Nasze wyrazy współczucia [*]

Wyłącznie pewne i obiektywne informacje. Wielkie wydarzenia i ciekawostki, czyli kim jest naprawdę Michael Jackson. Uwaga - spamowanie w tym dziale jest niedozwolone.

Moderatorzy: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, Mafia

carlos

Kondolencje

Post autor: carlos »

Zarejestrowałem się na waszym forum z wiadomego powodu.Jestem fanem Santany i chciałbym złożyć wszystkim fanom MJ najszczersze kondolencje.Dziś rano obudziła mnie ta wiadomość- myślałem że to żart. Jeszcze niedawno czytałem że MJ może nagrać kolejny utwór z moim idolem- niestety do tego nie dojdzie...
Słucham sobie Whatever Happens- jeden z moich ulubionych utworów ,które nigdy mi się nie nudzą i zaraz będę go grał na gitarze, aby złożyć hołd temu wielkiemu artyście. Odszedł wielki człowiek.

Na zakończenie chcę napisać jeszcze dwa zdania- swoją postawą na całym świecie Wy fani MJ pokazujecie, że ten człowiek nigdy nie umrze i posiada najbardziej oddanych fanów na całym globie. Oby Wasz idol i jego muzyka zawsze gościł w waszych sercach.

"Whatever happens, don't let go of my hand"

Pozdrawiam
Carlos
Awatar użytkownika
polishblacksoul

Post autor: polishblacksoul »

Carlos, nawet nie wiesz jak wiele znacza Twoje slowa.
Dziekujemy i pozdrawiamy serdecznie!
Awatar użytkownika
Liberian Girl

Post autor: Liberian Girl »

Sama nie wiem co powiedzieć, jak to skomentować...hmm brak mi słów
to chyba odpowiednie stwierdzenie w zaistniałej sytuacji. Uświadomiłam
sobie że nadal nie wierze, to jeden, wielki, koszmarny sen z którego
chcę się obudzić!
Awatar użytkownika
Natalia

Post autor: Natalia »

Dziękuję, że przez 17 lat byłeś w moim zyciu. Dziekuję za wszystko bo bez Ciebie nie byłabym tym kim jestem.

Szkoda, że dzieki Tobie odkryłam, ze w prysznicu jednak można płakać i to, ze płakanie przez kilka godzin non stop nie przynosi pociechy.

Jesteś wielki, jedyny, najlepszy. Mam nadzieje, że wreszcie w pełni szczęsliwy i tam, na górze, dostaniesz to na co zawsze zasługiwałeś.

The Man In My Life - już na zawsze.

Tak trudno myślec o tym, że juz nigdy nie zobaczymy Twojego usmiechu, Ciebie machajacego reką do fanów, kolejnego zwariowanego stroju....
last.fm

miało być:
24 lipca B1
1 września B1

jest:
This Is It - Multikino Gdynia
28.10 18.30 A14
30.10 21.00 W20
Awatar użytkownika
viva201

Post autor: viva201 »

cóż tu można powiedzieć???nic prócz banalnego dziekuje....ale na prawdę wiele, bardzo wiele znaczą dla nas takie słowa
dziekuję Ci za nie i za to, że jesteś z nami...
Obrazek
kingaabu

Michael Jackson będzie dla mnie już zawsze prawdziwą legendą

Post autor: kingaabu »

Michael Jackson to prawdziwie wielki człowiek.. Jestem pewna, że tak wiele serc, które go kochają, będzie o nim pamiętało i że to chyba dla niego najlepsza nagroda za to, że był tak dobry. Bo nie był tylko królem Popu, a prawdziwym ukojeniem dla wielu ludzi, dzięki swojej muzyce, która miała takie pokojowe przesłanie... A jego taneczne ruchy? Wszystkim będą się kojarzyć tylko z nim i założę się, że będzie je naśladować z szacunkiem oddając mu hołd jeszcze mnóstwo ludzi. <bo nikt inny tak perfekcyjnie się nie poruszał:) > Ja najbardziej podziwiam go za to, że był tak otwarcie przeciwko wszelkim przejawom nienawiści, że tak kochał dzieci i był w stanie zrobić dla nich tak dużo i że pomógł tak wielu ludziom w potrzebie i nikogo nigdy nie chciał skrzywdzić. Był niezwykły! I taki pozostanie w mojej pamięci. <3
Kinga (która dowiedziała się o prawdziwej wielkości tego człowieka w dniu, w którym odszedł ;(, ale która już nigdy o nim nie zapomni, bo stała się jego oddaną fanką i uwielbia to, jak wiele zrobił dla innych)
Awatar użytkownika
gregoryfx

Post autor: gregoryfx »

Dziękuję Ci Michael za wszystko, nie umiem tego opisać co teraz czuję, po prostu płacze i piszę... Przepraszam ale żadne słowa Cię nie opiszą, ktoś kto był wielkim fanem to wie co świat stracił i nigdy nie odzyska.
KOCHAM CIĘ MICHAEL !
Michael Jackson - KING OF POP

Michael Jackson żyje, zawsze będzie żyć w naszych sercach...
Awatar użytkownika
badsusie

Post autor: badsusie »

na poczatku myslalam,ze to glupia plotka, ale teraz powoli do mnie dochodzi ta okropna wiadomosc,niestety taka jest cena bycia sławnym, cos umarlo we mnie, caly dzien mysle tylko o NIM,i wiem ze na zawsze bedzie zył we mnie, kocham GO z całego serca i tak pozostanie.DZIEKUJE
Zarathustra

