Kilka działów zamiast jednego

Wszystkie dyskusje o forum, tu można szukać pomocy gdy ktoś nie może się połapać co i jak, pisać wszystkie żale i radości związane z forum, uwagi do moderatorów i do mnie (admina).

Moderators: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, kaem, @neta, anialim, Mariurzka, Mafia

Czy chcesz żeby było kilka działów na forum?

Poll ended at Thu, 17 Mar 2005, 23:37

tak
14
78%
nie
4
22%

Total votes: 18

cicha

Post by cicha »

No pieknego wychowanka masz Saidus....malego wampirka ;-)

Przepraszam Schmittku :hug: , ale tak mi sie jakos nasunelo :hahaha:

:macha:
Last edited by cicha on Fri, 11 Mar 2005, 10:30, edited 1 time in total.
B. Olewicz (...) co tak cenne jest, że ta nienazwana myśl rysą jest na szkle? (...)
E. Bodo To nie ty...
thewiz

Post by thewiz »

siadeh_ wrote:
thewiz wrote:Ktos tu broni sie przed czyms co nie jest zadnym naruszeniem, stojac na strazy starego ,do niedawna niezmiennego porzadku ....
Zawsze trza na jakiejs reducie stac though :wariat:
Wizzy, jak zawsze na bakier ze wszystkim nenene
To, ze ktoś próbuje nie być beztroski, aż do bólu :cool: i wie, ze o pewne rzeczy lepiej zapytać, niż się później tłumaczyc z błedów, to tylko swiadczy o rozsądku :szepcze:
Pytac sie sobie moze,nawet dobrze robi .Wcale nie o to pytanie sie w moim poscie chodzilo. nenene W innym miejscu forum juz sie wyrazilam doglebniej,co mi po glowie biegalo. :wariat: Tyle na ten temat. :-)

A propos chcialam wyraz swoj zachwyt nad tym oto emotem : :wariat: To taka mala dygresja,kiedys musialam to w koncu powiedziec. glupija
siadeh_
V.I.P.

Post by siadeh_ »

thewiz wrote: Pytac sie sobie moze,nawet dobrze robi i wcale nie o to pytanie sie chodzilo. nenene W innym miejscu forum juz sie wyrazilam doglebniej,co mi po glowie biegalo. :wariat: Tyle na ten temat. :-)
Też się już wyraziłam glupija No to chyba wystarczy w tym temacie :wariat:
thewiz wrote:A propos chcialam wyraz swoj zachwyt nad tym oto emotem : :wariat: To taka mala dygresja,kiedys musialam to w koncu powiedziec. glupija
Wszyscy go kochamy :cool: Ja uwazam, ze jest kwintesencją tego forum :wariat: :wariat: :wariat: :wariat: :wariat:

...pzdr
siadeh_ :wariat:
"Look at my avatar and tell me once again:
are you sure that I'm wrong?"

* * *
MICHAEL JACKSON 1958-2009
siadeh_
V.I.P.

Post by siadeh_ »

cicha wrote:No pieknego wychowanka masz Saidus....malego wampirka ;-)

Przepraszam Schmittku :hug: , ale tak mi sie jakos nasunelo :hahaha:

:macha:
Przepraszasz Schmittka za to, ze nazwalaś go moim wychowankiem czy wampirem, bo nie wiem ,co gorsze :smiech:

...pzdr
siadeh_szablozębna_

* * *
cicha

Post by cicha »

> Przepraszasz Schmittka za to, ze nazwalaś go moim wychowankiem czy wampirem, bo nie wiem ,co gorsze

...pzdr
siadeh_szablozębna_

Tylko za malego wampirka :hahaha:
a WIRTUALNY "wychow - anek" jak "koch - anek" ma taka sama koncowke...wiec to juz tylko tajemnica poliszynela :wariat:

To ja juz przestane sie udzielac w tym temacie glupija

Ps. Musze jeszcze poznac jak przytaczac wypowiedzi, pytanie tylko kiedy to odkryje :wariat:
No i juz polubilam ta szate graficzna i formule tego forum...
Umarlo forum, niech zyje forum :-)
Za tym co umarlo - pozostaje tylko zywa pamiec i wspomnienia
To co zyje - wymaga tylko dopieszczenia postami ;-)
B. Olewicz (...) co tak cenne jest, że ta nienazwana myśl rysą jest na szkle? (...)
E. Bodo To nie ty...
siadeh_
V.I.P.

