Prowokuje i pokazuje swoją indywidualność jak to Michael. Poza tym moze na tego chuderlaka już żaden meski rozmiar nie pasujeXscape pisze:ale powoli zaczynam się zastanawiać czy nie jest transwestytą :)

Moderatorzy: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, Mafia
No dogłębnie to nie znam choć oglądałem jego niektóre pokazy. Zachwycony nie jestem. Lubie dobrze przylegające i podkreślające sylwetke ubrania ale nie takie w których sie wygląda jak w kombinezonie.Damian pisze:@Xscape: ty robisz sobie jaja? znasz mode Laferfeld'a?
No weź przestań, wlaśnie te mokasyny, białe lub błyszczące skarpetki i przykrótkie spodnie były charakterystycznym stylem ubierania się MJ.. On wróci do tych legendarnych mokasynów na 100% bo to sa buty dobre do tańca tak jak te przykrótkie spodnie, luźno związane żeby krępowały tańca... A co do tych ciuchów na aktualnych fotach to chyba za bardzo przeżywaciekaem pisze:To nie jest panterka...
Jako stary fan Prince'a muszę rzec, że idole mi się podmienili. Prince teraz nosi się elegancko, a Michael przewrotnie. Ale wiecie co? Wolę to, niż mokasyny, przykrótkie czarne spodnie i białe skarpetki- to niech zostawi już twórcom disco polo.
Przynajmniej z charakterem. Można zwalić na to, że artysta. Wcześniejsze bezguście nawet do artysty nie pasowało.
Na scenie raczej jestem tego pewna,ze będzie dobrze. Natomiast jeśli chodzi o jego prywatne wyskoki gdzieś tam, to nie wiem czy w kwesti stroju, masek itp cos sie zmieni. Raczej wątpie. Pewnie raz będzie tak raz siak (raz super a raz dziwnie) w zależności od pomysłu i nastroju Michaela. Ale w koncu to jego prywatne życie, jest ekscentrykiem im starszym tym chyba większym i my musimy to zaakceptowac.Damian pisze:spokojnie. to jest dobra strategia. Musi byc zle zeby bylo dobrzeDirty_Diana_ pisze:Michael traci gust
don't worry be happy
Też tak myśle. Michael jest taki od dawna i nie ma co liczyć, ze nagle sie zmieniBettyBlue1982 pisze: A co do tych ciuchów na aktualnych fotach to chyba za bardzo przeżywacieMJ zawsze miał gdzieś modne nowinki, lubi porozciągane sweterki, piżamy ...
Z całą pewnością tak jest i osiaga swój cel czyli prowokuje do dyskusji.akaagnes pisze: wygląda inaczej i oryginalnie i głowę dam,że
zrobił to specjalnie - że założył tę panterkę świadomie i być może
tylko po to, by tacy jak Wy tworzyli o nim nowe teorie.![]()
on ewidentnie ostatnio bawi sie z mediami w kotka i myszkę.
właśnie też się zastanawiałam czy Michael nie robi tak dla zwały żeby pokonać brukowców ich własna broniąakaagnes pisze: po pierwsze - przy całej mojej miłości, a jednocześnie przy moim
krytycyzmie względem MJ - WCALE NIE WYGLĄDA ŹLE i wcale nie
gorzej niż wczesniej. wygląda inaczej i oryginalnie i głowę dam,że
zrobił to specjalnie - że założył tę panterkę świadomie i być może
tylko po to, by tacy jak Wy tworzyli o nim nowe teorie. Nenenene
on ewidentnie ostatnio bawi sie z mediami w kotka i myszkę. poza
tym nie wygląda jak kobieta tylko jak kochany wariat Michael
Jackson . i takiego go uwielbiam.