Post autor: Zarathustra »

Witam! Musialam sie zalogowac, by choc troche ulzyc swojemu bolowi. Pewnie jestem tu jedna z najstarszych wiekowo.
Gdy krotko po 24.00 przeczytalam na GG slowa napisane przez moja siostre- nie moglam w to uwierzyc. Potem pol nocy sluchania wiadomosci na CNN, ktorych nie rozumialam. I nagle to czego balam sie najbardziej! Oficjalne oswiadczenie! Nie moge w to uwierzyc! nie chce w to wierzyc!
Dzis z rana SMSy i telefony od przyjaciol, ktorzy znaja mnie od lat i wiedza co sie ze mna kiedys dzialo!
Tak bardzo chcialam moc odpowiadac im ze sie myla! Jedno co przechodzilo mi przez scisniete gardlo to:"Wiem, wiem, wiem..."
Chcialabym nie wiedziec! Chcialabym, aby tej nocyy nie bylo!!!
Wrocily wspomnienia, gdy z kolezanka sluchalam nocami jego piosenek, tlumaczylam teksty "nieudolnie" zeby wiedziec o czym spiewa, plakalysmy, robilysmy wlasne remixy (do dzis w szufladach dziesiatki kaset magnetofonowych, nawet zeszyty z wklejanymi zdjeciami i informacjami), na naszych scianach nie bylo widac tapety - wyklejone z gory na dol, ile klotni o malutki wycinek z gazety.... To wszystko pozostanie w nas! To czastka, wielka czastka naszego zycia!
Dzis! Caly dzien poplakuje, z psami wychodze w okularach slonecznych, Nie slucham i nie ogladam Michaela! Nie jestem na to gotowa!
wspomnienia wracaja jak lawina!
Zaraz przyjedzie kolezanka z lat mlodosci i pewnie i tak bedziemy plakac! Pewnie nie wytrzymam i zapuszcze starego poczciwego Thrillera i inne plyty, ktore do dzis we mnie tkwia!
Zapalimy swieczki!
I choc jestem juz dosc stara to dzis i jeszcze dlugo bede wewnatrz tym mlodym dzieciakiem, ktory z rumiencami na twarzy sluchal i kochal!!!!!

"He's out of my life
He's out of my life
And I don't know whether to laugh or cry
I don't know whether to live or die
And it cuts like a knife
He's out of my life"

Michael! ......
[*][*][*]....
Mrówka

(*)

Post autor: Mrówka »

Odszedł człowiek który dokonał rzeczy przełomowych ...
zawsze pozostanie w mojej pamieci
bedziesz dla mnie zawsze ikona muzyki
naszym królem <3
"Muzyka jest wiekszym objawieniem
niż sam człowiek ..."
Mucza7

Post autor: Mucza7 »

gregoryfx
ja też myślałam, że to jakiś żart..
Music is my life
Krzychu85

Post autor: Krzychu85 »

Witam , To smutne ze idole , ludzie WIELCY odchodza oni powinni być nieśmiertelni bo ich muzyka, ich glos , ich ruchy, uśmiechy dodaja nam wiary i dzieki nim czujemy sie wolni .jestem Fanem Celine Dion ale pamietam jak na poczatku lat 90 tych mój kuzyn z Paryza zostawil przez przypadek kasete z nagraniami wlasnie M.Jacksona(On był i jest tam niesamowicie popularny ) ..... Sluchalem tego chociaz nie wiedzialem o czym on spiewa no bo bylem pzreciez mlody , maly ..... ale po ciasie znów wykopalem ta kasete..... Ale juz wiedzialem o czym spiewał - o rzeczach ważnych .... Zawsze mnie dotykały jego teledyski ! Bardzo prawdziwe- no i wzruszały teksty . Ostanimi czasy bardzo czesto na YT ogladalem te stare clipy .....Kaseta sie zgubiła ale pamieć o nim i muzyka pozostala ....Bede czesto wracac do JEGO kawałkółw ....... Bo to był równy facet ...... Prawdziwy i wrażliwy a takim w zyciu zawsze jest ciężko....

pozdrawiam.... trzymajcie sie....... ;)
Myszona

Post autor: Myszona »

Łączę się z Wami w bolu,ale preciez..Krolu,BYLES,JESTEŚ I BEDZIESZ!!!!!

Myszona, mama siadeh_
Awatar użytkownika
Alex_mj

Post autor: Alex_mj »

Wiedzialam ze kiedys ten dzien nadejdzie, kiedy naszego Michaela zabraknie..ale mozna powiedziec, ze jest on osoba wieczna, bo pozostanie on na zawsze w naszej pamieci i serduszkach.. Zrobil zbyt wiele dla rozwoju muzyki, tanca, itp aby mozna bylo tak po prostu o nim zapomniec.. Bedzie sie o nim mowiono w nastepnych pokoleniach.. Osobiscie go nie znalam, ale wiem, ze byl on osoba wyjatkowa..to bylo i jest widac..
Obrazek

Obrazek
maryska17

Post autor: maryska17 »

za wcześnie.... why???
Gone Too Soon... We see again but not yet, not yet.... in the sky on the better side... I love You My King! Forever:*

I believe that we can change the world... this begun Michael The King Of Pop... help him...

FOREVER! Thank You My King!
Zablokowany