MJ wraz z dziećmi w USA (Vegas, LA, ...) (newsy) [koment.]

O Michaelu rozmowy luźne.

Moderatorzy: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, Mafia

Awatar użytkownika
akaagnes

Post autor: akaagnes »

Shulamitka pisze:Damian napisał:
To prowokacja, dlatego dzis wszedzie w radiu u nas o tym gadali.

Ciekawe, co konkretniej mówili??.
media bełkoczą, a nie mówią ;-)
a swoją drogą ciekawe czy będą na tyle błyskotliwi by zauważyć to, co jest naprawdę.
(nadal i ciągle podtrzymuję to co wypisałam wyżej).

dziwne są media i jak się okazuje nie tylko w Polsce.
jak trafi się wśród nich ktoś niebanalny i błyskotliwy (np. Cejrowski ) to wiesza się na nim psy.
ludzie nie znają słowa SZTUKA,
są zakompleksieni i nietolerancyjni,
żyją naszpikowani stereotypami,
nie są zdolni do odrobinę większego wysiłku umysłowego,
inność oznacza dla nich zło,bo przecież nikomu nie wolno wybijać się ponad przeciętność, wszyscy muszą być tacy sami !!
street fashion jest tylko dla extremalnych dziwaków i wywrotowców, a jak ktoś jest bardzo chudy to musi być śmiertelnie chory.

ja się wypisuję z takiego myślenia,
czasami mam tak,że chętnie wypisałabym się z tej narodowości -
serio.
takie myślenie nawet mnie już nie wkurza, tylko robi mi się żal....
żal tych ludzi, tych komentarzy na forach w internecie,
tych newsów w Party, Życiu na Gorąco i innym śmietniku,
ale chyba najbardziej ludzi i ich komentarzy w internecie.
obraz społeczeństwa, obraz ludzkich umysłów,
namalowany ich własnymi rękami ich mózg.

www ale żal . com

to rozszerzenie moich myśli a propo Michaela również. no ale jeśli moderatorzy uznają,że nie pasuje to wywalcie śmiało do kosza....
przecież nie będę się kłócić.......................
Awatar użytkownika
Megi1975

Post autor: Megi1975 »

akaagnes pisze:
media bełkoczą, a nie mówią ;-)
a swoją drogą ciekawe czy będą na tyle błyskotliwi by zauważyć to, co jest naprawdę.
A co ich to obchodzi jaka jest prawda a jaka nie? Nawet moze sie nie zastanawiaja. Wazne, żeby napisać tak, lub powiedzieć żeby sie dobrze sprzedało.

Zgadzam sie z większością tego co napisałaś. Czasem mnie to też aż przygnebia, co teraz sie liczy. Jakie wartości człowieka sa najważniejsze. Odstajace uszy, czy cellulit to jest to co sie liczy w człowieku. I media bazują na głupich nastolatkach, zreszta niektórzy i dorośli też tak samo głupi i prymitywni. Jak ktoś sie wyróznia, ktoś jest w czymś lepszy, to zaraz trzeba go zdolować, wszystko przekrecić. Głupich sie promuje, mądrych poniża. Media czują sie znakomicie wiedząc, ze mogą kreować rzeczywistosć. Czasem, az mnie od tego mdli. Pociesza mnie tylko to, ze np taki Michael też wykorzystuje media na swój sposób. Mimo wszystko daje mu to rozgłos. Głupi uwierzy, mądry sprawdzi i sam dojdzie do wniosków.
Ostatnio zmieniony czw, 18 cze 2009, 14:11 przez Megi1975, łącznie zmieniany 1 raz.
Obrazek
Awatar użytkownika
Luna

Post autor: Luna »

