Michael nie żyje - posty 25.06-04.07
Moderatorzy: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, Mafia
- TheVoiceWithin
- mimi-yoshi
Wiecie, co jest cudowne? Że teraz, właśnie teraz, piosenki, które niektórzy z Was, takie jak Speechless czy You are not alone, uważali za nieco przekłamane i infantylne (do czego każdy ma prawo), są bardzo potrzebne. Potrzebne.
Wyrzec słowo, by stwierdzić, że głos
Jest krzykiem i nikogo to nie obchodzi
R.W.
Jest krzykiem i nikogo to nie obchodzi
R.W.
- brzoskwinka
tak sobie oglądam cnn, bbc...i tak sobie myśle..media zrobiły z niego zboczeńca, wariata, hipochondryka, potwora i h*j wie kogo jeszcze..a teraz kiedy go zabrakło zrobili z niego świętego, ciągle pieprzą jaki to był wielki, co osiągnął itp. My fani, prawdziwi fani wiemy, jakim WIELKIM CZŁOWIEKIEM był jest i zawsze będzie Michael. Byliśmy przy nim zawsze w dobrych i złych momentach.. A gdzie była ta cała reszta która obrzucała go błotem i mieszała go z gnojem?!?!
Michael dziękuje Ci za wszystko, za to jakim wspaniałym człowiekiem byłeś. Gdyby nie Ty moje życie byłoby puste. Pokochałam Cię 18 lat temu jako mała dziewczynka i kochać będe do śmierci:*
Michael dziękuje Ci za wszystko, za to jakim wspaniałym człowiekiem byłeś. Gdyby nie Ty moje życie byłoby puste. Pokochałam Cię 18 lat temu jako mała dziewczynka i kochać będe do śmierci:*
JERMAINE JACKSON POTWIERDZA ŚMIERĆ MICHAELA.
http://edition.cnn.com/video/flashLive/ ... am=stream1
http://edition.cnn.com/video/flashLive/ ... am=stream1
- BlackDimension
[*] ;(((
za muzykę..
za dobroć..
za słowa..
za pomoc..
za obecność przez niemal całe moje życie..
za przyjaźń...
za marzenia...
za Magię...
za cząstkę mnie..
Dziękuję Ci Przyjacielu... [*]
Spoczywaj w Pokoju ;( [*]
za muzykę..
za dobroć..
za słowa..
za pomoc..
za obecność przez niemal całe moje życie..
za przyjaźń...
za marzenia...
za Magię...
za cząstkę mnie..
Dziękuję Ci Przyjacielu... [*]
Spoczywaj w Pokoju ;( [*]
Ostatnio zmieniony pt, 26 cze 2009, 3:49 przez BlackDimension, łącznie zmieniany 1 raz.
Umarł ktoś więcej niż idol. Dla mnie umarła osoba, która spowodowała, że będąc dzieckiem potrafiłem nie skupiać się na strachu, który mi wtedy towarzyszył, a na radości. To Michael nauczył mnie pasji, nauczył mnie słuchać muzyki. Dał mi energii, by przeć w życiu do przodu, bo życie jest piękne. Kochał słowo magia. Potrafił nią zarażać.
Nie zapominajmy o tym, kiedy go nie ma wśród żywych. Teraz każdy znas może z nim rozmawiać.
Trudno mi ogarnąć ten chaos.
Nie zapominajmy o tym, kiedy go nie ma wśród żywych. Teraz każdy znas może z nim rozmawiać.
Trudno mi ogarnąć ten chaos.
Mimo iż nie znałam Michaela osobiście ŻAL STRASZNY ŻAL po stracie... po odejściu... Królem będzie na zawsze...
MJ FOREVER!
MICHAEL ZAWOJOWAŁEŚ NA TYM ŚWIECIE, DZIĘKI TOBIE WIEM CZYM JEST PRAWDZIWA MUZYKA, WIEM ŻE JESTEŚ NAJLEPSZY I ZAWSZE BĘDZIESZ:*
BĘDĘ PRZEKAZYWAŁA I KONTYNUOWAŁA HISTORIĘ O TOBIE. NA ZAWSZE TY:*
DZIĘKUJĘ:*
MJ FOREVER!
MICHAEL ZAWOJOWAŁEŚ NA TYM ŚWIECIE, DZIĘKI TOBIE WIEM CZYM JEST PRAWDZIWA MUZYKA, WIEM ŻE JESTEŚ NAJLEPSZY I ZAWSZE BĘDZIESZ:*
BĘDĘ PRZEKAZYWAŁA I KONTYNUOWAŁA HISTORIĘ O TOBIE. NA ZAWSZE TY:*
DZIĘKUJĘ:*
Gone Too Soon... We see again but not yet, not yet.... in the sky on the better side... I love You My King! Forever:*
I believe that we can change the world... this begun Michael The King Of Pop... help him...
FOREVER! Thank You My King!
I believe that we can change the world... this begun Michael The King Of Pop... help him...
FOREVER! Thank You My King!