Nasze wyrazy współczucia [*]
Moderatorzy: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, Mafia
Kondolencje
Zarejestrowałem się na waszym forum z wiadomego powodu.Jestem fanem Santany i chciałbym złożyć wszystkim fanom MJ najszczersze kondolencje.Dziś rano obudziła mnie ta wiadomość- myślałem że to żart. Jeszcze niedawno czytałem że MJ może nagrać kolejny utwór z moim idolem- niestety do tego nie dojdzie...
Słucham sobie Whatever Happens- jeden z moich ulubionych utworów ,które nigdy mi się nie nudzą i zaraz będę go grał na gitarze, aby złożyć hołd temu wielkiemu artyście. Odszedł wielki człowiek.
Na zakończenie chcę napisać jeszcze dwa zdania- swoją postawą na całym świecie Wy fani MJ pokazujecie, że ten człowiek nigdy nie umrze i posiada najbardziej oddanych fanów na całym globie. Oby Wasz idol i jego muzyka zawsze gościł w waszych sercach.
"Whatever happens, don't let go of my hand"
Pozdrawiam
Carlos
Słucham sobie Whatever Happens- jeden z moich ulubionych utworów ,które nigdy mi się nie nudzą i zaraz będę go grał na gitarze, aby złożyć hołd temu wielkiemu artyście. Odszedł wielki człowiek.
Na zakończenie chcę napisać jeszcze dwa zdania- swoją postawą na całym świecie Wy fani MJ pokazujecie, że ten człowiek nigdy nie umrze i posiada najbardziej oddanych fanów na całym globie. Oby Wasz idol i jego muzyka zawsze gościł w waszych sercach.
"Whatever happens, don't let go of my hand"
Pozdrawiam
Carlos
- polishblacksoul
Carlos, nawet nie wiesz jak wiele znacza Twoje slowa.
Dziekujemy i pozdrawiamy serdecznie!
Dziekujemy i pozdrawiamy serdecznie!
> > > Po prostu dobra muzyka
- Liberian Girl
Dziękuję, że przez 17 lat byłeś w moim zyciu. Dziekuję za wszystko bo bez Ciebie nie byłabym tym kim jestem.
Szkoda, że dzieki Tobie odkryłam, ze w prysznicu jednak można płakać i to, ze płakanie przez kilka godzin non stop nie przynosi pociechy.
Jesteś wielki, jedyny, najlepszy. Mam nadzieje, że wreszcie w pełni szczęsliwy i tam, na górze, dostaniesz to na co zawsze zasługiwałeś.
The Man In My Life - już na zawsze.
Tak trudno myślec o tym, że juz nigdy nie zobaczymy Twojego usmiechu, Ciebie machajacego reką do fanów, kolejnego zwariowanego stroju....
Szkoda, że dzieki Tobie odkryłam, ze w prysznicu jednak można płakać i to, ze płakanie przez kilka godzin non stop nie przynosi pociechy.
Jesteś wielki, jedyny, najlepszy. Mam nadzieje, że wreszcie w pełni szczęsliwy i tam, na górze, dostaniesz to na co zawsze zasługiwałeś.
The Man In My Life - już na zawsze.
Tak trudno myślec o tym, że juz nigdy nie zobaczymy Twojego usmiechu, Ciebie machajacego reką do fanów, kolejnego zwariowanego stroju....
