POGRZEB - Wyjątkowe Spotkanie [komentarze]

Pomysły na spotkania fanów, imprezy MJówkowe, zloty, opisy przeżyć po nich, zaproszenia na imprezy itp.
Awatar użytkownika
gregoryfx

Post autor: gregoryfx »

Nie w Krakowie nie. Najlepiej będzie w Warszawie. W Warszawie był Michael, tam występował i spał. W Warszawie zorganizujmy spotkanie.
Michael Jackson - KING OF POP

Michael Jackson żyje, zawsze będzie żyć w naszych sercach...
Awatar użytkownika
viva201

Post autor: viva201 »

Kitek pisze:Ja proponuje w stolicy i tylko w stolicy! Nie ma sensu robić w kilku miastach na raz bo to kiepsko może wyjść z liczebnością...

ja jeste ze sląska dokładnie z pod samej czeskiej granicy do katowic mam 2 godziny do warszawy nie wspomnę ile....ale nie ma szan żebym tam nie pojechała!!! Michael dla nas sie poświęcał wiele razy...czy nawet aby oddać mu należny hołd musicie stwarzać problemy???!!!!
Obrazek
Awatar użytkownika
zpaula2605

Post autor: zpaula2605 »

ja proponuje Warszawę i Kraków, naprawdę niektórym osobom z południa będzie trudno dotrzeć do Warszawy pomimo wielkich chęci
Awatar użytkownika
Morfi00

Post autor: Morfi00 »

jestenm za Warszawa przyjade kiedykolwiek nawet w nocy....
Obrazek
cestunefille

Post autor: cestunefille »

Roześlijcie wszystkim wszedzie na profilach michaela na nk , na innych forach wiadomosć o tym zlocie! nich nas bedzie duzo !
Fan of Michael Jackson...

Post autor: Fan of Michael Jackson... »

Ja jestem również za Warszawą. Myślę, że tam i tak będzie mogło przyjechać dużo osób. I zgadzam się, że lepiej zrobić z jednym miejscu.
Rest In Peace...Michael Jackson
MJ fan 1982

Post autor: MJ fan 1982 »

Ja rowniez uwazam zeby spotkac sie w paru wiekszych miastach-jak Warszawa,Kraków,Gdańsk-nie wszyscy dadza rade jechac do stolicy://// A napewno w kazdym duzym miescie znajdzie sie wielu fanow,jak rowniez z okolicznych miejscowosci!Przyniescie kwiaty,swiece i niech gra jego muzyka...tylko tyle mozemy dla Niego zrobic...:(
Awatar użytkownika
Kitek

Post autor: Kitek »

viva201 pisze:ja jeste ze sląska dokładnie z pod samej czeskiej granicy do katowic mam 2 godziny do warszawy nie wspomnę ile....ale nie ma szan żebym tam nie pojechała!!! Michael dla nas sie poświęcał wiele razy...czy nawet aby oddać mu należny hołd musicie stwarzać problemy???!!!!
Skoro będziesz w Wawie choćby nie wiem co to o co ci chodzi? Co ja napisałem? Jakie problemy stwarzam, przecież sam jestem za stolicą!
"King of PoP" I love Michael
Awatar użytkownika
Jacksomanka

Post autor: Jacksomanka »

również jestem za stolicą.
myślę że to dobry pomysł.
może nie dlatego ze w niej mieszkam i bedzie mi łatwiej, a chodzi raczej o dużą ilośc osób.
myślę że, fajnie by było jakby nas było dużo.

ale spokój, ok?
paula_SiSi

Post autor: paula_SiSi »

Jestem z Krakowa , i też jestem za rynkiem , byłabym na 100000 % , a z Wawa gorzej :(
SiSi
MJ fan 1982

Post autor: MJ fan 1982 »

No wiec tak jak mowie,niech kazdy jedzie gdzie moze i gdzie mu blizej-rozeslijcie te informacje wszystkim znajomym,pogrzeb pewnie za kilka dni...Wazne,zeby nas widziano i zeby zrobic to dla Michaela...:(
Awatar użytkownika
siadeh_
V.I.P.

Post autor: siadeh_ »

Moi Drodzy,
w tak trudnej sytuacji emocjonalnej, w jakiej jestesmy dzis wszyscy roznosi nas energia wynikajaca z żalu, wielkiego bólu i ogromnej potrzeby okazania szacunku i złożenia holdu Artyscie, ktory nas ukształtowal, JEST częścia naszego życia, proszę Was o odrobine cierpliwości. Niepotrzebne sa nam tu dodatkowe negatywne emocje...
Kiedy tylko otrzymam informacje dotyczące daty pogrzebu Michaela Jacksona na tym forum oraz we wszystkich mozliwych znanych mi lokalizacjach internetowych skupiających fanów tego Wielkiego Czlowieka przekaze plan spotkania w Warszawie. Warszawa z wielu wzgledów jest miejscem najlepszym na to spotkanie, aczkolwiek nadal rozważam mozliwośc zorganizowania tego spotkania w Lodzi, ze wzgledu na wage tego miasta w kontekscie spotkań polskich fanów.
Myslę, ze każdemu uda się być tego dnia w miejscu, które ostatecznie wybierzemy... to jest chyba własnie ten moment, kiedy powinnismy pokazać nasze oddanie...

Pozdrawiam wszystkich serdecznie życząc Wam i sobie szybkiego ukojenia bólu.

siadeh_
Ostatnio zmieniony pt, 26 cze 2009, 15:34 przez siadeh_, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Morfi00

Jezusie nie umiemy sie w tak prostej sprawie zorganizowac???????????? ludzie z calego swiata pojada na pogrzeb do stanow a my nie umiemy sie zebrac do durnej warszawy????????????????????????/ prosze Was......brak mi słów.... do Londynu na koncert tak kupe kasy kazdy wyda... a tutaj???? lepiej w 1 miejscu i zalatwic telebim jesli bedzie jakas transmisja pogrzebu zaplacicc cokolwiek...
Obrazek
Awatar użytkownika
BlackDimension

Post autor: BlackDimension »

będę na pewno... gdziekolwiek by to było... i o jakiejkolwiek porze.... myślę,że warto zaufać osobie, która organizowała Zloty w Łodzi.. Kinga wie co robi.. nie robić w każdym mieście osobnego spotkania.. to jest Taki Człowiek , któremu należy okazać szacunek i zjawić się w umówionym miejscu.,.. myślę,że nic ważniejszego nie będzie.. pożegnajmy należycie Naszego PRZYJACIELA :(
Obrazek
Awatar użytkownika
Morfi00

zgadzam sie nie bylam na zlocie ale teraz nie wazne gdzie i o jakiej porze bede musze chce.....
Obrazek
ODPOWIEDZ