Telewizja podaje, że w Warszawie przy stacji metra Centrum zgromadziło się kilkaset fanów... trudno mi oszacować liczbę, bo stałem w tłumie z wieloma innymi osobami, więc wierze telewizji. Dzisiejsza frekwencja pokazuje, iż Warszawa będzie najlepszym miejscem na takie spotkanie. Przyszło kilkaset osób a przecież pomysł zorganizowania takiego spotkania zrodził się raptem kilkanaście godzin temu...
też uważam że powinniśmy sie spotkać w jednym miejscu, Wawa jest odpowiednia nie wiem czy będę ponieważ jestem z Gdańska ale zrobie wszystko co w mojej mocy aby zjawić się w dzień pogrzebu MJa w Warszawie
ja napewno będe i warszawa to chyba najodpowiedniejsze miejsce... a tak swoją drogą to ten dzień przynajmniej dla mnie będzie emocjonalnie jeszcze straszniejszy niż dzisiejszy... :(
ludzie z Poznania na pewno tez przybędą. myślę że nie ma co się kłócić gdzie kiedy po co bo robimy to po to że by godnie pożegnać naszego idola, naszą superstar. wie już może ktoś kiedy ma odbyć się pogrzeb? wiadomo już że oddano ciało Michaela rodzinie
Mimo , że jestem z Gdanska mam zamiar zabrać się z koleżanką i jej tatą do Warszawy. O niczym innym nie marzę jak o spędzeniu tego smutnego dnia z ludźmi , którzy rozumieją ten smutek. Nie wiem co na to moji rodzice , ale takiego pożegnania nie odpuszczę.