[quote="akaagnes
jak trafi się wśród nich ktoś niebanalny i błyskotliwy (np. Cejrowski ) .....[/quote]

hehe mój idol nr 2 po Michaelu
Shulamitka

Post autor: Shulamitka »

akaagnes pisze:media bełkoczą, a nie mówią
Zależy jakie media, poza tym, nie znam niemieckich rozgłośni radiowych, więc nie będę się tak łatwo wypowiadać o ich poziomie, dopóki nie usłyszę, co w nich mówią...
akaagnes pisze:ludzie nie znają słowa SZTUKA,
są zakompleksieni i nietolerancyjni,
żyją naszpikowani stereotypami,
nie są zdolni do odrobinę większego wysiłku umysłowego,
...a Ty znasz słowo SZTUKA? Sorry, ale takie wielomóstwo do niczego nie prowadzi, a ludzie, którzy naprawdę są tolerancyjni i nie naszpikowani stereotypami, wolą dokonywać wysiłku umysłowego niż generalizować na prawo i lewo...
Co do W.C. - zgadzam się, słucham czytam i szanuję.
...Jeśli chcesz,znajdziesz sposób.Jeśli nie, znajdziesz powód...
Awatar użytkownika
MJ_Angel

Post autor: MJ_Angel »

możecie mówić co chcecie ale mi sie Michael tym stroju nie podoba... można ubierać sie ekstrawagancko czy oryginalnie jak inni wolą... ale ciuch musi pasować do osoby...można robić sobie jaja ale chyba jakiś umiar trzeba mieć... jak dla mnie do MJa panterka ani to coś co miał na sobie ostatnio nie pasuje wogóle... w pierwszej chwili jak zobaczyłam te foty to pomyślałam że znowu wyskoczył w pidżamie... a tu psikus... możecie mnie zjechać ale takie jest moje zdanie... w końcu żyjemy w wolnym kraju xP
Obrazek
Awatar użytkownika
cobytuby

Post autor: cobytuby »

kochany Michael ;-)
Can't you see that heaven's just begun? It's livin' here inside our hearts!
Awatar użytkownika
Lika

Post autor: Lika »

Zastanowiłam się z jakim zwierzęciem kojarzy mi się Michael w tym ostatnim stroju...
Panterka to to na pewno nie jest...
Bardzo wzorzysty deseń. Cętki? Czy bardziej plamki?
Trupie czachy w zbliżeniu! (Aha, czyli zwierzę jest jadowite :diabel:)
Ciemna kurtka o ciekawej niejednolitej strukturze. Jakieś narośla, zrogowacenia, łuski? Do tego nieprzyzwoicie długie pazury...
No rasowa jaszczurka jak nic :diabel2:
Albo jaczczur... ot gadzina jedna! Ciekawe, czy prawnie chroniona :P
"Słodki ptaku, moja duszo, twoje milczenie jest tak cenne.
Ile czasu minie zanim świat usłyszy twą pieśń w mojej?
Oh, to jest dzień, na który czekam!"

- Michael Jackson
Awatar użytkownika
akaagnes

Post autor: akaagnes »

Lika pisze:Panterka to to na pewno nie jest...
Bardzo wzorzysty deseń. Cętki? Czy bardziej plamki?
Trupie czachy w zbliżeniu! (Aha, czyli zwierzę jest jadowite Diabełek)
Ciemna kurtka o ciekawej niejednolitej strukturze. Jakieś narośla, zrogowacenia, łuski? Do tego nieprzyzwoicie długie pazury...
No rasowa jaszczurka jak nic Diabelski Śmiech
no jaszczurki też są takie drobne i mają chude nóżki, czyli wszystko się zgadza. :smiech: Michael Wizzard Jackson nenene
Awatar użytkownika
Xscape

Post autor: Xscape »

