lagerfeld. Dla mnie to jest masakra ! Przestylizowany na maxa i to w bardzo nieestetyczny sposób. I niestety wole juz to stare "disco polo" o którym pisał wyżej z ironią Kaem niż jego nową futurystyczną i niesmaczną postać. Nie będę się jednak specjalnie podniecał tym ubiorem bo liczę na to,że to jednak wyskok tymczasowy. Nigdy Michaela o homoseksualizm nie podejrzewałem,i nie podejrzewam, ale powoli zaczynam się zastanawiać czy nie jest transwestytą :) ;-)
Ostatnio zmieniony śr, 17 cze 2009, 21:45 przez Xscape, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Natalia

Post autor: Natalia »

Te paznokcie to chyba tylko taki "maz rozmaz" na zdjeciu. Jeśli nie to słabo :surrender:

A z mieszaniem wzorów chłopak zaszalał, do tego te "gumowe" botki, w których wyglada jakby miał rozmiar buta 75.
last.fm

miało być:
24 lipca B1
1 września B1

jest:
This Is It - Multikino Gdynia
28.10 18.30 A14
30.10 21.00 W20
Awatar użytkownika
Damian

Post autor: Damian »

Xscape pisze:Wygląda jakby ubierał go Karl Lagerfeld. Dla mnie to jest masakra ! Przestylizowany na maxa i to w bardzo nieestetyczny sposób. I niestety wole juz to stare "disco polo" o którym pisał wyżej z ironią Kaem niż jego nową futurystyczną i niesmaczną postać. Nie będę się jednak specjalnie podniecał tym ubiorem bo liczę na to,że to jednak wyskok tymczasowy. Nigdy Michaela o homoseksualizm nie podejrzewałem,i nie podejrzewam, ale powoli zaczynam się zastanawiać czy nie jest transwestytą :) ;-)
no nie Mike przesadzil, no coz. To prowokacja, dlatego dzis wszedzie w radiu u nas o tym gadali.

@Xscape: ty robisz sobie jaja? znasz mode Laferfeld'a? Ja chcial bym zeby ubieral MJ Lagerfeld. Lagerfeld jest lepszy o 1000 razy niz od kiczoowaty Ad Hardy- oczywiscie kazdy ma prawo na wlasny góst.

Zobaczcie ponad 70 latka Karla, siwe wlosy, okulary:

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek
Ostatnio zmieniony śr, 17 cze 2009, 22:12 przez Damian, łącznie zmieniany 3 razy.
ODPOWIEDZ