last.fm
miało być:
24 lipca B1
1 września B1
jest:
This Is It - Multikino Gdynia
28.10 18.30 A14
30.10 21.00 W20
miało być:
24 lipca B1
1 września B1
jest:
This Is It - Multikino Gdynia
28.10 18.30 A14
30.10 21.00 W20
Michael Jackson będzie dla mnie już zawsze prawdziwą legendą
Michael Jackson to prawdziwie wielki człowiek.. Jestem pewna, że tak wiele serc, które go kochają, będzie o nim pamiętało i że to chyba dla niego najlepsza nagroda za to, że był tak dobry. Bo nie był tylko królem Popu, a prawdziwym ukojeniem dla wielu ludzi, dzięki swojej muzyce, która miała takie pokojowe przesłanie... A jego taneczne ruchy? Wszystkim będą się kojarzyć tylko z nim i założę się, że będzie je naśladować z szacunkiem oddając mu hołd jeszcze mnóstwo ludzi. <bo nikt inny tak perfekcyjnie się nie poruszał:) > Ja najbardziej podziwiam go za to, że był tak otwarcie przeciwko wszelkim przejawom nienawiści, że tak kochał dzieci i był w stanie zrobić dla nich tak dużo i że pomógł tak wielu ludziom w potrzebie i nikogo nigdy nie chciał skrzywdzić. Był niezwykły! I taki pozostanie w mojej pamięci. <3
Kinga (która dowiedziała się o prawdziwej wielkości tego człowieka w dniu, w którym odszedł ;(, ale która już nigdy o nim nie zapomni, bo stała się jego oddaną fanką i uwielbia to, jak wiele zrobił dla innych)
Dziękuję Ci Michael za wszystko, nie umiem tego opisać co teraz czuję, po prostu płacze i piszę... Przepraszam ale żadne słowa Cię nie opiszą, ktoś kto był wielkim fanem to wie co świat stracił i nigdy nie odzyska.
KOCHAM CIĘ MICHAEL !
KOCHAM CIĘ MICHAEL !
Michael Jackson - KING OF POP
Michael Jackson żyje, zawsze będzie żyć w naszych sercach...
Michael Jackson żyje, zawsze będzie żyć w naszych sercach...
-
Witam! Musialam sie zalogowac, by choc troche ulzyc swojemu bolowi. Pewnie jestem tu jedna z najstarszych wiekowo.
Gdy krotko po 24.00 przeczytalam na GG slowa napisane przez moja siostre- nie moglam w to uwierzyc. Potem pol nocy sluchania wiadomosci na CNN, ktorych nie rozumialam. I nagle to czego balam sie najbardziej! Oficjalne oswiadczenie! Nie moge w to uwierzyc! nie chce w to wierzyc!
Dzis z rana SMSy i telefony od przyjaciol, ktorzy znaja mnie od lat i wiedza co sie ze mna kiedys dzialo!
Tak bardzo chcialam moc odpowiadac im ze sie myla! Jedno co przechodzilo mi przez scisniete gardlo to:"Wiem, wiem, wiem..."
Chcialabym nie wiedziec! Chcialabym, aby tej nocyy nie bylo!!!
Wrocily wspomnienia, gdy z kolezanka sluchalam nocami jego piosenek, tlumaczylam teksty "nieudolnie" zeby wiedziec o czym spiewa, plakalysmy, robilysmy wlasne remixy (do dzis w szufladach dziesiatki kaset magnetofonowych, nawet zeszyty z wklejanymi zdjeciami i informacjami), na naszych scianach nie bylo widac tapety - wyklejone z gory na dol, ile klotni o malutki wycinek z gazety.... To wszystko pozostanie w nas! To czastka, wielka czastka naszego zycia!
Dzis! Caly dzien poplakuje, z psami wychodze w okularach slonecznych, Nie slucham i nie ogladam Michaela! Nie jestem na to gotowa!
wspomnienia wracaja jak lawina!
Zaraz przyjedzie kolezanka z lat mlodosci i pewnie i tak bedziemy plakac! Pewnie nie wytrzymam i zapuszcze starego poczciwego Thrillera i inne plyty, ktore do dzis we mnie tkwia!
Zapalimy swieczki!
I choc jestem juz dosc stara to dzis i jeszcze dlugo bede wewnatrz tym mlodym dzieciakiem, ktory z rumiencami na twarzy sluchal i kochal!!!!!
"He's out of my life
He's out of my life
And I don't know whether to laugh or cry
I don't know whether to live or die
And it cuts like a knife
He's out of my life"
Michael! ......
[*][*][*]....