Jest wiele zdjęć na których Majki wygląda bardzo fajnie i jest naprawdę w porządku ubrany, ale w tym ubiorze wygląda jak przestrzał.
O gustach się nie dyskutuje jedynie wtedy kiedy się ich nie ma, a starożytni Rzymianie swoje de gustibus (non est disputandum), mogą sobie wsadzić w miejsce zwane potocznie "dupą".
Moda to także sztuka i nie wszystko co jest zaprezentowane na wybiegach zostaje przeniesione na ulice,ale jeśli ktoś uważa,że ostatni ubiór Michaela to sztuka to moim zdaniem gustu ma tyle co ja brudu za paznokciami. Nie ważne jaki był zamiar odwalenia się w te ciuchy, faktem jest,że kicz bije od tego na kilometr i większość ludzi się tu jednak ze mną zgodzi. Wychodzę jednak z założenia ,że dalsza debata na temat tego "modnego" ubrania nie ma sensu, bo w życiu już tak bywa ,że raz wyglądamy zajebiście a innym razem jak stróż w Boże ciało tudzież szczur na otwarcie kanału ;-) Niedługo pierwsze koncerty w o2. To dopiero będzie prawdziwe pole do popisu :)
Pozdrawiam.
Shulamitka

Post autor: Shulamitka »

Xscape pisze: Nie ważne jaki był zamiar odwalenia się w te ciuchy, faktem jest,że kicz bije od tego na kilometr i większość ludzi się tu jednak ze mną zgodzi. Wychodzę jednak z założenia ,że dalsza debata na temat tego "modnego" ubrania nie ma sensu, bo w życiu już tak bywa ,że raz wyglądamy zajebiście a innym razem jak stróż w Boże ciało tudzież szczur na otwarcie kanału
W sumie, jakkolwiek by wyglądał, to facet (50 years old), a nie Paris Hilton, i ważniejsze, co ma do przekazania swoją muzyką, i tym, co robi/mówi, niż to, w co się jakiegoś popołudnia ubierze... Gdybym wybierała kogo słucham pod wględem tego, jak się ubiera, chyba na moim Laście nie królowałby Michael, a Aragorn..
...Jeśli chcesz,znajdziesz sposób.Jeśli nie, znajdziesz powód...
Awatar użytkownika
Dirty_Diana_

Post autor: Dirty_Diana_ »

Takie spodnie w cętki w naszej szkole ma połowa dziewczyn :smiech:
Michael...WRÓĆ DO NAS !

Awatar użytkownika
annie_30

Post autor: annie_30 »

Zdecysowanie za chude nogi do tych spodni. Centki by mi nie przeszkadzały gdyby krój stroju był inny.
No trudno musimy jakoś przeboleć te portki. Chyba przyzwyczailiście się że życie fana MJ w obecnych czasach nie jest łatwe? nenene
BettyBlue1982

Post autor: BettyBlue1982 »

annie_30 pisze:Zdecysowanie za chude nogi do tych spodni. Centki by mi nie przeszkadzały gdyby krój stroju był inny.
No trudno musimy jakoś przeboleć te portki. Chyba przyzwyczailiście się że życie fana MJ w obecnych czasach nie jest łatwe? nenene
Życie fana MJ w ogóle nie jest i nie było łatwe :-)
Kamila

Post autor: Kamila »

Michael kolejny raz udowadnia ze jest new haute couture .Bravo Michael glamour rock jest trendy off topowy .Swietna inspiracja na tegoroczne koncerty .Sztuka ........to indywidualnosc ..........
KKI
Awatar użytkownika
tancerz

Post autor: tancerz »

BettyBlue1982 pisze:
annie_30 pisze:Zdecysowanie za chude nogi do tych spodni. Centki by mi nie przeszkadzały gdyby krój stroju był inny.
Życie fana MJ w ogóle nie jest i nie było łatwe :-)
I na tym polega Piękno Bycia Fanem MJ ;-) . Fanem Britney może być każdy, ale na MJ trzeba mieć mocny i silny charakter, który nie da się złamać pod wpływem otoczenia.
http://michalkrawiec.iportfolio.pl/
NASZ PIERWSZY TANIEC NA WESELU :)
http://www.youtube.com/watch?v=cEQN4965I4A
It's all for love L.O.V.E
ODPOWIEDZ