Post by siadeh_ »

cicha wrote:
Ps. Musze jeszcze poznac jak przytaczac wypowiedzi, pytanie tylko kiedy to odkryje :wariat:
Po prawej stronie swojej wypowiedzi na górze- masz taki mały napis cytuj Jak go klikniesz to Ci się pojawi okienko do pisania posta razem z zaznaczonym w <quote> </quote>

* * *
SUNrise

Post by SUNrise »

Schmittko wrote:proponuję podzielić na forum MJ i forum Slasha :smiech:
Och tak, ja proszę o dział SLASH*GN'R*VR ja nawet błaaaaaaaagammm japrosic . Bo ja mam dużo do powiedzenia w tym temacieee, nawet baaardzo dużo (niedługo się przekonacie :) ekhmmm napisałam już 40 stron tego czegoś :cool: ).
ImageImage
THRILLER

Post by THRILLER »

Ja poproszę jeszcze o dział Miodka – taki oddział zamknięty dla fanatyków ortów a raczej ich wypominania :]
SUNrise

Post by SUNrise »

THRILLER wrote:Ja poproszę jeszcze o dział Miodka – taki oddział zamknięty dla fanatyków ortów a raczej ich wypominania :]
O niee, tylko nie Miodki, chyba, że Thrilli zostaniesz szefem tego działu, to wtedy sobie chętnie będę go czytać :) . Miodek z humorem Thrillego jestem 'ZA', a jak inne to nie. A poza tym to teraz mamy edycję jakby co :)
ImageImage
THRILLER

Post by THRILLER »

SUNrise wrote:
THRILLER wrote:Ja poproszę jeszcze o dział Miodka – taki oddział zamknięty dla fanatyków ortów a raczej ich wypominania :]
O niee, tylko nie Miodki, chyba, że Thrilli zostaniesz szefem tego działu, to wtedy sobie chętnie będę go czytać :) . Miodek z humorem Thrillego jestem 'ZA', a jak inne to nie. A poza tym to teraz mamy edycję jakby co :)
Już raz się czegoś takiego podjąłem w liceum pisząc wypracowania i największy ubaw zawsze miała moja polonistka, więc jestem raczej na NIE! Po za tym dział Miodka powinien być dostępny tylko po przez hasło którego ja nigdy nie poznam :] A Na starym dobrym, poczciwym, kochanym, moim ulubionym, forum które zostało mi zabrane i zabite :beksa: wraz z moją gwiazdką też mieliśmy edycje postów! Mjowitek czuwał :diabel:
MJowitek

Post by MJowitek »

SUNrise wrote:
No jak? To nie będzie już mojego Miooooooodka? :beksa: :beksa: :beksa: :beksa: :beksa: :beksa: :beksa: :beksa: :beksa: :beksa: :beksa: :beksa: :beksa: :beksa: :beksa: :beksa: :beksa: :beksa: :beksa: :beksa: :beksa: :beksa: :beksa: :beksa: :beksa: :beksa: :beksa: :beksa:

I Ty Brutusie przeciwko mnie?
THRILLER

Post by THRILLER »

niebendzie :knuje: hyba rze hceż podzielic los Xscape :diabel:
MJowitek

Post by MJowitek »

THRILLER wrote:niebendzie :knuje: hyba rze hceż podzielic los Xscape :diabel:
Aco to tera wywalajom za dobłą piszownie? Bo ja moge terz tak, jak niemorzna inaczej.

"Do myślenia potrzebny jest mózg, nie mówiąc juz o człowieku" /to napiszał Lec, nieja, rzeby niebyło płotem/
Pank

Post by Pank »

W sumie zagłosowałem za tym, że nie było podziałów - niech już chociaż to będzie po staremu ;) Ale dział "multimedia" ostatecznie mógłby się przydać :)
..::PIoTReK::..

Post by ..::PIoTReK::.. »

Może poczekajmy z podziałami...najpierw przydałoby się przyzwyczaić do nowych warunków. Ale jeśli już jakieś działy, to jestem za "multimedia" no i oczywiscie za "Slash" dla Yoli ;-)
Post Reply