Najsłabsze Ogniwo
Moderatorzy: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, LittleDevil
- insomniaof
- polishblacksoul
"Scream/They Dont' Care About Us/In The Closet (HIStory Tour)"
Takie wszystko i nic. Spokojnie można byłoby wykonać całe "TDCAU" i "ITC", bo to świetne, energetyczne jointy. Michael jendak wolal sciesnic je do jednego tworu, z którego wyszlo wielkie nic, tylko krzyki podjaranej publicznosci, ktora liczyla na dluzsze kawalki piosenek, jednak porządnie się rozczarowala.
Takie wszystko i nic. Spokojnie można byłoby wykonać całe "TDCAU" i "ITC", bo to świetne, energetyczne jointy. Michael jendak wolal sciesnic je do jednego tworu, z którego wyszlo wielkie nic, tylko krzyki podjaranej publicznosci, ktora liczyla na dluzsze kawalki piosenek, jednak porządnie się rozczarowala.
> > > Po prostu dobra muzyka
- Dirty_Diana_
Głupio trochę wywalać jedno Earth Song po drugim, jakbym miała jakieś uprzedzenie do piosenki... a przecież bardzo ją lubię ![Wariat :wariat:](./images/smilies/wariat.gif)
No ale OK, będę konsekwentna, głosuję na to Earth Song, które zostało :P
Szkoda, że odpadło WMA... Diana Ross tak ładnie zawstydziła Michaela siadając mu na kolanach![;-)](./images/smilies/wink.gif)
Michał - i Tobie i Iwonie złośliwe chochliki mieszają w ogniwach ;) Alarmuję, że znów jakiś "obcy" wdarł się na listę, a nie powinno go tam być![:siesta:](./images/smilies/siesta.gif)
![Wariat :wariat:](./images/smilies/wariat.gif)
No ale OK, będę konsekwentna, głosuję na to Earth Song, które zostało :P
Szkoda, że odpadło WMA... Diana Ross tak ładnie zawstydziła Michaela siadając mu na kolanach
![;-)](./images/smilies/wink.gif)
Michał - i Tobie i Iwonie złośliwe chochliki mieszają w ogniwach ;) Alarmuję, że znów jakiś "obcy" wdarł się na listę, a nie powinno go tam być
![:siesta:](./images/smilies/siesta.gif)
Ostatnio zmieniony pn, 22 cze 2009, 21:26 przez Lika, łącznie zmieniany 1 raz.
"Słodki ptaku, moja duszo, twoje milczenie jest tak cenne.
Ile czasu minie zanim świat usłyszy twą pieśń w mojej?
Oh, to jest dzień, na który czekam!"
- Michael Jackson
Ile czasu minie zanim świat usłyszy twą pieśń w mojej?
Oh, to jest dzień, na który czekam!"
- Michael Jackson
- majkelzawszespoko
I znów odpadło coś, co oceniam wyżej
,mój głos ponownie na
![Smutny :smutek:](./images/smilies/smutek.gif)
Jestem konsekwentna.Eta pisze:Billie Jean-Live Motown 25 wiem,że to legendarny występ, wiem, że nigdy więcej Michael nie wykonał go z taką ekspresją. Podoba mi się też jego młodzieńcza energia i pasja. Mimo wszystko jest wiele lepszych wykonań tego utworu (szczerze to bardziej podobało mi się BJ w Madison Square Garden z 2001). Zabrakło mi tu precyzji.
P.S. Bad z Bad Tour przynajmniej jest śpiewane na żywo.
[*][*][*] na zawsze w moim sercu
- Sephiroth820
- Site Admin
Zaczynają wygrywać antagonizmy- odpadają te występy, które wzbudzają najwięcej sporów i później nie dziw, że w czołówce ostają się średniaki.
Wolę Michaela kiczowatego, niż nudnego. Dla mnie brak playbacku nie wystarcza. Trzeba jeszcze dobrze zaśpiewać, jak się z tańca rezygnuje. Dla popisu wokalnego taniec oddaję bez bólu, ale tu takowego nie ma. Bez porównania z Heartbreak Hotel, z tej samej trasy.
Bad (Bad Tour Wembley 1988)
Wolę Michaela kiczowatego, niż nudnego. Dla mnie brak playbacku nie wystarcza. Trzeba jeszcze dobrze zaśpiewać, jak się z tańca rezygnuje. Dla popisu wokalnego taniec oddaję bez bólu, ale tu takowego nie ma. Bez porównania z Heartbreak Hotel, z tej samej trasy.
Bitter you'll be if you don't change your ways
When you hate you, you hate everyone that day
Unleash this scared child that you've grown into
You cannot run for you can't hide from you
When you hate you, you hate everyone that day
Unleash this scared child that you've grown into
You cannot run for you can't hide from you
Bad jest extra tyle improwizacji tyle zabawy i luzu. W stosunku do wyreżyserowanego Earth song to Bad nadaje się nawet do czołówki NO w pierwszej dziesiątce. Już lepiej wywalić jakieś tam Working Day And Night na który zagłosuje w następnej rundzie albo Goone To soon niż super końcówkę najlepszej trasy koncertowej na świecie w dziejach historii muzycznej według mnie. Poza tym zaśpiewał według mnie extra prawie jak z oryginalnego nagrania no i końcówka ten sidewalk ach cudo to jest dobre zakończenie koncertu.kaem pisze:Zaczynają wygrywać antagonizmy- odpadają te występy, które wzbudzają najwięcej sporów i później nie dziw, że w czołówce ostają się średniaki.
Wolę Michaela kiczowatego, niż nudnego. Dla mnie brak playbacku nie wystarcza. Trzeba jeszcze dobrze zaśpiewać, jak się z tańca rezygnuje. Dla popisu wokalnego taniec oddaję bez bólu, ale tu takowego nie ma.
Ostatnio zmieniony pn, 22 cze 2009, 23:43 przez tancerz, łącznie zmieniany 2 razy.
http://michalkrawiec.iportfolio.pl/
NASZ PIERWSZY TANIEC NA WESELU :)
http://www.youtube.com/watch?v=cEQN4965I4A
It's all for love L.O.V.E
NASZ PIERWSZY TANIEC NA WESELU :)
http://www.youtube.com/watch?v=cEQN4965I4A
It's all for love L.O.V.E