Gdy krotko po 24.00 przeczytalam na GG slowa napisane przez moja siostre- nie moglam w to uwierzyc. Potem pol nocy sluchania wiadomosci na CNN, ktorych nie rozumialam. I nagle to czego balam sie najbardziej! Oficjalne oswiadczenie! Nie moge w to uwierzyc! nie chce w to wierzyc!
Dzis z rana SMSy i telefony od przyjaciol, ktorzy znaja mnie od lat i wiedza co sie ze mna kiedys dzialo!
Tak bardzo chcialam moc odpowiadac im ze sie myla! Jedno co przechodzilo mi przez scisniete gardlo to:"Wiem, wiem, wiem..."
Chcialabym nie wiedziec! Chcialabym, aby tej nocyy nie bylo!!!
Wrocily wspomnienia, gdy z kolezanka sluchalam nocami jego piosenek, tlumaczylam teksty "nieudolnie" zeby wiedziec o czym spiewa, plakalysmy, robilysmy wlasne remixy (do dzis w szufladach dziesiatki kaset magnetofonowych, nawet zeszyty z wklejanymi zdjeciami i informacjami), na naszych scianach nie bylo widac tapety - wyklejone z gory na dol, ile klotni o malutki wycinek z gazety.... To wszystko pozostanie w nas! To czastka, wielka czastka naszego zycia!
Dzis! Caly dzien poplakuje, z psami wychodze w okularach slonecznych, Nie slucham i nie ogladam Michaela! Nie jestem na to gotowa!
wspomnienia wracaja jak lawina!
Zaraz przyjedzie kolezanka z lat mlodosci i pewnie i tak bedziemy plakac! Pewnie nie wytrzymam i zapuszcze starego poczciwego Thrillera i inne plyty, ktore do dzis we mnie tkwia!
Zapalimy swieczki!
I choc jestem juz dosc stara to dzis i jeszcze dlugo bede wewnatrz tym mlodym dzieciakiem, ktory z rumiencami na twarzy sluchal i kochal!!!!!
"He's out of my life
He's out of my life
And I don't know whether to laugh or cry
I don't know whether to live or die
And it cuts like a knife
He's out of my life"
Michael! ......
[*][*][*]....
Witam , To smutne ze idole , ludzie WIELCY odchodza oni powinni być nieśmiertelni bo ich muzyka, ich glos , ich ruchy, uśmiechy dodaja nam wiary i dzieki nim czujemy sie wolni .jestem Fanem Celine Dion ale pamietam jak na poczatku lat 90 tych mój kuzyn z Paryza zostawil przez przypadek kasete z nagraniami wlasnie M.Jacksona(On był i jest tam niesamowicie popularny ) ..... Sluchalem tego chociaz nie wiedzialem o czym on spiewa no bo bylem pzreciez mlody , maly ..... ale po ciasie znów wykopalem ta kasete..... Ale juz wiedzialem o czym spiewał - o rzeczach ważnych .... Zawsze mnie dotykały jego teledyski ! Bardzo prawdziwe- no i wzruszały teksty . Ostanimi czasy bardzo czesto na YT ogladalem te stare clipy .....Kaseta sie zgubiła ale pamieć o nim i muzyka pozostala ....Bede czesto wracac do JEGO kawałkółw ....... Bo to był równy facet ...... Prawdziwy i wrażliwy a takim w zyciu zawsze jest ciężko....
pozdrawiam.... trzymajcie sie....... ;)
pozdrawiam.... trzymajcie sie....... ;)
Wiedzialam ze kiedys ten dzien nadejdzie, kiedy naszego Michaela zabraknie..ale mozna powiedziec, ze jest on osoba wieczna, bo pozostanie on na zawsze w naszej pamieci i serduszkach.. Zrobil zbyt wiele dla rozwoju muzyki, tanca, itp aby mozna bylo tak po prostu o nim zapomniec.. Bedzie sie o nim mowiono w nastepnych pokoleniach.. Osobiscie go nie znalam, ale wiem, ze byl on osoba wyjatkowa..to bylo i jest widac..